Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Muži v Polských uniformách....že by překabátění Bělorusové, včera jeden v běloruské uniformě demontoval hraniční plot. 

    Každý člověk  plně zodpovídá za svou práci a své jednání. Proč to neplatí u politiků a u zparchantělých novinářích.....

  • Pokud všichni víme tak je do té oblasti přísný zákaz a doufám, že mu dají těch 6 měsíců nepodmíněně a ve vězení dostane ještě za špinění přidáno. Když má dutou hlavu a neposlouchá, tak se mu to musí připomenout jinak.

  • ti fotoreporteri vyfotili polske rakety s jadernymi hlavicemi ulozene v truhlách na civilnich nakladnich autech !!! a ta nakladni auta jela obrovskou rychlosti smerem k vyschlemu recisti !!! zverejneni teto informace se samozrejme nehodilo ruske ani beloruske  vlade tak naridily polske armade aby zasahla !!!

  • To dopadli krásně. Evidentně nechápají vážnost situace. Poláci je chápou jako provokatéry, jejichž fotky budou ukazovány v mediích po celém světě.A jediní ti špatní budou poláci. Kdyby byli působili v Sýrii a v blízkosti IS v době bojů, pak by toto pro ně byla sranda. Určitě mohli dopadnout daleko hůře.

  • SUPER. Konečně vyhlásíme Polsku válku a vezmeme si zpět Kladsko.....😯

    • Jen aby ti pšonek nešlápnul do usmevu ty valečnìku . 500 let z  Čech nevytahla zadna armada do valky. Zato okamzita kapitulace to tam jde sqelle. Takovej general Janak , uz ted se pred nim vsichni klepou jak smrdi az sem.

      • Máš pravdu. Zatímco vy v Praze jste poslušně skládali zbraně a vítali Hitlera u nás ve Frýdku-Místku jsme Němcům postříleli dvacet kusů.  S váma cajzlama se opravdu nic vyhrát nedá. Měli bychom se od vás trhnout.....😉

        • Kurvina fridek mist ek? Ja žil v domnění že už podle názvu to Cholera barzo je pša krew. Jednou do Prahy jeden tam odsud přitáhl za robotou jak sám říkal. Nevim' jak vy ostatní tam odsud, tenhle byl fakt blbej extrémně i na to odkud pocházel. Potom někam zmizel. Nikomu nescházel. 

          Jo předpokládám že jsi přimej účastník toho povst tam u vás v tom pšonsku. Něco jako Slováci, přímý účastníci ty jejich komedie tam tenkrát. 

          Půjdeš letos na setkání přímých účastníků SNP? Nepůjdu, já ty mladý už ani neznám.. 

          • Vy zítra nemáte školu? Že místo biflování na netu potíš kraviny. Zas tě učitelka bude ostatním dávat jako varovný příklad třídního blba.....měl by ses nad sebou vážně zamyslet. UČÍŠ SE PRO SEBE......😯 i když je pravda, že vysypávat popelnice můžeš i s IQ vydlabané dýně....

            • On chodí na stáže asi k CIA ty jsou experti na desinformace.

            • Jo to můžeš vysypavat. Buď za to vděčný šlonzáku. Nevím jakou tam u vás máte nazamestnanost a radši ani vědět nechci. V Praze už roky tedy nejsem, ale pamatuji si invaze manuálů tam od vás. Řada z vás teda kromě toho že byla líná, byla bohužel tak blbá, že nezvládla ani ty popelnice. Stačilo jen když to otevřelo hubu a už jsem to pakoval. O tom že zkoušeli ukrást i co bylo přibitý už škoda ingoustu. Váš bych Teda polakum předal bez váhání. A ten ostnatej drát za vámi pořádně vysokej barzo cholera. Na ten bych rád přidal. Jenom se musí dát pozor protože by jste se ho pokusili pochopitelně ukrást. 

              • Reakce na příspěvek:

                Tak kde vybíráš popelnice teď příživo?  V Praze jsme tě lemro líná živili aspoň my pracující Moravané.  Jinak bys pošel hlady. Už tě i Pražáci měli plné zuby tak tě vykopli? To je co říct.....Teď ses nastěhoval k svým příbuzným do Chánova? 😀

                • Reakce na příspěvek:

                  Pracující moravani. Prosimte to mi nedělej. Celej jsem se poprskal. Líná pakaz. A že ty psonek si vůbec říkáš Moravan... Mám vás na háku všechny tam z východu a nedělám mezi vama rozdíly. Ale nejakej Moravan by se mohl urazit že se k nim počítáš. Nehrál jsi náhodou v ty reklamě na padelany kradeny mobily prostě barzo chuj s tebou tyfus Cholera? 

                  • Reakce na příspěvek:

                    A z čeho by jsi žil parazite, kdyby sis nemohl na Moravě nakrást? 🙂 kdo o tvou zbytečnou existenci stojí? Jen balvan na krku.....nic užitečného pro  společnost z tebe nevypadne...

                  • Reakce na příspěvek:

                    ... něco tak odporného už tu dlouho nebylo...

                    • Reakce na příspěvek:

                      ...vztahuje se k blábolu nicku Kettling

                    • Reakce na příspěvek:

                      to je IQ tykve

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit