Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Buďme na stráži a nedopusťme,aby takoví zaprodanci typu Havla,Schwarzenberga a jejich přisluhovačů
    dále rozleptávali naši zem pod rouškou demokracie ,"pravdy a lásky".Havel především patří za mříže.Ten to mistrně začal.!!!!!!!!!!!
    • Havel nepatří za mříže,ala je ho třeba,na katovské mučírně,za podíl na zbídačení této země,odporazit co nejkrutějším způsobem.
  • pro novináře.... Jaký kolabozant - žádný --- vždyť je to němčour jako poleno.. no němčour -- rakušák....
  • Na problém, že pan Havel i pan kníže jsou "Trojskými koni" "Landsmanschavtu" a vůbec Němců jsme byli již několikrát upozorňováni.Zbytečně!Nyní tě lide český čekají následky a vláda věcí tvých a státní suverenita se od tebe stále více a více vzdalují!čekají tě velmi těžcí dnové.Probudíš se konečně!
    • Na Hrad by bylo nejlepší před prezidentskými volbami odchytit na ulici prvního cikána s odpovídajícím věkem.Toho pak zvolit prezidentem.Protože rodilý cikán by toho určitě nedokázal národu tolik nacigánit,jako poslední dva prezidenti.A při tom platu,co by pak pobíral by pravděpodobně ani nečóroval.V přímých volbách by se to mohlo zkusit s Kájínkem.A to s heslem:"Kájínek na Hrad.Nejmíň toho nakrad."
    • Asi máš praavdu... vzpomeňte že ani ti odsunutí už nedělají žádné akce a ty jeho prapodivné cesty po mocných západní Evropy, bez pověření vlády a národa... kdo ví co paktuje.. že by další Bohmen Und Mahren... další okupaci... von němčour se nezapře... a....
  • Je až k nepochopení,co vše je v této kotlině možné.Poněmčelý kníže kandidát na prezidenta.Majitelé ukradených milionů ve vedoucích funkcích a lid se nechá za nesouhlasného mručení v hospodách dál okrádat,hnus!!!
    • jaký poněmčelý--- vždyť je to nemčour do hloubky kostí....
      • Co si zde obyčejný český blb většinově volil,to jednadvacet roků u politických koryt má.Je však třeba s revolucí počkat ,na příští rok,až Nečas s Kalouskem naordinuje obyčejnému českému blbovi takovou dietu,že se po ní nebude moci obyčejný český blb,ani ze.rat.Teprve potom bude obyčejný český blb vhodný k revolučnímu použití.
        • avyboje@tiscali.cz
          Nevěřte tomu, že by se někdo veřejně postavil moci.Většina tohoto národa jsou doma zalezlí zbabělci, a budou dostávat to co si zaslouží. Až do trpkého konce. Vše je naplánované, jako převrat v 1989.A pan kníže je jedno z hlavnich kol toho všeho.
  • Klaun Šáša na hrad? No je mě to celkem jedno, myslím že tenhle švejkistán už stejně nemá co stratit na svém tragickém renomé.. ALE laskavě nesrovnávejte čestného člověka, tím myslím pana presidenta Háchu, s těmito dnešními darebáky. Kdo chce může si zjistit (a nebo lépe to dávno ví) že president Hácha nebyl v žádném případě kolaborant a zrádce českého národa, byl to hrdina který dělal co se dalo aby aspoň zmírnil utrpení protektorátu BuM pod nacistickou zvůlí, a to bohužel platí i ve srovnání s Benešem který raději před nacisty utekl.
  • Myslím, že pan Trautenberk by si ještě měl užít zbývajících let na svém Orlíku a přestat otravovat české politické ovzduší německými mocenskými spády. Nám už to za Hitlera bohatě stačilo. Lidice se nezapomínají. A děti by se měli učit anglicky, s němčinou jinde než v Německu neuspějí. I německé děti se snaží naučit angličtinu.
    Osobně si nedovedu představit, že v každé kanceláři bude viset obraz spícího Trautenberka.
    • Ono němčina jako angličtina. Německo nebo USA nebo Rusko.Smysl je jeden. Podřízení. To ti inteligentnější dávno pochopili, a proto např. faráři a doktoři používají mrtvej jazyk - latinu, resp. se vyvinulo esperanto. A to že to neuspělo, je pouze mocenský boj oněch němců, anglánů či mocnýho strejčka Sama za louží....
  • To jsme se dočkali věcí v české kotlině.Pane to by byla figura na Hradě!
  • To by byl prezident ! Neumí mluvit, potřebuje sebou nosit zásobu plenek na inkontinenci a mobilní postel aby náhodou při jednání nezachrápal a neupad..
  • Hej slovanéještě naše země žije! Ale jak dlouho? Poněmčení Českého národa už tady několikrát bylo. To, co se snaží starý politik nám tady natlouct do hlavy je absurdní.Nám jako národu to nepřinese nic, ale jemu by to teoreticky nějakou tu miliardu v majetku přineslo. Viďte pane kancléři presidenta Havla a jeho přátel. Tady majetky se též skouleli do klína, a nejen Vám.
  • Mám takový pocit, že Schwarzenberg má s českým národem svoje "plány". Dokončit Heydrichovo konečné řešení, vystěhovat Čechy za Ural, zbytek poněmčit jako německé sluhy, staré a nemocné do plynu. Dnes nepotřebuje Cyklon B, Sarinu je dostatek....Proto se cpe do prezidentského úřadu !!!
    Samozřejmě , že TOP 09 = NSDAP jej tam navrhuje. Kalousek a hlavně Gazdík se nám prezentují ve své skutečné podobě. jejich ideologií je fašismus, což Kalousek s úsměvem zabaluje do jakéhosi "programu". Tady vidíte, o jaký program jde. Až Čechy vystěhují nezbude tu opravdu žádný nespokojený Čech, proto v tomto duchu tolik hřímá...
    • IQ = IÁ
      • Tvoje určitě !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit