Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dát Turkům peníze, lae jen když si k nim vezmou i Merkelovou a Hollanda a zaručí, že už se do středu Evropy nevrátí
  • Pokud Turci dostanou od EU požadované peníze, dopadne to stejně, jako s Řeckem. A uprchlíci odkudkoliv se opět jenom tak pohrnou do "zaslíbené Evropy". Škoda každého Eura.
  • Turecko a radikální islamisté a USA postupují koordinovaně. EU váhala se začleněním Turecka do Evropy. Tak to půjde jinak - exodem. Už selský rozum nám říká kdo má zálem na oslabení Evropy. A ví spoustu věcí na spoustu politiků ze špiclování všeho a všech,
  • Tak po dnešních ranních zprávách bych dal něco eur raději Bulharům. Prvního nelegála poslali jejich pohraničníci k Allláhovi....
  • Pak by mělo v zájmu "spojenecké vyváženosti a solidárnosti", Turecko stejně tak požadovat i USA o hodně významný a to zdůrazněno..hodně významný příspěvek !..protože ti mají na tomto celosvětovém vývozu "demokracie a svobody" tzv. na cizím a z cizího.. s následkem "běženců" do Evropy atd.., přinejmenším velmi významný podíl se svými vlastními cíli, do kterých "spojenecky" vtáhly i Evropu a která mimo jiné.. i za tohle "spojenectví" nyní platí daleko více a ještě i rozhodně bude.., než USA co je opět hezky a vychcaně schovaná za mořem, avšak každému do všeho nenažraně kecající a zasahující..
  • Takže klasické vydírání. Když nezaplatíte, pošlem k vám další milión či dva vetřelců. Je vidět, že sluníčková EU je celému světu pro smích a každý jen zkoumá, jak ji pumpnout o peníze. Současná nájezdnická situace je řešitelná pouze silou. Nejprve je nutné zcela uzavřít hranice Schengenu a nekompromisně všechny nelegály vracet zpět a to i za použití zbraní. Pak je nutné vypakovat nazpět do zemí odkud přišli všechny ty, kdo neprchají před válkou. Těch bude tak 90%. Ostatním, kteří budou mít nárok na azyl, stanovit jasná pravidla žití v Evropě s tím, že při prvním porušení budou z EU vyhoštěni. To je ale zřejmě sen. Fanatičtí multikulturní bruseláci mají jiný úkol. Zničit Evropu.
  • A za co všechno bude ještě EU platit? Ve Venezuele se urodí moc banánů a shnijou - kompenzace zaplatí EU. V Namiii se přemnoží sarančata a sežerou úrodu - zaplatí to EU. V americe bankéři napůjčují nevratné půjčky - zaplatí to EU. Někdo v čínském moři havaruje ropný tanker - zaplatí to EU. V Indii vypukne hladomor - zaplatí EU. A až v Evropě vypukne morová epidemie - tak nás nechaj všichny pochcípat a bude to dobře, protože debilové nic jiného nezaslouží...
  • Jsem já to ale špatný člověk, že nechci dobrovolně přispět ani na Turecko.
  • Pokud budou chtit ,,jen" penize, ma to logiku. Ale pokud by mely dostat jako kompenzaci pozadovany bezvizovy styk pro Turky, bylo by to vyhaneni certa dablem. Snad to nasi genialni evropsti zastupci tentokrat nepokazi.
    • Pokud tam v křeslech budou sedět podobní, tak je možné cokoliv. Naše teta nám to předvedla v plné parádě. Ale buďme optimisté stále ve střehu.
  • Já bych taky netroškařil, kdyby mě EU léta ignorovala a přehlížela.
    Snad tu bruselskou chásku někdo probudí polibkem jako Šípkovou Růženku.
    No, a ta teta Anděla v dnešním prohlášení z Bruselu na zasedání osmadvacítky s těmi kvótami uprchlíků do zemí EU dojala k slzám.
    Sakra platí, kdo poroučí ten platí. A východní Evropa neporoučela

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit