Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ti lumpové,kteří sem po komunistech tahali cizince to dělali záměrně,aby co nejrychleji národ Čechů zbídačili a zemi dotlačili rychle ke státnímu bankrotu.Díky troubovitosti obyčejného českého blba se jim dodnes dílo daří.Proto je třeba zprovoznit dostatek katovských mučíren a tam všechen tento lidský dobytek tam odporážet za vlastizradu.
  • Ti lumpové,kteří sem po komunistech tahali cizince to dělali záměrně,aby co nejrychleji národ Čechů zbídačili a zemi dotlačili rychle ke státnímu bankrotu.Díky troubovitosti obyčejného českého blba se jim dodnes dílo daří.Proto je třeba zprovoznit dostatek katovských mučíren a tam všechen tento lidský dobytek tam odporážet za vlastizradu.
  • Nemám nic proti Vietnamcům. Nikdo nikoho nenutí u nich nakupovat, ale přesto rodiče chtějí aby jejich dítko na sobě mělo to, co dítě bohatých- aby se mu spoluvrstevníci nesmáli a neopovrhovali s ním. A pásek s utrženou sponou ? Jděte jinam a kupte ho za mnohonásobně vyšší cenu a může se vám stát to samé. Podívejte se pořádně na výrobky z prodejen ,tzv. renomovaných, obchodních domů a najděte skryté, přelepené atd. informace o původním výrobci. A bude to made in China, Tchajvan atd., za cenu mnohem vyšší než u Vietnamců. To co celníci udělali není hrdinství ale připravili tisíce chudých v našem zbídačeném státě alespoň o hezké "značkové " dárky pro své děti a taky pro sebe. Ano, kdo má prachy chce se odlišovat i oblečením od chudiny.
  • Rád bych viděl kolik kusů zboží mělo rádoby padělek značky .. Moc ho asi nebylo ale zabaveno bylo všechno ....Je to zabavení ????? Já bych řek něco jiného .....
    • A co tím "chtěl básník říci" ???
      • Josefe ,-dr- vam naznacil ,ze zabavene zbozi je u.......o a prerozdeleno u pramene.
  • Budou vánoce,možností si nakrást je čím dál méně tak se přepadne SAPA a ukradené prý padělky se budou prodávat v kamenných obchodech a o zisk se podělí všichni.Vždyť i v kamenných obchodech se prodávají padělky a nikdo je nerozezná *1*co předvádí policie je velice trapné,je to jen zakrývání neskutečných zlodějen politiků a zločinů proti české republice. *16*
  • Chci napsat jenom tohle. Ukažte mi naše kteří pracují od nevidím do nevidím denně?!.A jejich děti se učí velmi dobře jak je to možné? Naši mají zavřeno jenom markety pracují non stop. Já si myslím že je to v lidech a oni jsou velice pracovití a to co tady předvádí novináři ? Romove už asi netáhnou tak ted budou rýpat do Vietnamců.A co takhle Karlovy Vary napíše některý z novinářů článek o tom? Asi ne protože určitě víte proč!!!!!!!!!!!!§§
    • Jsou tak pracovití, že nám poškodili hospodářství a pokud to nevíte, tak vietnamská narkomafie je druhou největší u nás. V pohraničí němečtí policisté právě z vietnamské narkomafie natolik šíleli, že začali tuto problematiku řešit s naší policií a to důsledně, protože naše policie na to zatím z vysoka kašlala, jak je to u nás běžným zvykem. Obchůdky, restaurace , které jsou všude někomu patří, kdo je nad nimi ? Jsou velice pilní v šedé ekonomice, která nás stojí miliardy a ty špinavé peníze musí někde vyprat a kde asi? Přemýšlejte anna. A to , že dnes máme Ivanovy Vary místo Karlových nás štve také. Ovšem nechali jsme si tento stát tímto způsobem 24 let zaplevelit. A jak čtu, obdivujete, že pracují od vidím do nevidím, což je zřejmě váš sen. Tak nevím, proč generace našich předků bojovaly za 8 hodinovou prac. dobu. Pro vás zbytečný přepych, zřejmě vaším snem je též sedět v obchodě od vidím do nevidím. A my , zákazníci musíme mít ty obchody i o půl noci a ještě na každém rohu, protože si nedokážeme nakoupit včas?
      • Dnes musí být obchody otevřené do půlnoci,aby si lidé pracující i více než dvanáct hodin mohli nakoupit osmihodinová pracovní doba je minulostí,osm hodin pracují jen úředníci.Nevím nic o tom,že vietnamci zlikvidovali naše fabriky textilky cukrovary zemědělství to všechno zlikvidovali zrádcové a zaprodanci ve službách Havla a chátry 77 všechno co tady celkem dobře fungovalo za komoušů.A vietnamce sem tahala i vláda Topolánka jeho první manželka na to měla agenturu.
    • To není o pracovitosti, ale o podvodném jednání - prodej padělků, pašovaného zboží, úplatků, atd. ! SAPA ( a podobné tržnice ) neměla nikdy vzniknout, tam mělo být stále původní zpracování masa pro Prahu. Chtělo by to zpětně vyšetřit a objasnit zánik jatek a následný vznik SAPy, se všemi zúčastněnými ( hlavně stáních úředníků v té době, jejich majetkové poměry za těch 23let ). SAPu v nynější podobě je potřebné zapálit a srovnat se zemí ! Zároveň se podívat na všechny vietnamské obchody - nyní už většinou kamenné - tak , jako se dovedou zajímat státní úředníci o české drobné živnostníky a podnikatele - -bezpečnost práce, hygiena, veškeré předpisy kolem provozu provozoven !
  • Zavřeli někoho? Vyhostili někoho? Odpovím si sám. NEEEEEEEEEEEEE!!!! Nerosumim a tím to končí. Dokud s nima nezatočíme, joko Němci nebo Poláci, budou dál poškozovat naše hospodářství.
  • Kam se hrabou dávky cikánům proti tomu co tady nakradou vietnamci.Jen na daních a clech je to okolo 60 miliard, ale
    horší jsou škody na zdraví obyvatel z drog a jedovatého oblečení. A do těch blafů co prodávají dávají psí a potkaní maso. Stačí nakopnout psa a jdeš si málem sednout. Vietnamec může provozovat psí jatky a je vše v pořádku. No mají to holt dobře podlacené u politiků a médií.

    P.S.

    Když si vzpomenu na ten humbuk okolo koniny....
    • Vadí mi méně než cikáni,ale je třeba je usměrnit.Manželka si za 100 Kč koupila v holešovické tržnici pásek do kalhot cena nasazena na 120 Kč,že to je kuža.Jenže já jsem se zasmál a odcházel,hned byl za 100Kč a výsledek po 1dni se ulomila spona číli cena tak 5Kč.Co tomu říká obhájce této skupiny?Už z nich žije cca 24 let?Vynikající výrobky Československa známá po celém světě.Např.SSSR dalo přednost při výstavbě závodu Kamaz naší firmě ,jmenovala se ZEZ ,k.p,dnes již zlikvidována.A jaká jsou to auta.Tatrovce dají,kdy si vzpomenou.Nejsem závistivý,ale vadí mi tento stát ,kde jsou rovní a rovnější,díky politické reprezentaci po r.1989.Doufám,že budete volit srdcem,jinak se z toho nedostanem.
  • Sapa , stát ve státě, pilní Vietnamci - padělky světových značek , kolky, druhá největší narkomafie u nás hned po Nigerijské, neplacení daní, šmelina, kriminalita . To jsme opravdu rádi, že je tu máme v tom vysokém počtu, aby se tu tímto způsobem mohli realizovat na náš účet. .
  • Po 25ti letech usilovného pátrání. To je překvapení! A kolik toho ten jeden vietnamec ušije? Je opravdu šikovný! Ještě, že jich nešije více, zaplavilli by i Vietnam.
    • Frantisku ,vas prispevek zavani ironii ,ale divil byste,kdyby je mohl vidte pri praci.Je uplne jedno,zda jde o siti,zpracovavani materialu na broze,korale a pod.Ti jsou totiz schopni
      na pozadani vam usit na trhu dle vaseho navrhu nenarocne modely.Pracuji ve smyslu -podnika cela rodina.Z Cech to neznam ,ale v Italii na kazdem kroku.A ceny maji symbolicke.
      • Tady to místy také existovalo, bohužel iniciativa byla zlikvidována, anebo alespoň zglajchšaltována.
        Věřím, že Vietnamci jsou pracovití, ale jsou taky pěkně vychytralí. Neplatit daně je v civilizovaných zemích po vraždě, nejhorší zločin a drogy? To ani nekomentuji.
        Pokud překračují zákon, nemilosrdně vyhostit!
        V Hanoji mohou pěstovat co chtějí tam jsou doma a jejich policie si je bude hýčkat.
    • Ukázka totální neschopnosti represivních složek celé čtvrt století v našem státě. Ovšem šmírování a odposlouchávání jim jde velice dobře s pomocí bezpečnostních agentur ABL dnes přejmenované na m2c a ruskojazyčné agentury SAMCOR vás policisté sledují všude kam přijdete, kontrolují telefony i počítače a stačí k tomu jediné, když si nenecháte líbit drzé chování jedné pokladní - asiatky. v hypermarketu Tesco a její kamarádky z Ruska. . To jsou čiperní, jinak na všechno kašlou , takže alespoň něco vyřeší Švýcarsko jako kauzu MUS: .
      • Já dodávám hlavně chytat starší řidiče před semaforem a okrást je ještě o malý důchod jako geroiové na J.M.,že hrdinové?Nebo mlátit slušné občany jako na severu,Ostrava,Budějovice apod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit