Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naléhat můžou,ale vypadá to,že na Ukrajině jsou s demokracií dál než u nás ,tak tam bude platit to,co řekne tamnější soud.A ne nějaké kecy z USA.Ve stávající době jí to na Ukrajině spíše přitíží.Je to pěkná ženská.Přeji ji dost kvalitního s.xu i v base.Ukrajinu jednou stejne půjde zase pod ochraná křídla Ruska.Takzvané postsovětské země rovněž.Spolčením s EU to tyto země chytly za špatný konec.
  • Tymošenoková má snad ami státní občanství? Nebo se zas amici hodlají rejpat ve vnitřních věcech samostatného svrchovaného státu? *11*
    • Voni jí ho teďka dají. Pak tam zatknou nějakého UK za špionáž a pak udělají výměnu a je to! *7*
  • Když to ukradu a nebo zpronevěřím já ,tak jsem zloděj a defraudant. Když to učiní ,tak zvaní demokrati typu lidské bombardování a to je Clintn a náš neboštík ,tak je to OK.To je Bordel.Jen ať sedí a ostatní za ní i s těma co mu u nás udělili azyl.
    • Aha, to je zajímavé: Tymošenková má být kriminále, protože prý něco ukradla. A komunisti, kteří ukradli církvi majetek nepatří do kriminálu a dokonce ani ten ukradený majetek se nemá vrátit majiteli. Zajímavá východostepní "logika".
      • Co to melete za nesmysly?? Než se začnete ohánět historií, tak se nejdřív trošku vdzělejte člověče. František Josef II patentem prohlásil církevní majetky jako veřejné ve správě církví a tato zásada platí v Rakousku dodnes. Převzalo ji i bývalé Československo jako nástupnický stát po monarchii a nikdy tento patent nebyl u nás zrušen. Takže vaše pokřiky o ukradení církevního majetku komunisty nemají absolutně žádný historický podklad.
  • Tu bábu Clintonovou už by měli taky zavřít, dělá ve světě jen bordel.
    • Soudruh by zase rád zavíral? Už vám otrnulo, bolševici.
      • Rozhodně bolševíkum hodně otrnulo a otrne mnohonásobně víc.Bolševíky nejvíce šlechtí,že uměli čtyřicet roků vládnout bez zadlužování naší země.A to je karta,kterou ti co přišli po nich nepřebijí a hodnota této karty bude astronomicky stoupat.Za to nemůžou současní komunisté.ale ta banda politických lumpů,kteráse po komunistech prolhala k moci.Když nechtěli návrat komunistů,tak neměli národu tolik lhát,pro sebe tolik krást a astronomicky zadlužovat tuto zemi.Nyní by nejlépe udělali,kdyby se místo dalšího vládnutí hlásili o místa kopáčů uranu pro Temelín.
        • Klasi Jaroslave, oni ti bolševici se zmocnili země, která byla bohatší než Švýcarsko a navíc z ni byly vyhnány víc jak tři miliony občanů a ten majetek tady zůstal k rozkradení. A toho bohatství (a k tomu ještě uran a kvalitní černé uhlí a další) bylo tolik, že jim to i při tom "tureckém" nebo správně "mongolsko tatarském hospodaření" a plýtvání vydrželo na půl století a ještě zbylo dost na "rozprivatizování". Tak ono se to takové zemi vládne.
          • Pane, vy jste pouze nesoudný stoupenec stavájící vládní garnitury. Je vám zcela jedna jak moc s pouští žilou tomuto státu a běžným občanům. Nechcete vidět rozkrádání majetku za posledních 20 let, naopak ho obhajujete. Jste tedy podílník na zbídačování této země.
  • To je skoro jako příprava na humanitární akci (bombardování, nasazení speciálního komanda)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit