Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • faktem je, že demokrati (kapitalisti) založili NSDAP, neonacismus, fašismus, kapitalismus, islámský terorismus,otroctví, imperialismus,kolonialismus, vynalezli koncentrační tábory , kapitalisti spáchali stonásobně více zločinů jak komunisti ,zcela logicky demokrati ( kapitalističtí vyvrhelové ) vyvolaly dvě světové války a stovky lokálních válek, jen ve válkách povraždili stamilion lidí + oběti hladomorů a chudoby způsobených kapitalisty viz somálsko(opakované kapitalistické hladomory) ,India ( 100 milionů obětí) ,irský hladomor...atd

    • "Stokrát opakovaná lež se stává pravdou" jak říkal stranický soudruh Goebels.

      NSDAP = Nationalsozialistische deutsche Arbeiterpartei = Národně SOCIALISTICKÁ německá DĚLNICKÁ strana.

      Koncentrační tábory byly budovány podle sibiřských gulagů.

      Komunismus má svědomí nejméně 100 milionů mrtvých. Jsou ale i odhady mnohem vyšší, oni totiž tovarišči nevedli žádnou evidenci těch koho deportovali na Sibiř nebo koho umlátili cestou nebo ještě při "výslechu". Prostě "nas mnogo".

      A co je to "kapitalismus"? To jsou bláboly marxistických pomatenců z 19. století jejich pokračovatelů. Je vidět, jak ty komunistické bláboly dokáží vymýt mozek (pokud je co vymývat).

      • Přesně!

        Například koncentrační tábor Talerhof zprovozněný 4. září 1914 v Rakousko-Uherské monarchii podle britského vzoru, tedy v nejlepším duchu evropské vzdělanosti, morálky, náboženství, kultury a civilisace.

        Ti komunisté vám mozek vymyli vskutku důkladně, pokud ovšem bylo co vymývat, že.

      • tak proto opakovaně lžeš ? 

        Kapitalisti = lživě demokrati  financovali a vytvořili nacisty, klerofašisty ,fašisty :i radikální islamistické organizace alkajdy :: důkazy :::  http://www.youtube.com/watch?v=J8BdpBRHdHs

        Kdo financoval Hitlera -banky usa a británie dokument BBC 1998 české titulky youtube ,

        švýcarsko kupovalo němci nakradené zlato aumožnovalo Hitlerovi vést válku mnohem déle, 

        první vyhlazovací koncentráky zavedli demokrati z Británie ve svých koloních koloniální kapitalismus jen Velké Británie přes 50 000 000 obětí Velká Británie dlouhá léta zamlčovala zvěrstva z koloniálního období a dokumentaci o nich systematicky ničila http://www.blisty.cz/art/63256.html je jasné ,že počet obětí koloniálního kapitalismu USA je mnohem vyšší

      • KIMCID

        Stačí teď ty levicové bláboly Eurohujerů

  • KIMCID

    Co vražda Tureckého novináře na ambasádě SA?

    Že se trestají jen neposlušné státy. A že demokracie a lidská práva jsou jen zástěrkou, když je třeba pošpinit neposlušnou zemi. Kdyby se něco takového stalo na ruském konzulátu, to by bylo povyku, to by se opět sankcionovalo a vyhošťovalo! To by bylo řečí o lidskosti a zrůdnosti!! Ale některým státům projde dočista vše.. 

    • KIMCID
      Ale opravdu parádní článek je od pana novináře Milana Vodičky na I-Dnes, s názvem "ANALÝZA: USA hrají rozčilení, i zmizení novináře ale Saúdům prominou". Stojí za přečtení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit