Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A za metanol nebylo zveřejněno, kdo byl přistižen a zda byl potrestán. Asi z těch nakradených milionů semhle pusti milion, tamhle milionek a je na svobodě . A cca půl milionu litrů metanolu dosud nebylo objeveno a zklikvidováno. Akorát vydělaly tiskárny etiket, přičemž nikdo nezaručí, komu ty nové etikety dodali kromě likérek. Takže ještě chvíli počkají, ten humbuk utichá a zanedlouho se na metanol bude umírat dál. Tedy kromě těch, co si budou pálit vlastní třeba i lavorovici...
  • A nyní by si všichni ti rádoby chytří a pravicoví podnikatelé v tomto oboru od Jelínka přes Stock až po Fruko J.H. měli uvědomit, že jistě horlivě volili tu pravicovu svoloč ODS a TOP, ODU, US-DEU, Lidovce, kteří tu melou dvacet let o malém státu a tudíž i velkých problémech. Protože platí nepřímá úměra - čím menší stát, tím menší kontroly a tím větší problémy, protože v tržní ekonomice jsou peníze až na prvním místě a tedy i přes mrtvoly a to doslova jak vidno.. A kdopak vytvořil takto liberální zákony, kde si doslova mohl dělat kdo chce co chce, téměř žádná kontrola, takže muselo dojít dříve nebo později k tomuto problému. Navíc hotely i restaurace, jak sami asiati avizovali si mnohde dojíždějí pro alkohol k nim do skladů i do SAPY a nikomu nevadí, že asiati dokážou vytvořit značkový alkohol pomocí etiket a kolků, které falšují z čehokoliv a kdykoliv a okamžitě. I když tam neměli methyl-ethyl fifty-fifty, tak nás pěkně všechny okrádali pomocí padělaných kolků a etiket. Až po tomto maléru se najednu našly i padělané kolky a etikety a to i na cigarety. Do té doby policie a celníci nevěděli o ničem a hlavně to neřešili. Proč by se také namáhali. Kolik za to dostali, bokem? Tak páni podnikatelé, to vám patří, protože jste konečně i vy na to dojeli. A doufejme, že ztráty budou rok od roku ještě věštší, protože zákazníci nebudou chtít riskovat a nikdo v tomto bordelářském státě už nevěří ničemu a nikomu. Toto jste tu zavedli a toto jste tu 23 let tolerovali a podporovali pod vedením zlodějského guru Klause s ODS včele, ODou, US-Deu i TOpkou a Lidovci, v konečné fázi s VV a Lidem. Takže co nejnižší zisky vám přejí naštvaní občané. Možná tímto způsobem konečně pochopíte k čemu slouží funkční kontrolní mechanismy.
  • Však výsledky z voleb to doženou buď se bude pít na smutek nebo na vítězství!!! *1* *1*
  • Prodej lihovin neklesl kvůli methanolové aféře, ale kvůli cenám. Pokud chtějí velké likérky prodávat musí zlevnit a ne zdražovat. Půlka Fernetu stojí oproti loňskému roku o třicet korun víc. To si raději koupím u soukromníka domácí slivovici a ušetřím. Jenže lihovarníci si představují že budou mít každý rok nárust svých nehorázných zisků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit