Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud se Trump cítí neporazitelným, pak má pravděpodobně pravdu, neboť Američané stále hloupě řeší to, jak špatným je Trump člověkem a prezidentem, místo toho, aby hledali jeho příštího nástupce.

    Trump je člověk přímých a věcných názorů a činů, není zvyklý okolo problému chodit jako okolo horké kaše, ale vše řešit rychle a jednoznačně, trvá na platnosti dohody a přichází s řešením. Je schopen se domluvit i s takovými nepřáteli Ameriky jako je Putin či Severo Korejský fanatik.

    To co se děje kolem tzv. obchodní války bych válkou rozhodně nenazval, ale je evidentní, že byrokracie i na tomto poli je tak zkostnatělá a neodpovídá dnešní, rychle se měnící situaci, že to prostě mocní obchodníci hodlají řešit a věřím, že se situace brzo dá do pořádku ku prospěchu všech.

  • Bohužel nikoho jiného nemají.Označit EU za nepřítele tak to může jedině člověk jemuž kampaň zaplatil Kreml.Takže jen tak dál a dojde na to že Německo bude ještě mocnější v EU ,spolu s Francií budou zametat s menšími státy a energie budou hledat v EU výhradně na východě a tím podporovat potencial Ruska.No nevím jestli není zaděláno na novou ekonomickou krizi a ta jak nás učí dějiny nekončí pro Evropu dobře a v tomhle případě a vzestupu nacionalismu malé státy na tom budou nejhůře neb ty velké svoje problémy přelijou právě na ty slabší,koneckonců už to tady tak trochu máme.Sbližování Číny a Ruska s Německem nepřinese světu nic dobrého i kdyby Němci měli sebelepší úmysly.A pro USA platí co pro Rusko, pomáháme ale musíš být pod naší úrovní.Pro Českou republiku jediné vrátit se k soběstačnosti v potravinách a být pevnou součástí EU, ale také silným státem který si umí stát na svém a to pujde  hodně těžko.

    • KIMCID

      prosím dokaž ten kreml než začneš plácat kraviny

      • Kdyby to mohl dokázat tak tady nepíše a jestli Rusové nepodporovali přímo Donalda prostřednictvím fondů to musí vyšetřit sami Američané a těžko tě to řeknou i kdyby to byla pravda.

      • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví", pravil klasik v 18.století. Stepní nájezdníci z malého středověkého Moskevského knížectví zabrali během několika staletí šestinu světa. A pak se jim ten kolos na hliněných nohou rozpadl. Dokonce i Hitlerovci převzali socialismus  od CCCP, jenom rudou barvu přetřeli na hnědo.

        • KIMCID

          ano víme kecáš jak palacký

  • KIMCID
    https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/477805-trump-evropska-unie-je-nepritel-usa.html
  • Má reálnou šanci, protože plní předvolební sliby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit