Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jděte milí novináři někam s důchodci někam...
    Ono je to dobré populistické téma, staří nemohoucí důchodci, kteří živoří...
    Mohu Vám říci, že pracují lidé v tomto státě a mají méně, než-li ti ubozí chudí důchodci !!
    Medián důchodců je 12000,- Kč a k tomu mají zadarmo MHD. Pracující člověk si musí vše platit a až půjde do důchodu za 40 let, tak dotane od státu ještě méně, než ti Vaši chudáčci důchodci !!
    To by se mělo řešit !!!!
    *11*
  • Pokud si nedám marži 100% tak nemusím podnikat a brečet na pracáku. *14*
  • Co si koupí?
    Přesně 12 rohlíků, to máme asi tak 1 rohlík na 3 dni. *1* *2* *15* *5* *6* *7* *16*
    • Dobře mu tak...když se neumí postarat...stát ho živit nebude... *14*
  • jak to,že neví,že za 36 Kč si může nechat natisknout parte,celých 10 ks.Musí ale upravit nějaké staré,aby neplatil grafický návrh.To by si musel vzít před smrtí úvěr. *16* *16* *16* *16* *16*
  • tak vcera mne ten tecka spravne vyhulil je fakt borec!
  • Co člen ODs a jeich viliči a to samé TOP to skáza národa
    • Pane sTop. Dle Vaší znalosti češtiny jste asi na sociálních dávkách.Tak se Vašemu příspěvku nedivím.
    • Co je to viliči a skáza ?
  • To tečka
    Dálnice nejsou nutné. Na ty potřeba mnoho peněz, včetně velkým zásahem do přírody. Ty peníze raději investovat do stávajících silnic, bez kterých se stejně neobejdeme, protože tvoří dopravní mezi obcemi s městy a kopírují bývalé staré obchodní a polní cesty. Taková jízda po těchto silnicích připomíná projížďku po zahradě s výhledem na přírodu a krásy země. Naopak jízda po dálnicích připomíná závodní dráhu a je nebezpečná. Také dříve nebylo tolik smrtelných nehod jako je to v současnosti. Kamionovou dopravu bych zakázal a nebo omezil. Dopravu zboží bych převedl na železnici jako to bylo dříve a která by rovněž sloužila k přepravě osob což by rovněž vedlo k úsporám.
    • Tak za takové názory poslat blbouna na Gulak a tam by si mohl tahat potraviny na hřbetě*14*
    • Zpátky na stromy a bude nám hej
    • To Peppone: můj názor na daný problém je níže.
    • Pane Peppone jste demagog. V loňském roce bylo nejméně smrtelných nehod od roku 1962.
      Při srovnání počtu aut tehdy, nesrovnatelné číslo.
      • No, pokud ty naše levné dálnice slouží především zahraničním firmám k průjezdu od nich někam, nebo k exportu jejich zboží k nám, tak mne jejich přítomnost zas až tak nebere. Tankovat tu netankují, maximálně dají vydělat nějakým kurvičkám, a tak nám spíše ničí ty skvěle postavené dálnice a brzdí provoz osobním vozům. *1* *1* *1* 4jb
      • Vy tomu věříte? Nikdo nejezdil, protože benzín a nafta šla cenové nahoru a i kdyby, tak to jsou lži.
        • A komu by taková lež byla ku prospěchu?
          • To máte stejné, jako s průměrným platem.
            Na rychlost po dálnicích je na ůkor jiných věcí. A nemusí to být dálnice. Myslíte na chodce? Chodci jsou nejohroženější skupinou.
        • Choďte pěšky a bosky .
          • a ty běž prznit kozu
  • Byly doby, kdy jsme byli v potravinách soběstační a ještě jsme vyváželi. Po zruinování našeho zemědělství zásahy Evropské unie dovážíme téměř všechno. Mléko z Nového Zélandu, hovězí maso z Jižní Ameriky, vepřové z Německa atd.atd. Prvořadým ůkolem našich ministrů je dostat zemědělství na ůroveň, kdy opět budeme soběstační. Nejlepší ukázka politiky EU je situace, kdy jsme byli jedni z největších exportérů cukru. Dnes ho dovážíme. Naši národohopodáři i díky EU jsou ne takové úrovni, že kdybychom měli v České republice Saharu dokázali by ji za tři roky prošustrovat a dováželi by jsmo písek Z Asie.
    • Je na case proznat vlastni vinu: zdevastovani zemedelstvi je vysledkem rozkradene privatizace, nabizi se Xaverov, a spekulaci s pudou.Zemedelska puda mizi , protoze se na ni stavi predrazene byty- a pak nenikde pestovat .Stavi se ohromne dalnice, predrazene az do nebes, a mizi zemdelska puda.
      A je nutno priznat, ze velke zemedelske zavody mani nejnom levnejsi produkci ale take niszi ceny, protoze soukromnik si nakrade, kde muze.

      Neni vina Evropsle unie , ze Cesi jsou zlodeji, podvodnici a hlupaci.To je domaci problem.Tak se na nej soustredte misto, abyste hledali viniky, kdy nejsou.
      • To dá rozum,přece v čechách nebudem bydlet v jurtách a jezdit vejvozem...proto se staví a jsem tomu rád. *14*
      • Dálnice jsou nutné, vyžaduje to provoz ve 21. století. Nejsou však nutné usedlosti současných "nadlidi", golfová hřiště a rozsáhlá skladiště na kvalitní zemědělské půdě.
        • Dálnice nejsou nutné. Na ty potřeba mnoho peněz, včetně velkým zásahem do přírody. Ty peníze raději investovat do stávajících silnic, bez kterých se stejně neobejdeme, protože tvoří dopravní mezi obcemi s městy a kopírují bývalé staré obchodní a polní cesty. Taková jízda po těchto silnicích připomíná projížďku po zahradě s výhledem na přírodu a krásy země. Naopak jízda po dálnicích připomíná závodní dráhu a je nebezpečná. Také dříve nebylo tolik smrtelných nehod jako je to v současnosti. Kamionovou dopravu bych zakázal a nebo omezil. Dopravu zboží bych převedl na železnici jako to bylo dříve a která by rovněž sloužila k přepravě osob což by rovněž vedlo k úsporám.
          • Dálnice jsou třeba, jde ovšem o to kolik. Když mám čas a je hezky, rád jedu po okreskách, protože je to v podstatě výlet. Ale někdy je nutno použít dálnici, je to rychlejší a levnější. Ty okresky skutečně kopírují cesty z doby vlády vlády Marie Terezie, kde především musely být respektovány hranice soukromých pozemků. Dnes je mnohé už jinak. Souhlasím, že doprava kamionů by měla být omezena a převedena na železnici, A nebo vůbec omezit převážení zboží tam a sem. Ale samozřejmě jedno ani druhé krajní řešení by nebylo vhodné, je třeba hledat kompromis.
            • Kompromis ano. Dostavět jen ty dálnice, které jsou těsně před dokončením, ale nestavět nové. To raději investovat do oprav dosavadní silniční sítě, bez kterých se občané neobejdou.
    • Naši zemědělci po staletí hospodařili na rodových gruntech, předávali si zkušennosti z generace na generaci a vytvořili si vztah k "rodné hroudě", čemuž přizpůsobili celý svůj život. To respektovali i nacisti za Protektorátu. Po r.1948 je komunisti vyhnali z gruntu do zdevastovaného pohraničí, pokud neskončili v uranových dolech. Synkové rolníků nesměli pracovat v zemědělství, ale museli jít do továrny jako dělníci. Na vesnicích vytvořili komunisti kolchozy-JZD vedené většinou zasloužilými soudruhy, kteří vědělí o zemědělství nanejvýš to, že na polích roste obilí nebo řepa. A tak se "hospodařilo" jako v továrně, kde dělníci pracovali za mzdu na cizím (na "státním"). Navíc se zaváděly způsoby hospodaření podle "sovětského vzoru" bez ohledu na odlišné podmínky v širých ruských rovinách a u nás. Rozorávaly se meze, ničily remízky, deště tak splachovaly úrodnou zem, půda se "vymrskávala" nevhodným osazováním a ošetřováním. Zemědělci, pokud vůbec po pádu komunismu dostali zpět uloupené pozemky a zdevastované hospodářské budovy, postrádali zkušennosti a hlavně byl zničen jejich tradiční vztah k rodné hroudě vyžadující obětavost a přizpůsobení se odlišné práci v hospodářství. Produkce v zemědělství tak byla vysoce ztrátová, vyžadovala dotaci a tak není divu, že obchody začaly dovážet levnější potraviny odjinud, kde tradiční vztak k půdě zničen nebyl a produkce je proto efektivnější. Tak jako není efektivní, aby si každý všechny potřebné produkty pěstoval na zahrádce a králíky a slepice v přihradě, je vhodná i určitá specializace v rámci EU, jíž jsme nedílnou součástí. To že nedokážeme nabídnout kvalitní a levné produkty je chyba naše, nikoli EU.
      • blablabla,,samé keci *14*
      • Velice mylný příspěvek.Tak začátek dobrý.Pohraničí nebylo zdevastované.Po odchodu obyvatel tj.odsunutých ano,protože tam došlo k rabování RG,ničení zejména majetku v domácnosti.
      • Ty lžeš jen to sviští.Kdyby tehdy zakázali komunisté synům sedláků pracovat v zemědělství a museli pracovat v průmyslu,tak možná komunisty tehdy líbali.Protože tím by jim komunisté zajistili mnohem lepší životní úroveň,než byla v JZD.Naopak znám jednoho,který i smalou výměrou polí, se dostal hned po škole do JZD.Od mládí jezdil až do důchodu na traktoru.Nyní má zdraví zničené a neví zda má více nadávat na komunisty,že se nechal do zemědělství zatahnout,nebo na ty lumpy ,co se po komunistech prolhali k moci.Ti z něho pro změnu udělali prakticky pacholka,který potom,v kapitalistickém ráji,dělal i na sedláky a jejich děti,kteří jednou do roka přijeli nafasovat naturálie.Když si uvedený,podal žádost,aby mu tedy sedláci,když celý život na jejich polích pracoval,něco přidali k důchodu,tak se mu vysmáli.S komunisty a jimi prosazovaným názorem,že půda má patřit tomu,kdo na ní pracuje,souhlasím.
        • No v zásadě jste nám tady sdělil , že život v JZD bylo svinstvo . Souhlas .
    • Nesobestacne, jinak receno zavisle staty, se daleko lepe ovladaji a manipuluji. Nasi politici s tim neudelaji nic, oni jsou totiz taky ovladani.
      • Touhu ovládat a manipulovat mají komunisti v souladu s ruskou centralistickou mentalitou, V západních civilizovaných zemích se naopak klade důraz na decentralizaci a vytváření podmínek pro samostatné fungování jednotlivých částí.
        • V tom pripade je Amerika plna komunistu.
  • Muze si koupit vajicka. Ty pak muze hazet po posrancich z balkonu v parlamentu. Nasledne ubytovani a stravu uz bude mit v kriminale zadara a duchod si muze sporit na knizku. Duchodcovske podnikani po cesku.
  • Vše to je o ničem.Stejně si budou dělat ,co chtějí.Pořady tohoto druhu,bych zrušil.
    • Pořad Máte slovo,vůbec nic neřeší,na jedné straně hosté z řad politiků,kteří jsou zcela mimo realitu,na druhé straně když se ozve odborník,který má přehled tak ho Jílková přeřve,nebo umlčí a vzadu na hromadě banda primitivů....Ten nedávný pořad o církevních restitucích byl úplně bezcenný,představitel církve mlel pořád svou a hned se omlouval a vůbec to nic neřešilo.A když tam loni mluvil Drábek..to byl výsměch národu.Nevím proč se takový paskvil vůbec dostane na obrazovku,stejně jako pořad od krasavice Drtinové.A Moravec?K čemu to bylo když si Moravec zval politiky před volbama a řešili-co by bylo ,kdyby bylo....doslova hovadina.
    • Hmm, proč rušit? Vždyť se na to nemusíš dívat. Televize má víc programů a nebo ještě lépe je ji vypnout a vzít si nějakou hodnotnou knížku.
    • Proč ? Obyčejňáci si zanadávají , zakřičí jako na fotbale , vypustí hormon a druhý den o tom debatují na diskusi . Dopřejte jim trochu té zábavy .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit