Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Test z demokracie:
    - ředitel městské policie by měl odstoupit
    - ti dva agresivní strážnici by měli být potrestání za násilí
    - primátor by se měl veřejně omluvit

    Cokoli jiného ukazuje na bídu naši společnosti
  • Policie, která má pomáhat a chránit se chová jako GESTAPO a to nejen v Praze. *11* *16*
    • V tom to případě ne. Bylo to oprávněné. On měl být už dávno v base! Vlastně se jednalo o uprchlého vězně
  • Proboha, lidi, to nemáte ani špetku smyslu pro recesi? To se numíte povznést nad takovou lapálii?! Ty vaše zarputilé výlevy mi nahánějí husí kůži.
    • Ve chvíli co byl vyměněn obrázek na semaforu za jiný tak od té chvíle byl semafor k ničemu a nikdo ho nemusel respektovat proto, že takové návěstí v pravidlech o silničním provozu prostě není. Bylo to veřejné ohrožení a ne recese.Škoda, že nedostal nakládačku hned když kradl čepice.
    • To by za chvíli mohl někdo měnit červenou za zelenou a křižovatky by byly plné mrtvol nebo mrzáků. Co je moc, to je moc. Netahejte do toho politiku. Je jasné, že si budou svědčit policajti jeden druhému a za napadení budou brát i vyndání ruky z kapse. Myslím, že měšťáci posilují a čekají v Praze revoluci. Prachy za rychlost na raderech ji plynou. Je to policejní stát ta Čekoromopublika. Místo, aby chodili pěšky, nakupují Hammery, Jeepy a podobné nesmyslnosti. To jim nestačí Škodivky?
  • jsme fasisticky stat a vsichni to vime policie tu neni pro lidi ale pro fasistickou vladu a spol.
  • S temi semafory se mi to nelibi,to udal pitominu.
    Ale vcera (jak pise jista svedkyne na idnes) byl tento dotycny mestsko-havlovou policii v Praze napaden a zbit.No,a jak jsme zvykli z komunismu,tak bonzak a fizl je vzdy v pravu,byt je sebevic krivej.
    Bolsevicko-odeesacky soudy,konejte svou povinnost *12* *12* *12*
    • Spasiteli, neznám podrobnosti, ale nevím co je to "mestko-havlovska policie". Jestli to je tak jak píšeš, tak je to výsledek vnucování KOMUNISTICKÉ morálky a to, s níž jsme se zatím nevypořádali. A právě na tu morálku, jež je důležitější než mít pohodlný život v přepychu, to právě zdůrazňoval V. Havel. Jinak máš pravdu, pokud jde o ten bolševismus. Ale on ten, kdo byl vychováván bolševicky se nezmění tím, tím, že zastane svoboda. Právě ti nemorální jedinci si svobodu pletou s anarchií a sobeckým prosazováním svých zájmů.
      • Peto,je to tezky.Lidi se maj dost spatne,premnozeny cikani,natahany sem ukrajinci,rusaci,vietnamci,polaci atd.
        Vsude korupce-od samospravy vyse.Temer vse rozkradeny...
        Za tento stav ma moralni zasluhu hlavne kdysi revolucionar V.H. a dalsi lide z vedeni Charty"77 a prognostickeho ustavu CSAV.Lide jim tak duverovali,a tato sebranka je totalne podvedla.Hlavni podraz byl,absolutni beztrestnost byvalych bolseviku typu Calfa,vlastizradcu typu Bilak.
        Dodnes se narod nedovedel,o jakou dohodu se jednalo v tzv,Repre!
        Takze at se nikdo nezlobi,mam Chartu"77 za podvodnou organizaci pod vedenim KSC-STB.Mam na mysli pouze jeji hlavni vedeni,neminim urazit obycejny lidi,kteri se k tomuto podepsali a vlastne jsou do dnes znevyhodneni...
        • Spasiteli, jestli V. Havel udělal nějakou chybu, tak to bylo to jeho heslo "nejsme jako oni". Jak se ukázalo, to byla osudová chyba: pro komunisty měla platit PRESUMPCE VINY. Jak se ukázalo, oni se jenom oklepali, "rozprivatizovali" si co se dalo i nedalo a vládnou dál a svou bolševickou vládu nazývají "kapitalismem".
          Velká chyba byla také na straně občanů, kteří v opojení ze svobody se domnívali, že "někdo" to všechno udělá za ně, že "někdo" jim zařídí svobodu a spravedlnost a že svoboda a demokracie znamená automaticky, že se všichni budou mít jako v Západním Německu a to bez námahy a bez práce, protože jim to "někdo" zařídí a dá.
          Komunističtí zločinci měli skončit v kriminále, ti dementní v ústavu pro choromyslné VŠICHNI komunisti měli mít zákaz činnosti ve veřejné správě a zákaz privatizace (vždyť popírali soukromé vlastnictví).
          • At se na me nikdo ze ctenaru nezlobi za muj nazor,ale ten clovek s dalsimi vlastne zlegatizoval 43 let komunismu v nasi zemi!
            Po jeho umrti jsem tohoto cloveka chranil,nebot nemam rad hazet spinu na nekoho,kdo je cerstve zesnuly.Snad to pochopi Gema atd.Ale doba hajeni skoncila...
            Jako dalsi-demokraticky stat nelze stavet na politickych kadrech z KSC,nebo NSDAP!
            Ano,jsem pro-zakazat komunistickou stranu a ty hajzly vyhnat z verejneho sektoru!!!
            Normalni lidi za dnesni stav nemuzou,je pravdou,ze to co voli je silenost,jenze nemaj koho,jako driv!Vsude je ta zkorumpovana spodina nalezla-V KAZDY STRANE!!! *12*
  • Jsme přesvědčen, že do semaforů se zasahovat nemá. To by pak každý mohl poškzovat jakoukoli věc a mávlo by se nad tím rukou. Ostatně on přece původně kriminál nedostal, ale protože se šprajcoval, nakonec v něm skončí.
  • V tomhle zařízení jako je semafor nemá nikdo co hrabat ať ho řádně odsoudí!!!!
    • Osobně bych raději viděl za mřížemi jíné darebáky, za takovouhle hovadinu by se zavírat nemělo.
      • Tak na klíčový průmysl bych to taky neviděl, ale když pan umělec nechce zaplatit pokutu, tak co s ním. Veřejně prospěšné práce ? Takový makat nepůjde. Rovněž bych raději viděl za mřížemi jiné darebáky. Pan Týc / Hons chce asi být mučedníkem mezi blby jak je on.
  • To se pletete, nebo neumíte číst, nebo to hov... máte v hlavě.
    Ztohoven = Z toho ven. *1* *15* *6* *7* *16*
    • Kočičáku, "Z toho ven", Sto hoven" nebo "100 hoven", to ve všech třech případech vyslovuje stejně, ale v každém případě je "x hoven" 'nevím, jestli těch blbů je stovka). *1*
  • Tak on se jmenuje David Hons, ale říká si Roman Týc. A udělal takovou volovinu, že vyměnil panáčky na semaforech, kde značky vyjadřují přesnou informaci a proto musí být normalizované. A pak ještě když ho čeká kriminál tak se pere se strážníkem. Spíš než do vězení by ho měli zavřít do ústavu pro duševně choré. Vypadá sice jako dospělý člověk, ale chová se jak puberťák. Zjevně trpí nějakou psychickou retardací.
    • Někde jsem četl, snad patří k těm magorům co si říkají sto hoven. Tak to také mluví za všechno.
      • Ty stojíš za 200hovna, Ty v*le. Nic neudělal, nic nezničil a odsoudili ho. Jsou to stejní č*rráci jako Ty
        • Venco ze sPlzně, zřejmě jsi také jedno z těch "hoven" když se tak čílíš. *1*
          • Třeba je "Hríbek podpapírák" a proto smrdí, že na něj někdo šlápnul *1*
        • Venco, je vidět, že jsi asi opravdu z Plzně. Jsi BLB na entou a óbr 3.14ča ! Jsi stejný vymaštěný imbecil jak Roman Týc. Rád budu chodit bos, jestliže má bota zůstane v Tvé p.deli.
          Jak píše Kočičák "...i když jako fór dobrý, ale na nesprávném místě...".
          Č.rráku japato, copato
          • Můžeš mi říct koho tady ty jelito urážíš? Ten kluk něco rozbil, nebo něco zničil? Udělal si srandu. Spíš bych se tomu zasmál a né ho zavíral do kryminálu. A ten č*rák, deb*l a imbecil, jsi Ty. Tohle co jsi napsal, svědčí o tom, že jsi pěknej blb a neumíš se jinak vijádřit, než vulgárně a urážlivě, kret*ne. Je vidět, že naše justice má asi málo práce, když se zabívá takovíma kravinama. Myslim si že jsou tu daleko horší kauzy, kerýma by se měli zabívat.
            • *1* *1* *1* *1* "kryminále, vijádřit, zabívá, takovíma, zabívat" *1* *1* *1* *1*
              víš co, vrať se do "základňý školi", "enteligente" *1* *1* *1* *1*
        • Poničil veřejně prospěšné zařízení se škodou přes 80.000,-. Co by jste říkal, kdyby se kvůli tomu stalo nějaké neštěstí a někoho třeba přejeli? *1*
          PS: i když jako fór dobrý, ale na nesprávném místě *9*
  • Šulda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit