Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdo šetří má za tři ,tady se probírá americká norma na sprchy a v EU probíhá likvidace automobilního průmyslu ve prospěch elektro automobilů a nějak se likviduje i původní Evropan , takže i v USA lze potkat nesmyslné normy , ale ještě snad mají naději nestát se barevnou kolonií komunistických miliardářů z ČLR.Bohužel v celém světě platí že kdo se postaví tomu co chce elektronická "diktatura"internetu je okamžitě zesměšnován a hanoben , viz. greta hnutí , blm hnutí ,lgbt hnutí apod.,nedávno oslavil 90 let donátor marxismu do kapitalismu - finanční podvodník z Madarska  a jak brečel že mu svět nerozumí ,

    no hlavně nerozumí tomu že tvrdý kapitalista ,v některých zemí můžeme hovořit o podvodníkovi podporuje levicová hnutí po celém světě , to je jako když skromný čínský miliardář dělá předáka komunistické straně ač je sám bezohledným vykořistovatelem.🙂


  • Já vím, že pánové mají díky řídnutí svých vlasů mindrák...

    Ale než neposlušnou, směšnou přehazovačkou, tak to je lepší nemít na hlavě nic...

    I bez vlasů můžete být, pánové, sexy...🙂

    Nejde přece o to, co je NA hlavě, ale o to, co je V hlavě...

    • Jo,to máš pravdu Koloběžko,že než tam cosi honit tak je lepší to zhodit všechno.Jenže Trump tam pleš nemá,má dost dlouhé háro jaksi umně natočené nahoru.Krátce před volbami mu tu kštici rozcuchal v TV moderátor a pleš tam nebyla.Nevěřím ale té barvě,vsadil bych se že je šedivák a barví to.

    • málo vlasů - málo vody , v období sucha je to k nezaplacení , bohužel pokud má ovšem druhá polovička dlouhé vlasy je to vyrovnané , pak že ten svět není v rovnováze

  • Je to pana presidenta Trumpa privátní věc a zbytku světa zbytečná starost!

    • nevíme,jak se to vnímá v USA,třeba římští císaři byli vždy vyobrazení v rozhodné póze s býčí šíjí případně s velkými svaly a v USA můžou voliči chtít zdravého silného rozhodného prezidenta (myslí si,že je pán světa) a asi budou chtít i ty vlasy.

    • S Vaším laskavým dovolením - svět se tím jen baví.

  • vanhorne

    President Trump to je borec, ten nezalezl pred Covidem do diry, jako to udelal ten vas domaci hrdina. Zije jeste vubec?Gottwalda drzeli u ledu 10 dnu, nez vypustili tu hrozostrasnou novinu, ze natahl hnaty. 

    • Máme velké štěstí,že máme starostlivou a pracovitou vládu,která nedopustila,aby koronavir se u nás

      nebezpečně  a nekontrolované rozšířil,jako například v USA.Zásluhu na tom nepochybně má úroveň 

      našeho zdravotnictví.

      • vanhorne

        "Máme velké štěstí,že máme starostlivou a pracovitou vládu"

        ANO, to je vyborny vtip. Ta vlada je tak pracovita, ze skoro kazdy z tech vladnich makacenku ma nekolik external makacek. Prebornikem v pracovitosti a staroslivosti je nejaky Hasek, ktery mimo funkce do ktere byl zvolen ma jeste dalsich 19 bocnich kseftu. Pasquil je to a ne vlada a uz vubec ne starostliva a pracovita. Starostlivi a pracoviti jsou ti jeji ruzni manasi, ale jen ve svuj vlastni prospech. Predseda vlady clovek s temnou estebackou minulosti. Zpustly president jehoz kancelar se nestiti podat udani na vlastniho clena vlady, cizi mocnosti. Svinarna prvni tridy. Muze vas ale tesit to, ze jsou na svete zeme, kde vladnou horsi pomery, cili vsechno je v poradku v Kotline Ceske. Mate opravdu stesti. Jedno stare rceni o stesti rika. Kdyz je stesti unavene sedne i na vola. Takze se muzete v klidu radovat a ladovat se koblihama. Cau lidi, bude lip.

        • Většinu (slušně psaných) příspěvků čtu docela pozorně. Můžeme mít na pana Babiše a jeho působení názor zleva doprava, klidně, ale když jsem se tak zamýšlel - já bych nechtěl být premiérem ani den.

          Na to musí být člověk asi dost otrlý jedinec. Bez soukromí, pořád pod dohledem médií (často jedovatých, protože (někteří) novináři jsou pěkné hyeny.

          Každá demokratická země má prostě premiéra, jaký vyšel z demokratického soupeření stran politických, což nemá často co dělat s vůlí a chtěním lidí, protože vládu sekretariátů a zájmových skupin jsme jen převzali po starém systému. Tenkrát byl sekretariát jeden a dnes jich máme akorát víc. Lidi je ale zajímají prachmálo jako tenkrát.

          • Pane kolego, být premiérem, to je nesporně nesmírná odpovědnost a takový jedinec jistě netrpí nudou.

            Ale dovolím si upřesnit: "Bývalý" komunista a konfident StB Bureš není představitelem žádné politické strany, ale jakéhosi "hnutí". Slušná politická strana nabízí a prosazuje nějaké ideály, morálku, čest, spravedlnost. A co nabízí Bureš? Koblihy a občas nějaké všimné (úlevy na nekřesťanských daních apod.) a slibuje, že bude líp. A že bude "řídit" stát jako (svůj) podnik. A stádo mu na to skočí. A sám pro sebe Bureš hrabe, hrabe, hrabe...

            Netvrdím, že volby v naší zemi by snad po pádu komunismu nebyly svobodné, ale každý volí podle své intelektuální a morální úrovně.

            • Zajisté, každý volí podle své intelektuální a morální úrovně. A představte si, že mnozí nevolí vůbec, aby nebyli do nějaké takové skupiny zařazováni.

              Vím, budete horovat, aby volil každý....atd. Ale co je nejskvělejší je právě svoboda volby.

              Méně skvělé jsou důsledky, protože zákony vydané zájmovými skupinami platí pro každého z nás, jinak...... (tedy pro obyčejné lidi, pro vyvolené zákony neplatí ani u nás napříč intelektuálními a morálními rozdíly). 

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                Co víme Obřan nám tu tvrdil že nevolil.Tak že nemá žádné právo si stěžovat.

                • Reakce na příspěvek:

                  Tovarišč KIMCID sošol s uma, k sožaleniju. 😉

                  • KIMCID

                    Reakce na příspěvek:

                    Rusky neumím tak si tak doma povídej se soudruhem otcem.

              • Reakce na příspěvek:

                Podle mého názoru volí každý, i ten kdo je líný zvednout zadek a jít vhodit volební lístek do urny. Takový jedinec tím vyjadřuje své rozhodnutí, že je mu jedno kdo bude zvolen a že tedy přijme jakýkoli výsledek voleb. A takoví "občané" potom nejvíc brblají "jak to tam ti nahoře vedou..."

                Ano, zákony skutečně platí de facto pouze pro "obyčejné" lidi, stále tu máme kastu "vyvolených", kteří zákony nerespektují.

                Ono když se dřív slibovalo nebe nebo se strašilo peklem, tak to mělo něco do sebe. 

                • KIMCID

                  Reakce na příspěvek:

                  Tak chápeme že koblihy tě nenalákali.A co ti vonělo? Propiska od Top09,ruže od ČSSD,Balonek od ODS nebo dokonce placička s třešněmi?

                  • Reakce na příspěvek:

                    No tak, KIMCIDe...

                    Koblihy si koupím, propisek mám na rozdávání, růže mám na zahradě, s balonkem si nehraji a placičky s třešněmi i jiné pečivo mám doma. 😉

                    • KIMCID

                      Reakce na příspěvek:

                      No tak nám povíš nač jsi skočil při volbách?

                    • vanhorne

                      Reakce na příspěvek:

                      "propisek mám na rozdávání,"

                      Venca Klaus stary, se chlubil, ze jich ma tisic a pres to slohnul protocolarni pero kdyz byl v Chile. Tvrdil ovsem, ze to byla obycejna propiska, ale par dnu na to Chilean presidentska kancelar vydala prohlaseni, ze to bylo pero zvlast k tomu ucelu vyrobene v klenotnicke dilne a bylo posazeno polodrahokamy. Lapis lazuli semi-precious stone. Cili stary chmatak Klaus potvrdil pravdivost stareho prislovi, ze kdo lze ten i krade. Ja propisku pouzivam zridka, vetsinou plnici pero. Podpis se neda tak lehce zfalsovat, jako prupiskou.☺

                       

  • Jo býval v redakci jeden závistivý psavec.Liboval si v házení špíny.Kdykoliv a na cokoliv.Dlouho nedodal žádnou jedovatou slinu.Nikomu nechyběl.Že by se redakci zastesklo?

  • D. Trump soustavně prokazuje, že je dobrý prezident, že myslí na všechno.

    • Hlavně na své kudrny a opalování pod solárkem (viz. jeho bílé brýle kolem očí). Kult mládí je dnes in. A pan Trump se trendu drží. Inu U.S.A. Jejich problém a jejich věc. 

  • mun.go

    Proč to vymýšlí ministerstvo energetiky?

    Proč ne Úřad pro americké inovace a Jared Kushner

  • K čemu hezké vlasy na duté hlavě.

    • Stejně bychom se například mohli zeptat "proč systém secam, pal, dvbt 1 a pak dvbt 2 když přes deklarovanou zvýšenou kvalitu přenosu dat je kvalita informací na stále stejné úrovni vody z odpadní stoky.....

    • Ale pane Terminátore, pan Trump má náhodou plnou hlavu.

      Blaho celého lidstva má na svých těžce zkoušených bedrech a on samojediný proti zlé Číně a ukrutnému Rusku stojí na stráži demokracie. 

      Nebo něco chápu špatně?

      • Tak jako nacismus nebyl jen o holokaustu Židů, ale o světovládě, tak "demokratismus" USA je o tomtéž, Trump neTrump. Kštice a sprchy v tom nehrají žádnou roli, jde jen o logo "značky" tak jako tím logem byl Hitlerův knírek.

        • Copak Hitlerův knírek, ten to odkoukal od Džugašvilliho zvaného Stalin, česky "Ocelin" a vzorem oběma byl zřejmě Uljanov zvaný Lenin se svým plnovousem. Horší je, že Hitler odkoukal také ten jejich socialismus, jenom tu rudou barvu přetřel na hnědo. Ale těch nejméně100 milionů mrtvých, co se přičítá komunismu, toho Hitler zdaleka nedosáhl. Neměl naštěstí tolik času.

          • nacismus či fašismus nechává elitu - podnikatele , vědce , učitele a pod.neboli ne-dělnickou či ne- rolnickou třídu u moci pokud spolupracuje a naopak jí dává za vzor i přesto že se to jmenuje nacionální socialismus , socialismus či komunismus zavádí diktát tkzv .proletariátu a elity mění za spodinu , to je obrovský rozdíl , proto v počátku je nacismus či fašismus ekonomicky úspěšnější ale v průběhu vývoje nakonec horší než komunisté , ta rakovina se nedá léčit elita vlastně trpí samocenzurou a není schopná adektvátní reakce..Kam zařadíte třeba dnes KS Číny je docela problém neb vznikla rakovina za podpory liberálního kapitalismu - respektive kapitálu , zhodnocení , bez ohledy na dopad na Svět jako takový a je Vám předkládán model kdy globální hráči ví vše nejlépe od firem až po sdělovací prostředky ,takže neplést .Otázkou zůstává na kolik bude vadit člověk nesdílející momentální "nadšení" či se ptající i na nepříjemné věci a systém se ho bude snažit umlčovat a to se děje ,můžete být řiditel zeměkoule , ale říct něco že černoši v USA si za svou situaci z 99 % můžou sami tak jste skončil , to je jen jeden z příkladů.Dnešní elita liberálního kapitalismu ve skutečnosti touží po totalitě nejvyšího zhodnocení majetku bez ohledu na dopady ale v níž vládne bez konkurence , no uvidíme co nám přinese budoucnost.

      • Jako vtip dobrý.

  • Opět splněno. Plivanec na Trumpa a hned připravit něco i na zítra.

    • Hlavně se nedotknout Vaší ikonky co? Na svůj věk úctyhodná kštice. Co dalšího je na tomto pánovi ještě hodno pozornosti? Pije třeba desinfekci? Evidentně prospívá jeho psychickému zdraví.

      Náhodou si myslím, že pan Jégl "rozděluje" spravedlivě. A kdo nesnese trochu humoru na svou adresu, musí mít děsně smutný život. Nemyslíte?

      • Ale kecáte. nejde o to, že někdo zkritizuje Trumpa. To by bylo v pořádku, kdyby tak kritika nebyla stále a pořád dokola, za každou cenu. Kéž by byl zase zvolen a já se budu bavit tím, jak reportéři našich veřejnoprávních médiích /objektivních, nestranných a nezávislých) budou obcházet američany, ptát se na to, co si myslí o znovuzvolení Trumpa a jako na potvoru bude převážná většina z nich na znovuzvolení Trumpa nesouhlasit. A tady i v jiných médiích se zase rozjedou hnojomety 🙂

        • Děkuji za lakonické zhodnocení mého příspěvku.

          Pane Jirko 2504 mě osobně je zcela jedno, zda bude v U.S.A. v příštích volbách zvoleno individuum pana kačera Donalda Trumpa nebo geronta juniora Bidena. 

          Jak píše s oblibou pan doktor Janák - jejich věc a naše zbytečná starost.

          My jsme to s prezidentem také nakonec moc nevyhráli a žijeme. Tak nebuďte prosím tak přecitlivělý na laskavý a z reality vycházející humor pana Jégla týkající toho hlavního, co si z pana prezidenta Trumpa budeme po jeho odchodu do politického důchodu pamatovat.

          Přeji Vám hezký den a méně žluči. 

          • zbytečná starost?na tom světě je někdo kdo roli USA nahradí?Třeba Rusko nebo Čína či Německo ?No nevím realita dneška napovídá že nejhorší bude destabilizace jediného akce schopného státu ve světovém měřítku(můžete mít výhrady ale racionálně nelze aby zločinný režim Číny nahradil pozici USA , ta má k tomu nášlápnuto , ale asi se Vám to jako Evropanovi nebude líbit)Není to jen o politice ,ale taková ekologie taky úplně soudruhy miliardáře z ČLR moc nezajímá no a nějaká práva normálního člověka či trošku svobody tak tož teprv ne.A Rusko no tak tam je to jasný už nějaký čas ,pak zbývá ta EU s Německem v čele ,kulhajcí Francií měnící sociální Evropu na  multikulturní brajgl s pracovním táborem V4.

            Kam se dostat od podvodné kštice jednoho narcisa , blbý je že těch alternativ na prezidenta v USA moc není , tak nějak jako všude ve světě.Prachů do WHO je mu líto i když chápu výhrady , ale tisknout prachy pro nemakačenka v us mu už tak líto není , a nevím o tom že by juan posiloval a tím by si komanči v Číně začali vážit svejch lidí ,spíše naopak klidně spalime naši zemi jen když na ty dolary dosáhnem  , tak jak budou asi činit v zemích cizí pokud by je ovládli?

            • Jde o složitý problém. Multilaterální vyvažování sil je dnes snad jedinou existující zárukou jakž takž mírového bytí společnosti.  Ale jak říkám, to je na konferenci a ne na reakci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit