Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je čas uzavřít hranice, ne o tom pouze kecat. Je potřeba jednat s Turky stejně, jako jednají oni s námi. A v případě, že nebudou Turci dodržovat zákony země, ve které žijí, vraťte je zpět do Turecka. Jak se vždy říkalo" oko za oko, zub za zub". Turek si musí uvědomit, že u nás je pouze na návštěvě.
  • Plně s Turky souhlasím. Ovšem zároveň je nutné, aby Řecko a celá EU PŘESTALA PŘIJÍMAT UPRCHLÍKY Z TURECKA
  • Turecko bylo vždy neseriozní partner.Proto se po tak dlouhá léta nedostalo mezi členy EU.A bylo to dobře.Dnes je to jen problém NATO.V případě EU by to už tak jednoduché nebylo.Nepodceňujme úlohu islámizmu při stanoviscích islámistických států.My se jejich názorům přizpůsobíme snadno,ale oni našim?Je to hanba jejich náboženství.Proto ta obecná nesounáležitnost.Islámisme,kaj se.
  • Myslím si osobně,že Holandsko i Německo mohlo povolit agitaci pro turecké referendum.Vždyť jde o nemalou menšinu,která mohla být osobně informována.Ve Francii to prošlo,jeden den a odjezd.A mají také před volbami.A to,že není možné agitovat?Jen si vzpomeňme,když za komunistické nadvlády jezdili do ČSSR ministři ze Západu a pravidelně se setkávali s disidenty.Třeba jen na velvyslanectví.Havel by mohl vyprávět.Dělat nyní v EU "ramena" je fatální blbost
  • čekají vandáky z gumových člunů. Těm jejich bajkám už nikdo nevěří.Hoši hoši mazejte tam odkud jste vypluli, Tady není zájem vás vykrmovat šatit a opečovávat. Tady je zájem vám zřetelně dávat najevo že zde jste špatně. Moc špatně.
  • 2rybka
    Ha ha ha,co se taky dalo čekat?vždyť je to jasné už dáááávno,že jde o střet kříže a půlměsíce!!!!!!.Všechno ostatní je podružné a tohle jsou jen začátky.Historie je jasná.Nechápu jak někdo turkům mohl tak věřit *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit