Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaplať Pánbu za Bidena. Na toho Trumpa se nedalo koukat. Blázen je to.  Ale je fakt, že nerozpoutal žádný válečný konflikt, jako oba Bushové v Iráku a Aghanistánu, nebo Clinton, který dokonce nechal bombardovat Srbsko. 

  • mun.go


    Ve volební den 3. listopadu 2020 se ve Spojených státech nevolil jen prezident.

    Zároveň se konaly volby do úřadu prezidenta, 35 ze 100 křesel v Senátu Spojených států a všech 435 křesel ve Sněmovně reprezentantů. Probíhaly také volby pro 13 guvernérů
    států a území, referenda o další státní, místní, kmenové a soudní úřady a jiné výběry. O těchto volbách už média v ČR tak podrobně neinformují, pokud vůbec.

    Myslíte, že ti, kdož volili demokrata Bidena, zvolili k němu jako protiváhu republikánské senátory a kongresmany?

    viz zde

    P.S.

    Odkazy/linky jsou nyní vidět pouze při přechodu kurzorem myši nad odkazem. To je záměr? Dříve byly odkazy barevně odlišeny.

  • To , co teď vyvádí Trump , si milí Češi ještě zopakujete v takovém poněkud bližším a ochotnickém podání. Tak říkajíc více na tělo. 

    Až v CZ proběhnou zase nějaké ty sranda volby  a ty tzv opozice se nějak spaktují a povede se jim vykopnout toho dráteníka odněkud z kotárů z české vlády . To bude zase komplot , účelovka , neodstupim pamätajte sa to , čau blbci . Prostě výkvět jazyka českého jaký z toho pastičkára leze v podobě těch divných zvuků. Můžete si za to sami. Oba dva byli zvoleni tím nejspodnějším co ta která země a národ nabízí . Takže i další vývoj bude stejný 

  • trumpeta přece nezabrání aby se bílá minorita vrátila na výsluní , tomu zabrání jen větší porodnost minoritní menšiny

  • ... prostě mi to nedá...🙂

    Brýle si brát nemusíš...

  • Vyhrání Bidena = prohra demokracie. Biden se vyprofiloval jako politický hochštapler, kterému se podařil kolosální volební podvod, a to na základě manipulace s volebními lístky v rámci korespondenčního hlasování. Bidenovi loutkovodiči nic neponechali náhodě, dokonce používali upravené sčítací algoritmy tak, aby hlasy pro Bidena přibývaly po statisících. Indicie a různá podezření přibývají, ovšem na straně Bidena jsou mnohé prodejné žurnalistické potvory, které fakticky po celé volební období vedly proti Trumpovi mediální válku. Biden je glorifikován a vydáván za nového spasitele Ameriky. Americký demokratický a právní systém je ohrožen. Již teď někteří soudci váhají, zda-li mají být bidenovsky politicky korektní nebo budou muset projevit občanskou odvahu a rozhodnout podle práva. Tlak na státní instituce, které nejsou loajální vůči bidenovské zlovůli, je stále větší. Amerika stojí před historickým mezníkem, který určí budoucnost USA a potažmo budoucnost euroatlantické civilizace. 

  • Co to je trumpismus? Jak se dívám hned po ránu s tím přišel zdejší válečný štváč a novinový šmudla - nějaký Martin Fendrych. Od Centrumu.cz.Novinový šmudla a veřejný posluhovač komukoliv.Ten za penízky napíše komukoliv a cokoli.Před lety se vetnul na ministerstvo vnitra.Moc chtěl z tiskového mluvčího být až náměstkem! Kvalitní troufalost, co?Jasně že byl vyfičen.A tak nyní v potu tváře, ze své nuzné umaštěné kanceláře namastí cokolic, za co jsou penízky.

  • Je to U.S.A. privátní věc a zbytku světa opravdu zbytečná starost...

    Hlavně, že naši mocipáni už "blahopřáli"...

    • mun.go

      Domnívám se, že vskutku nemáte tak zcela pravdu.

      Osoba prezidenta jedné z nejvýznamnějších světových velmocí, navíc se silnou tradicí prezidentské demokracie, má bezesporu vliv nejen na dění v samotných USA, ale v celém světě.

      Nová je ostuda amerických voleb, které se zcela zdiskreditovaly  - teď už nebude lehké jen tak neuznávat nevhodné volby (pokud nejsou USA po chuti). 

      Vždycky bude možné poukázat na břevno v jejich oku: Jak to, že vidíš třísku v oku svého bratra, ale trámu ve vlastním oku si nevšímáš? Jak můžeš říkat svému bratru: ‚Bratře, nech mě, ať ti vytáhnu z oka třísku,‘ když nevidíš trám ve vlastním oku? Pokrytče, vytáhni nejdříve trám z vlastního oka, a tehdy prohlédneš, abys mohl vytáhnout třísku z oka svého bratra.

    • No pokud přistoupí nový prezident k rozhovorům s Palestínou na jejich ůzemní nároky, tak se můžeme všichni těšit na tanec v okolí Izraele a další krajin. S jídlem roste chuť.Hlavně , že budou mít kolegové v okolí Bidena kšeft.

      • ... územní...😉

        • Kvůli tobě si brát brýle je ztráta času.

          • Už z toho  Saíba  Irikátů trefilo - chvála na výsostech Bohu...

            V pekle Lucifer osobně roztápí pod největším kotlem , co tam mají...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit