Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tato strašná tragedie je daň za současný přetechnizovaný a přelidněný svět a za hypertrofovaný optimismus, že člověk je pánem vesmíru a může všechno, bohužel. Avšak nejhorší jsou paranoidní představy, nebo snad pouze cílená propaganda, podsouvající vlastní "východostepní" způsob nahlížení civilizovanému světu. To divadélko, okázalost a hraní před světem, to je právě vlastní těm "východním" zvyklostem. Západní svět vycházející ze západořímské antické civilizace klade větší důraz na spiritualitu, kontempaci, rozjímání.
  • zajímavé trosky tohoto letadla se našly velmi brzy a dokonce v oblasti kde se to dalo čekat. za to v březnu zmiznuvší letadlo se v oblasti zmizení nenašlo doposud - nepomohly ani satelity a vojenská technika - a/nebo že by se přeci jen našlo? ale úplně jnde než by kdo hledal - na východní Ukrajině o cca 3 měsíce později. potom se zahrálo divadýlko a už byl další důvod vyhlásit pokračování sankcí apod..........dále ať si každý doplní
  • Raději bych vyjádřil soustrast pozůstalým po obětech tragedie!
  • Jen tak pro doplnění vědomostí autorovi AIR ASIA je Malajsijská společnost a Indonesia AIR ASIA je její místní pobočka\a. Že jde o akce proti Malajsii za to že odmítkla dát své státní zlaté zásoby do úschovy MMF s oddůvodněním , bezpečnosti země -- NEOKECÁTE.
  • zady lidi nenajdou protože to bylo ragiem rizeny letadlo!!!! ridili ho kolumbijci!!!!! prevazeli kokain!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit