Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čáp je pták, který odlétá do teplých krajin. Staví si hnízda vysoko nad zemí aby dobře viděl a moh při nebezpečí rychle odletět. Každý rok si své hnízdo přistavuje a za desítky let může hnízdo dosáhnout i nějaký tem metr navíc. Čáp sežere nějakou myš, žábu, nepohrdne ani mršinou.
    Hytler si postavil orlí hnízdo to je podstatně výš než to čapí. Orel je je orel.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/421710-trump-pozval-orbana-na-navstevu-spojenych-statu.html
  • Za socíku býval Zdeněk Ondráček policajtem, který mlátil bezbranné ženy pendrekem. Už to je zrůdnost a je vidět, že ten kdo byl dříve křivákem, zůstane křivákem napořád. Viz šíření ruské pomluvy o nacismu na Ukrajině.

    Zdeněk Ondráček se snažil podvrženou fotografií dokázat, že na Ukrajině vládne fašismus a tvrdil, že je to současnost ve Lvově. Pravdou však je, že se jedná o snímek z roku 2011z natáčení válečného filmu, který se točil v Kyjevě a v Charkově. Je tedy logické, že na něm je nacistická symbolika. Ono už podle oblečení oné mladé dívky se dá poznat, že to není z dnešní doby.

    Nicméně nám soudruh poslanec poskytl pádný důkaz o prolhanosti ruské propagandy vůči Ukrajině. Konstrukce o tom, že v této zemi vládne pronacistická vláda, se pod tíhou důkazů bortí. V tom případě udělal dobrou službu pravdě a sám sebe pořádně zostudil. I když to asi neměl v úmyslu. Ale kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.

    Ovšem od komunistů nelze čekat nic jiného než podrazy a lži. Stačí si vzpomenout, jak v roce 1946 masový vrah a opilec Klement Gottwald tvrdil, že u nás se kolchozy zakládat nebudou a toho, kdo by to šířil, mají lidé hnát svinským krokem. O sedm let později zase nějaký Antonín Zápotocký vykládal v rádiu, že měnová reforma nebude a ejhle, druhý den byla.
    • co to má s tématem?
  • Evropa se nemůže míchat do dialogu velkých mocností, domnívá se komentátor novin Frankfurter Allgemeine Zeitung Wolf Poulet.

    © REUTERS/ CARLO ALLEGRI Trump by chtěl s Putinem vycházet „Rusko, Čína a USA jsou světová centra síly. Jejich historie, potenciál a politické zřízení vytvářejí k tomu předpoklady", píše autor. Budoucnost nejspíše zvýší rozpory, existující mezi třemi póly současného světa, ale objevení se nového velkého hráče na světové scéně považuje autor za málo pravděpodobné. Německo, stejně jako celá Evropská unie, musí „mlčet" a chovat se velmi zdrženlivě, domnívá se novinář. Perspektiva zaručeného vzájemného zničení musí brzdit „velkou trojku" před nepromyšlenými kroky, ale dosáhnout politických cílů pouhým strašením se ještě nikomu nepodařilo, domnívá se komentátor. V tomto kontextu rozhovor Vladimíra Putina a Donalda Trumpa, který se konal 14.listopadu, se může stát hraničním mezníkem v dějinách vztahů dvou supervelmocí. © AFP 2016/ BULENT KILIC USA prohlásily, že nejsou proti tomu, aby se s Ruskem dělily o informace o PRO v Evropě Podle autorova názoru rozhovor svědčí o novém statusu Ruska: rovnocenného partnera. Poulet předpokládá, že ruské vedení se dlouhá léta snažilo o podobné uznání a právě teď se před Moskvou a Washingtonem otevřela možnost plnohodnotné spolupráce. Putin a Trump uskutečnili telefonický rozhovor 14.listopadu. Ruský prezident potvrdil připravenost Moskvy k rozvoji dvoustranných vztahů na základě „rovnoprávnosti, vzájemné úcty a nezasahování do vnitřních záležitostí druhé strany". Trump řekl, že bude osobně dohlížet na to, aby dvě bývalé konkurující supervelmoci mohly navázat konstruktivní spolupráci. Později média uvedla, že jednání Putina a Trumpa vyvolalo paniku mezi vedením EU
    • Tvoje Rusko je oproti USA, EU i Číně jen směšný ekonomický trapaslík ruský žvanile.

      Putin napadl Ukrajinu a Gruzii.
      Takže pindy že rusko nezasahuje do záležitostí jiných zemí si strč za rudý trenky směšný ruský blbe
      • bla bla simone
        • Ano bla bla bla ruský buuuzerante zzzzz.
          Opět jsi zmohl jen na to že jsi Simoně zkomolil jméno. Na víc nemáš ubožáku
          • a ty bezejmený troubo jsi pod nickem kdo?
  • Předseda Evropského parlamentu Martin Schulz oznámil, že Evropská unie dosud neposkytla Ukrajině bezvízový režim kvůli stanovisku takových zemí, jako je Francie, Belgie, Maďarsko, Itálie a Německo. Řekl to novinářům ve čtvrtek 24. listopadu, uvádí Evropská pravda.

    „Udělali jsme vše, co je třeba. Evropský parlament přijal všechna potřebná rozhodnutí. Mechanismus pozastavení bezvízového režimu je také zformulován. Vše záleží na tom, jestli se dokáží členské země mezi sebou dohodnout", řekl Schulz. © SPUTNIK/ STRINGER EU poskytla Ukrajině dodatečných 54 milionů eur na podporu reforem 17. listopadu bylo oznámeno, že EU podmínečně schválila zavedení bezvízového režimu pro Ukrajinu. Bylo upřesněno, že rozhodnutí nabude platnosti až poté, kdy země Evropské unie odsouhlasí mechanismus mimořádného zrušení jeho platnosti. O tři dny dříve zdroj v ukrajinských diplomatických kruzích uvedl, že Paříž, Berlín a Brusel se snaží najít alespoň nějaký háček, aby mohly odložit projednávání otázky. Takové chování je spojeno se situací v domácí politice těchto zemí, kde otázka migrace je velmi bolestná. Bylo také uvedeno, že Francouzi a Němci chtějí odložit zavedení bezvízového režimu minimálně do provádění voleb (prezidentské ve Francii se konají na jaře, parlamentní v Německu na podzim 2017).
  • Ty ruský tiskovej mluvčí.
    Jediné co se vám rusákům podařilo je totálně zdevastovat syrské město a to včetně nemocnic a vyvolat další uprchlickou vlnu civilistů.

    Rusko nemůže bojovat proti terorismu, protože samo Rusko jest teroristickým státem.
    Rusko posílá na Ukrajinu vojáky v uniformách bez označení. Dle mezinárodního práva to není voják ale terorista.
    A Asad který proti vlastnímu obyvatelstvu použil armádu je zločinec.
    • ... běž radši něco dělat pitomečku a neválej se pořád na Tiscali, americkej všeználku :)))
      • Pokud máš halucinace, doporučuji omezit pití vodky zbitý rusáku.
        • ... dej si pokoj pitomečku, vyměň si pemprsku a už ujížděj na kriplkáře, blbče americkej línej :)))
  • Rusku se během jednoho roku povedlo udělat to, o čem si koalice vedená USA může nechat jen zdát, prohlásil tiskový mluvčí Ministerstva obrany Ruska generál Igor Konašenkov.

    Tiskový mluvčí Ministerstva zahraničních věcí USA Mark Toner dříve vyzval jiné země nepomáhat ruským tankerům, které dodávají palivo ruské letecké skupině v Sýrii. © FLICKR.COM/ PIETER VAN MARION Diplomatický zdroj v Aténách: ruské tankery neporušily sankce EU „Vždyť se nám pouze za rok operace povedlo udělat to, o čem si takzvaná mezinárodní koalice vedená USA do dneška může nechat pouze zdát," prohlásil Konašenkov. Ten prohlásil, že více než 2000 obcí se vrátilo k mírovému životu, 86 ozbrojených organizací přestaly bojovat a stovky tisíc se vrátily domů ve své zemi, aby začaly znovu budovat mírumilovný život. „Proto, pokud nemůžete, nebo nechcete bojovat s IS a an-Nusrou, tak alespoň nepřekážejte. Naše letecká skupina v Sýrii má k dispozici vše nezbytné, aby efektivně bojovala s mezinárodním terorismem v tomto regionu," uzavřel tiskový mluvčí Ministerstva obrany Ruska.
  • Ať žije Donald Trump!
    Více peněz na vyzbrojení NATO. Jednat s rusákem z pozice hrubé síly. Zahájit obchodní válku s Čínou která jen krade a kopíruje západní technologie.

    Bravo! Super program! Hrrr na ruské a čínské zmetky. Donald is best *14*
    • ... smraďochu vyměň si posranou pemprsku a hajdi na kriplkáru, pitomečku :)))
      • víme, jsi zbitý pitomeček. *2* *2*
    • co začít tím ze usa zaplatí číně dluhy :-)
      • Hlavně aby Rusko konečně zaplatilo USA dluh z 2. světové války.
        Co čína nakradla a okopírovala dluh pokryje. Nyní musí být čína odstřižena od trhu
  • Před týdnem všichni příslušníci amerických tajných služeb CIA a FBI, kteří sídlili v budově Generální prokuratury Ukrajiny, kteří měli svůj štáb v budově bezpečnosti služby Ukrajiny, opustili nejen tyto budovy, ale i Ukrajinu a odešli do Česka a Rumunska. Pro naše policejní orgány a tajné služby je to jasný signál, že USA potichu odcházejí z Ukrajiny. Zůstali pouze analytici, ale příslušníci tajných služeb odešli - všichni, "zdůraznil bývalý poslanec Nejvyšší rady Ukrajiny Igor Markov.
    • A na východě Ukrajiny zůstávají i vaši ruští teroristé v neoznačených uniformách.
      • ... a ty na kriplkáře pitomečku ale podle smradu, tě okamžitě odhalí :)))
      • https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/421630-jeste-to-nekonci-souboj-trump-vs-clintonova-se-ma-prepocitavat.html
  • http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/bretislav-turecek-pomahat-kurdum-v-syrii-je-lehkovazne-az-arogantni-zadrzena-dvojice-o-konfliktu-nic-nevedela--1672623
    • jak je to se sankcema atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit