Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O tom, že pan Donald TUSK je poněkuď nevychovaný, víme všichni už hodně dlouho. 

    Jen se o tom taktně mlčelo. 

    Až Angličané nyní uznali za vhodné tento fakt oznámit světu.

    • Ano, při pití čaje se nesrká.....😛

      Všechny historické unie a svazy různých dříve národních a suverénních národních států byly jen dočasné. Proč by slepenec EU měl být výjimkou? Nejde o žádnou tragédii.

      Na EU teď vysadila zadnici Británie a bude jim jistě dobře. Nic nebrání uvážené a vzájemně výhodné spolupráci mezi státy. K tomu nepotřebujeme živit desetitisíců úředníků s definitivami v Bruselu. Ti se ve svých oblečcích a kostýmcích rozeběhnou do "mateřských zemí" a budou infikovat státní správu doma. Sice Bůh s námi, ale my už si nějak poradíme😛

  • dzixy

    Čím dál, tím více vychází najevo důvod, proč Anglie chce brexit. Nejenom kvůli nelegálním běžencům, kteří si v Evropě dělají co chtějí a navíc parazituji na ni, ale také kvůli lidem jako je Tusk, Juncker, Macron, nebo Merkelová a další bruselští byrokraté a eurohujeři. Angličané až po odchodu poznají, že nic lepšího je nemohlo potkat, jako jejich odchod z  EU, která, pokud se nestane zázrak, směřuje do zatracena.

    • Přesně tak, možná to chvilku zabolí, než se to zkonsoliduje, ale pak budou svými pány a budou se Eu smát.

  • Nemusí být smutný,on má místo v pekle na 100% za to,co dělá s evropou

  • "Já jsem tedy zjistil, že peklo je to akorát tady, když jsem tu začal pracovat," prohlásil Juncker na tiskové konferenci v sídle Evropské komise."

    .

    A proto chlastá jak duha...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit