Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dokud budou pokuty dostávat kraje,ministerstva atd. a ne hejtmani,úředníci,ministři,dokud nebude v zákoně uvedena nucená práce,dokud si vešké náklady na kriminál nebudou pachatelé hradit a hradit vzniklou škodu a ne povalování s veškerým zabezpečením z daní i poškozených,do té doby budou v tomto zlodějczéchiastaně ti,kteří mají odpovědnost a k tomu plat na ministerstvech,krajích atd. krást !!! A dokud budou soudci placeni za špatné rozsudky,brát úplatky.. a nebudou trestáni ,do té doby tu bude Augiášův chlév.Je to stejné jako např.s poplatky ČT-spolyká miliardy z daní a jěště se musí platit měsíční poplatky a je jim to málo,chtějí vyšší,kuva vyšší....
  • Kdo nekrade, není Čech, hop, hop, hop.
  • Je zajímavé že když to chce dělat náš prezident je to špatně.
    https://plus.rozhlas.cz/merkelova-je-pojedenacte-v-cine-chce-nahradit-vypadky-na-americkem-trhu-soudi-7225879
  • Copak se jim asi stane...?!!
  • Již jsem napsal a byl opět kritizován.Jsem rád,že tam je schopný ministr a z Ostravy,kterou jsem si zamiloval,když mě tam vyléčil vynikající MUDr Němeček ve FNO,který byl odvolán ne MUDrem,ale právníkem,který neumí matematiku a tak tam zazpíval,ale falešně.
  • Určitě jsou křišťálově čistí jak nejmenovaný politik. Chudáci "makali" jako koně a nyní čelí vykonstruovaným obviněním. Nevděk světem vládne.:)
    (V případě viny- zavřít, až změní barvu kůže!)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit