Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V noci jsem si dal tu práci a projel si na satelitech zpravodajství z různých zemí, včetně zpravodajství renomovaných amerických,francouzských či německých stanic. Lze říci, že téměř žádné velké reakce na pozici rublu. Asi to nejvíc trápí naše novináře.
  • Soudruzi -kolaboranti,vaše poučení z krizového vývoje by se teď Putlerovi v kremlu moc hodilo.
  • dearputin.com *9*
  • Nikdy žádná ekonomika nepadla. I za první republiky, když byla hospodářská krize, tak se vše vyřešilo. My jsme v roce 1939 byli před státním bankrotem, ale ekonomiku pomohl oživit Adolf. Pokud existují výrobní prostředky a je odbyt, jedná se o kosmetické ekonomické vady, které se zase rychle dají dohromady. Nejsou to ani tři roky, kdy naši politici hřímali nad finanční krizí, která zasáhla nejen nás,ale celý svět. Pocítili jste něco? Zvýšil se počat nezaměstnaných, umírali lidé hlady? Tyto věci jako v Rusku se dějí po celém světe neustále. Kdysi to byla Brazílie, Argentina,Island,Irsko,Španělsko, Řecko a i Čína má své problémy. Dokud lidi budou mít peníze a bude se utrácet, tak je vše v pořádku. Problémem je nadvýroba a neschopnost monopolů snížit ceny. Takže vývoj v Rusku je medializován s ohledem na uměle vytvářenou aféru kolem Krymu. Lidi je potřeba udržovat ve strachu!
    • Vše je OK, Ruská ekonomika strmě stoupá a za oknem máme bílé vánoce. Bolševická propaganda je tady silně zakořeněná.
  • Nebuťe netrpěliví. Určitě se výsledků sankcí proti Rusku dočkáme i my.Všechno spěje ke světlým zítřkům.
  • Turbulence lží jede víc a víc
    • Ano máte pravdu,Rubl nepadá.Vše je fikce.Rubl je podložen zlatem.
      • S tim se da jen souhlasit rusko zlato ma na rozdil od nas a vubec vsech statu ktere vyrabovala EU.kam pak se asi podelo prez 120 tun naseho goldu zCNB.
  • Bratr rus je v ................... (však víte kde) *2* *2* *2* *2* *2*
    To je daň z blbosti za ukradení Krymu a podporu teroristů *1* *1* *16*
    Rubl má hodnotu použitého toaletního papíru *14* *14*
  • Jirko promiň, ale jsi velice málo chytrý. Pádem ruské ekonomiky padne i ta evropská, včetně naší. To si ti američtí šmejdi jsou velmi dobře vědomi. Ale Rusko nepadne. To se nedá. Bude mít problémy, ale to je stmelí. Ne jako my kteří jsme kam vítr tam plášť!!!
    • Ekonomika EU nepadne, protože HDP EU je asi 25x vyšší než HDP Ruska.
      A rotačky ECB se točí ve dne v noci "vostošest" *2* *2* *2* *1* *1* *1*
    • V zemljance s flaškou samohonky určitě přečkají zimu.
  • Černý scénář: Kvůli Rusku může česká ekonomika spadnout pod nulu..Když jsem si přečetl tento nadpis, tak bych k tomu dodal, že pokud tenhle zřejmý, kapitálový útok s prioritou zájmu z USA bude trvat ještě nějaký týden, tak to nepocítí jen Rusové a my, jak je v nadpisu, ale mám názor, že to pak půjde dominoefektem po celé Evropě v takovém rozkolísání cen.., že to bude trvat spoustu let ke stavu do jakéhosi cca "pořádku". Tohle není ve prospěch Ruska, což je jasné, není to ve prospěch Evropy, což je taky jasné a jediný prospěch tedy zbývá pro USA s otázkou, jak až moc se ceny začnou houpat pro občany všech těchto zemí, Američany nevyjímaje..Každopádně doba stability a myšlenky prosperity Evropy a prosperujících Evropanů, je na spoustu let mimo realitu, právě a to hlavně těch občanů co tohle dorovnávání z rozhoupaných cen "někomu" velmi dobře budou dlouho ve všem platit jako zisk, pak teprve Evropa pochopí tu hloupost, do které se nechala navydírat od USA, co díky tomu bude mít více zisků, než EU a Rusko dohromady..Rusko je přitom rovněž už dnes kapitalistická země, akorát si vše nechtějí nechat dobrovolně i za pusinku rozkrást a vytunelovat, jako na Ukrajině od oligarchů a různých, nadnárodních společností.. a zisky ze svého si chtějí prostě nechat doma, pro sebe, své lidi a klidně i tedy pro své boháče i milionáře, ne však pro úplně cizí..Jde opět o obrovské prachy, zisky a trhové i surovinové vlivy s jistotou, že Rusové si to prostě po dobrém vzít nenechají, což je velká nápověda k dalším věcem a Putin je zatím jistota, že se tam vlády zatím nechytnou generálové, protože pak by to bylo o mnoho "zajímavější i drsnější", pro všechny okolo..
    • Neni rozumné si zase Rusko příliš idealizovat. Putin možná dokázal vybudovat kolem sebe tým schopných lidí, to nám ukáží nejbližší dny jestli je tomu tak. Ale Rusko je velké, na důležitých postech sedí spousta žab na prameni, buďto se jedná o neschopné trouby využívající své funkce pro pohodlný život ( těch máme taky plný parlament ) a nebo jsou to přímo šmejdi, kteří kradou co mohou. Oligarchové to je obdoba našich kmotrů, jenomže jim teče přes prsty mnohem víc peněz. Putinovi se možná podařilo je zpacifikovat, je ale veliká otázka jestli je bude mít pod kontrolou i v krizových situacích.
      • Mimo jiné..právě i toto mám na mysli..Dnešní Rusko není zas až tak příliš odlišné v pojetí dnešního kapitalismu světa oproti i té Evropě, která tam mimochodem obchoduje i vyrábí mnoho let, zřejmě se ziskem, jinak už by odešli dávno jinam.. co se týká výhradně naprosto stejné snahy i cíle vydělávat peníze, mít trhy, boháče,chudé, sociální i další problémy... co jsou třeba i v té USA taky v nějaké formě..Oni jsou prostě jen velmi lákavým koláčem k zakousnutí či spíše k rozkradení od cizáků, nic víc nic méně s cílem se nenažraně napakovat ..
  • Budiž to poučení pro rusáka, že už je dávno pryč doba, kdy může vojensky zabrat území jiného státu a nebýt za to potrestán.
    Na druhou stranu rusák je stejně nepočitelný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit