Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opakuji - je to U.S.A. privátní věc a zbytku světa zbytečná starost...

  • To jsou správné demokratické volby akorát, že si člověk myslí, že je to v Ugandě...ha...ha....

  • Co se teď odehrává v USA je takový malý vzoreček jak to bude probíhat , až se bude v Čechách pakovat Slovák Bureš . 

    Já sám už v CZ volit nemohu , bez slzy v oku jsem se občanství zřekl a nikdy nelitoval , nicméně vždycky se tam rád na tu volební komedii podívám . Předčí to svým rozměrem dokonce volby v Burkina Faso , případně volby do národního výboru v Nigérii .

    • No, hlavně, že tam, kde jste obohatil svět nyní jsou všechny tyto věci naprosto v pořádku. Pokuste se víc mluvit do jejich věcí a my to bez slzy v oku nějak přežijeme. 

      Ani Jidáš nebyl nakonec tak drahý.

    • Zajímavé - vlastizrádci se málokdy podobnými . . . chlubí...

  • Veselé vánoce 

  • Když skončila druhá světová válka, svět si oddechl v naději, že nacistická ideologie temnoty byla zničena. Bohužel nic nebylo dále pravdě.......zbytky Nacistů utekly na Antarktidu a část dokonce začala spolupracovat se svými sponzory z Deep State, kdy založili CIA a dostali nic netušící Ameriku pod svou kontrolu. Prezident Eisenhower před těmito zrůdnými silami varoval......prezident Kennedy, který se jim otevřeně postavil, zaplatil životem. Ta hnusná nacistická rakovina nejenže nezmizela, nýbrž poslední půlstoletí metastázuje opět do celého světa. A nyní se snaží opět dostat zpět k moci, o kterou nakrátko díky odvaze a drzosti Trumpa přišla. Pohrobci Nacistů se snaží realizovat plány svého monstra Mengeleho, genocidy populace, trávením, uvolňováním biologických zbraní a vynucenou vakcinací.  Cíl je, jak za Třetí říše, vyhladit nespolehlivé a vytvořit rasu vyděšených kontrolovaných nic netušících otroků. Kromě zvrácené pseudoekonomiky, kterou FED dusí svět, mají prakticky neomezené dezinformační nástroje sloužící k diskreditaci a překrucování pravdy v duchu svého "velkého učitele" Josefa Goebbelse. Většina lidí raději ani nechce slyšet, co se vlastně poslední století na světě děje a domnívají se, že "tomu uniknou, když se budou zajímat pouze o akční slevy v letácích hypermarketů" a slabomyslné tv pořady. Jenže v Americe se teď doslova bojuje o naše přežití, pokud zmanipulované volby prosadí nacistickou loutku Bidena, bude Amerika definitivně ztracena a s ní i satelitní světové kolonie včetně zdejšího českoňského protektorátu. Pak už už bude jediná protisíla Rusko (jako koneckonců už tolikrát v historii). 

    • Soudruhu realisto, jak jistě víš, tak budovatelé Hitlerovy 3.říše (NSDAP) vytvořili "hnědý socialismus" po vzoru budovatelů "rudého carství CCCP". kteří ve své zemi a ve svých koloniích, k nimž patřila i ČSR, budovali "rudý socialismus" jako předstupeň úplného rudého otroctví, kterým měl být komunismus. A i když se rudí pohrobci snaží  o restauraci rudého carství, je jen otázkou času, kdy skončí jako Uljanov, zvaný Lénin, který je vycpaný v myším oleji v Mockbě nebo jako Džugašvilli, zvaný Stálin (Ocelín), kterého po záchvatu nechali jeho tovarišči ležet po celý den na zem, kde to s ním seklo, ve vlastních exkrementech, až tam zhebnul. Ale to vám na stranickém školení neříkali, že.

      • Mně je samozřejmě jasné soukmenovče Občane, že tví nadřízení tě  jako správného agitátora tehdy  jsi byl zjevně  Hitler Jugend, dnes už budeš Hitler Senior, naučili pár dementních frází, kterými jsi měl "obohacovat" veřejnost, na víc tvá jedna mozková buňka nestačila. Nicméně pokud by tvá hnědá chátra, přece jen ztratila své pozice, tak vzhledem ke svému "vzdělání" asi jiné uplatnění už nenajdeš. Takže pokud nemáš na rukou jejich spolupodíl na vraždách, buď rád když budeš moci vzhledem ke své hloupé minulosti beztrestně dožít důchodu..... 

        • Soudruhu realisto, jsi docela vtipný. A jistě nejsi hloupý, proto je s podivem, že tady hlásáš bludy té organisace podle zákona zločinné a opovrženíhodné. Ty jsi byl také členem NSDAP (Nationalsozhialistische deutsche Arbeiterpartei - Národně socialistická německá dělnická strana). že mi říkáš "soukmenovče"? Ale to se velice mýlíš: vzhledem ke svému věku bych členem NSDAP ani být nemohl a nebyl jsem ani v té vaší rudé smečce, kde si říkáte "soudruhu". A o mé vzdělání a o mou minulost neměj obavy, nemám se za co stydět, spíš naopak. 😉

  • Je to U.S.A. privátní věc a zbytku světa zbytečná starost!

    • Dědku , konečně něco nového , neotřelého tak říkajíc. Neboj , nafasuješ 5000 bahtů a zase bude na prášky. 

      Zatím se dal uklidnuj hlubokomyslnými citáty . 

  • Trubka až do konce.

  • USA se s nástupem Bidena otevřeně zařadí mezi státy s podvodnými volbami jako v Československu, Bělorusku.....svět by je měl sankcemi dotlačit k demokratickým reformám a svobodným mezinárodními pozorovateli kontrolovaným volbám. Potřebovali by také 17 listopad jako u nás.

  • Ta psychopatická kreatura se chová jako komunistický diktátor. Měli by  ho co nejdřív vypráskat z Bílého domu. Je otázkou, jestli patří do kriminálu nebo do ústavu pro duševně choré.

  • Gorobilypes

    Říká kdo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit