Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo má potřebu se angažovat a bojovat proti zlořádům, může tady, ve vlasti.

    Je tady hodně co řešit, není třeba se trmácet kamsi do horoucích prd@lí.
    • je rozdíl pomáhat a bojovat
      • Ano,oni by těmi ušmudlanými letáky skutečně obrátili kolo dějin v oblasti,kde život má cenu toaletního papíru.
  • konečně narazili. Panečku to se to venku bojuje. Tady běží sociální a zdravotní pojištění a kdyby něco .... vrátím se domů. Budu v plné péči doktorů a když , tak mně čeká invalidní důchod. Takové hrdiny máme všichni rádi. Ovšem nejraději je máme, když končí v cínové rakvi a to tam kde válčili. Ani je nemusejí vracet. Všechno stojí peníze. Takže vy tam na ministestvu - ne že budete utrácet peníze a projíždět nějaký benzín. Tady nikomu nechybí ani chybět nebudou!
  • Turci jsou banda vrahů co Kurdy nenávidí a neustále vraždí.
    • Vzpomeňte na Basky(Francie,Španělsko) a Iry(Sev.Irsko v rámci Velká Britanie).Tam sice proteklo méně krve,ale problém je podobný.Turci nemají mentalitu francouzů,španělů či britů.Proto ta říznost.Je dána historicky.
    • jojo máme to hezké spojence, samé vrahy-turky,američany
  • Toto jsou hrdinové, a ne studentíci na Národní třídě.
    • Studenti byli vždy hrdinové.Vzpomeňte na Opletala,vzpomeňte na pochod ze strahovských kolejí v r.1968 s heslem "Chceme světlo!",vzpomeňme pochodu Národní třídou v r.1989.Ale nezapomínejme,že krutá odplata je čekala jen po Opletalově pohřbu.Ty další proběhly s určitou dávkou tolerance.Do mládí se nestřílí,proud vody a pendrek považovali i komunisté za dostatečné řešení.Ale to ti studenti nevěděli,proto byli hrdiny a proto 17.listopad tolik uctíváme.
  • Stalingrad
    A kolik milionků se zase ztratí při jejich vysvobozování ,které zacálneme z našich kapes-daní ?? Kdo je tam poslal ? Bo si tam vlezli sami ?? Když hanli kluky před kanony a kulomety naši bratři z třetí říše bo oškliví komunisti-ti neměli na vybranou...ale pokud tam tihle šli dobrovolně-je mě jich a jejich radičů mooc líto,ale to je tak vše.....to je to nové kapitalist bezohledné myšlení kterému nás 27 let učí!!!! *12* *12* *12*
  • Určit kdo je větší terorista jestli Kurdové, kteří tu a tam něco vyhodí do vzduchu, nebo turecká armáda, která jim zase vybombarduje vesnici je velice těžké. Markéta si zvolila stranu a způsob jakým chce pomáhat. Co ale nechápu je organizovat demonstrace před tureckou ambasádou, pálit turecké vlajky, fotky vyvěsit na internet, poskytnout pár rozhovorů TV, sebrat kurdské symboly a doklady o spolupráci a s nimi vyrazit do Turecka. To ani jinak dopadnout nemohlo. Markéta si vybrala zemi, která je jejímu srdci nejbližší a tak by se o její propuštění do vlasti měli postarat hlavně Kurdové, ne český daňový poplatník. Děvče si zvolilo boj a s ním spojená rizika, zrovna tak už dnes mohla dělat dě.ku islámskému státu, nebo být zavřená u Asada, nebo ležet někde v poušti s dírou v hlavě. U nás se pořádají sbírky pro děti na vozíčku a stát utráci za dobrodružné výlety o něco starších dětí.
  • Turčíni se vždycky chovali jak divoká zvířata.
    • Nemáte pravdu.Ataturk je chováním přivedl na práh západní Evropy.To jen v poslední době začíná opět převládat zažraný islamismus a Turci na to slyší.Promítá se to i do vztahu k EU.Turecko by chtělo uspět v přístupových jednáních.EU je oprávněně ostražitá.Jde skutečně o nevyzpytatelnou zemi.
  • Pár blbečků co dělají ostudu České republice. Ať si je tam nechají za mřížemi. Blbů taty máme dost, dnes na Albertově a na Národní třídě.
  • hrdinové,vrahy mašíny vyznamenáváme madajlama a hrdiny odsuzujeme
    • Ale oni nejsou hrdinové.Jsou to jen blouznivci našich hor.Měli za to,že konspirace v Turecku bude stejná jako protirežimové výkřiky na Václavském náměstí či Staromáku.Není.A měli by si zkušenostně za to velmi podrápat rypáky.S Mašíny s vámi souhlasím.Místo Gottwalda odbouchli několik nezúčastněných lidí.Takže to byli teroristé a jejich zbytkový majetek by měl aspoň částečně uhradit škody pozůstalým.Pokud se jejich sestra o majetek soudí,řadí se zločinně na jejich úroveň.
    • Jsou i jiní, např. jeden před 25 lety mlátil na Národní studenty a dnes si za naše peníze válí p.del v parlamentu a vymýšlí fašistické zákony na obnovu komunistického fašismu.
      • Poděkuj veškrnovi ten je zachránil *3*
  • Jak to,že Turecko,Irán,Syrie,Irák a Azerbajdžán nepadli na zadek,když tam s mírovou olivovou ratolestí přijeli 2 Češi?Ti chudáci určitě nevěděli,že Kurdové(obzvláště turečtí) jsou považováni za teroristy.Mám za to,že náklady spojené s jakoukoliv formou jejich uvolnění by měli zaplatit.Jejich ochotu by mělo ministerstvo zahraničí předem ověřit,jinak bych je nechal osudu tureckých soudů.Zásadně protestuji,aby se pomoc děla bez náhrady.Máme spoustu jiných nezaviněných problémů,které je třeba ze státního rozpočtu dotovat.Ať si svou lásku k svobodě a demokracii do arabského světa vyvážejí.Ale za své.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit