Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když kriminálnice nebo kriminálník odmítá vězeškého lékaře, nic mu není.. Buď ať bere to co sama poskytovala od koryta svým vězňům, nebo ať počká, odsedí si trest a pak si zaplatí z nakradeného třeba Havlovy doktory.. "Karavájenka". *12* *16*
    • Medikologu, nevím jestli si Tymošenková něco nakradla. na rozdíl od tebe, Ale ze zpráv vím, že dostala 7 let za PODPIS NEVÝHODNÉ SMLOUVY a nikoli za nějaké krádeže.
  • Tak jsem zvědav, kdo jí bude operovat, když nechtěla ani aby ji prohlédli a vyšetřili ukrajinsští lékaři. To si myslí, že ji pustí na operaci do Ameriky?
  • no to je teda smrtelné, asi je jediná v base či na Ukrajině, kdo má vyhřezlou ploténku, to se ti chudáci němečtí doktoři budou muset zbláznit, až budou muset diagnostikovat všechny ploténky, protože, jsem si všichni přece rovni, přece zlodějka nemá lepší péči než vrah nebo než důchodce nebo než já?
    • Janičko, ty víš přesně co ona ukradla? Můžeš mi to sdělit spolu se zdrojem informace? Nevím co ty máš vyhřezlého, ale jak vidím, ta se zase tak špatně nemáš, kdy můžeš v pracovní době bloumat po internetu.
      • Největší současný hospodářský problém Ukrajiny spočívá v uzavření krajně nevýhodné smlouvy o nákupu plynu z Ruska v roce 2009, kterou naše t.č. invalidka s nebývalou iniciativou podepsala. Kromě toho jela se svým starým v nejrůznějších čachrech, odklánění peněz, daňových únicích apod. Její starý je na Ukrajině něco jako náš krejčíř a spol. ...
  • x
  • Ta má vyhřezlej mozek, a ne plotýnku. To, že soud s ní byl asi skutečně politicky využit, je pravda. Ale že si nakradla, je více než pravda. Takže ten kriminál jí ze srdce přeji, rozhodně ji nelituji.
  • Je zajímavé, kolik se v hospodě U Tiscali sešlo "jasnovidců", kteří dokáží udělat na dálku diagnosu. Jak víte, jestli a kterou ploténku a v jakém stupni má vyhřezlou a který bachař nebo vyšetřovatel ji v base "vyhřezl"? A odkud víte jak to bylo s tou smlouvou s Ruskem? Když nám Rusové v r. 1968 poskytli "bratrskou pomoc" tak také odvlekli naše představitele v železech do Ruska a tam je nutili, aby "dobrovolně" podepsali souhlas s "bratrskou pomocí". Nemýlím-li se, jediný Krügel odolal "laskavému" zacházení. Tymošenková byla pravděpodobně také postavena před hotovou věc a nepodepsat by znamenalo, že Ukrajina bude bez plynu. Prodávající chce prodávat co nejdráže a kupující chce kupovat co nejlevněji, na tom není nic nepochopitelného. Je také jasné, že Janukovičova prokremelská klika toho využila proti proevropské Tymošenkové. Každému soudnému člověku nezatíženému rudými předsudky musí být jasné, že šlo o politický proces. Lze snad čekat spravedlnost na Ukrajině, kde jsou jistě soudy ještě víc rudé než u nás?
    • Hlavně, že ty v tom máš jasno, ani jedno není důvodem k tomu, aby hráli tohle divadlo.
      • Kubrte, pokud se mýlím, mohl bys mi sdělit jak je to ve skutečnosti? Ale, prosím, fakta, žádnou demagogii, kterou vám říkají na stranické schůzi ne píší Haló noviny.
    • Všechno co se ti nehodí je politický proces, krást je legální a v pořádku, a když se na něco přijde, tak se to svede na komunisty nebo že za komunistů se taky kradlo a nebo že komunisti někoho donutili. Převracíš historická fakta podle toho, jak se ti to hodí, píšeš tu spoustu nepodložených věcí a spekuluješ o roce 68, i když o něm víš naprosto kulový... S tímhle stylem logiky by jsi mohl jít rovnou dělat "novináře".
      • Soudruhu bleghu, já jsem tu dobu komunismu zažil na vlastní kůži. A také jsem hodně četl a dával si fakta dohromady. Krást bylo "legální" pouze za komunistů a říkali jse tomu znárodňování, likvidace třídního nepřítele, likvidace agentů západních imperialistů apod. A na koho se má svést ten marasmus druhé poloviny dvacátého století s desetitisíci mrtvých, stovkami tisíc dlouhodobě vězněných, miliony zotročených. Oni tady snad vládli a dělali to Marťani? Můžeš mi uvést, která historická fakta převracím a v čem se mýlím ohledně r.1968? Rád bych se nechal poučit, abych nebyl "pomýlený".
        • Genose Peter,

          co takhle uvést fakta a ne obecné špróchy a úderná hesla ze stranického zasedání DS.. Je hezké, že hodně čtete. Ale propagandu jedné party je třeba doplnit z jiných zdrojů a vše analysovat. Čtete-li 100x totéž, ze stejné strany, není to důkaz pravdy. O zlodějně zvané provatisace jste neslyšel? Ani o kupónovém tunelu, o Trend Fondech antikomunisty Kocába.. Víte že Chruščov a Brežněv byli Ukrajinci jako Tymošenková? *5*
          • Lieber Medikolog, es tut mir leid, aber ich bin kein Genosse und ich war nie in meinem Leben Mitglied einer politischen Partei.
            Neptám se tě kolik a čím tě Janička platí, že jí děláš obhájce, to je věc vás dvou *3*
            Také nevím jaké "obecné špróchy a úderná hesla" se uvádějí "na stranickém zasedání DS" (Dělnická strana?). Nejsem a nikdy jsem nebyl členem žádné politické strany, takže ani nevím co jste probírali (a probíráte) na stranickém zasedání KSČ, resp. KSČ(m). S tím ostatním souhlasím.
            Pokud jde o tu poslední větu, nechápu co tím chtěl básník říci. To je jako kdybych zdůrazňoval, že Novotný a Gottwald byli Češi stejně jako Medikolog, i když v případě Gottwalda si tím vzhledem k jeho jménu nejsem jist. *5*
    • hlavně, že měla potíže už dřív jako daňový delikvent a že ten její poďobaný bývalý prezident si jednak vymyslel otravu a a jednak kšeftovali i s logem té své "revoluce|"
  • Jako na sviňu jí vyhřezla zrovna, když splácí svůj dluh společnosti. To fakt člověka nasere!
    Takže doufám, že to dopadne jako s pitrem a za chvíli bude vegetovat jako politický asylant v nějaké té sovětské vesničce v Karlových Vorech.
  • Co jsem říkal. Nic jiného se nedalo čekat. Jak by si chudinka mohla v base užívat prachy, které si nahrabala a je to přeci prozápadní politička.
  • Ach jo, to je tak průhledné... Proč z lidí dělají blbce, když všichni tihle křiváci mají stejný postup. Zdravotní problémy bránící jim v nástupu výkonu trestu nebo vynucující si přerušení výkonu trestu. Jakmile se jim vyhoví, okamžitě zdrhnou. Je to všechno jedna stejná pakáž. Jenom lidi nejsou tak blbí, jak oni si myslí. Věřím, že se na ně na všechny jednou spravedlivě dostane.
  • Věřím, že v okamžiku propuštění bude plotýnka na svém místě 8o))), co lidí s tím musí žít a chodit do práce.... No je prostě nutné najít nějakou nemoc, kterou "lze" vyléčit pouze v zahraničí....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit