Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neobviňujte cikány - ti pouze využívají toho, co jim dáváme a neberte, když je ruka našich politiků tak štědrá. Donuťme politiky, kurátory, policajty a soudce, aby nedělali z cikánů privilegovanou nepracující příživnickou vrstvu, která se jenom ohání pojmem "rasismus" a která nás stojí víc, než prolhaní politici. To jsme my, co jsme jim to dovolili a roky chodíme kolem cikánského problému po špičkách. Budou volby, tak se ptejme politiků, jak to budou řešit a podle toho je volme. Zdravím tímto všechny slušné lidi a taky slušné cikány. *1*
  • Aby na všem voni, Kohn, nechtěli trhnout. Vždyť je to dávno nefunkční a zastaralé.

    Dnes je třeba nezištně pomoci Izraelským přátelům a Golanské výšiny obsadit elitními romskými divizemi z Čech. Bude-li poblíž na izraelské straně sběrna, nebude za chvíli u Arabů k nalezení ani kousek kovu, natož kovová zbraň, nebo kabel.
  • Kdo má jiný názor než prezentují zkorumpovaní politici, tak je extrémista, rasista, radikál a je potřeba mu napravit mozek obuškem. Nebo aspoň srazit na zem důchodce a procvičit si čerstvě naučené chvaty na přihlížejících. Proto do dalšího období zvýšíme počet policistů o 2 tisíce.
  • kocourAmadeus
    Mně by stačilo kdyby se tak nepřemnožovali.
  • Lidi, co maj vztek z bezmoci protestujou. Proti nim nastupujou stovky přezbrojených vytlemenců, desítky provokatérů se ukájej na tatících s dětma a maminách s kočárkama. Vono by bylo dobrý těmhle tupounům připomenout, kdo je platí a z čích daní. Chce to JÍT K VOLBÁM a zvolit někoho, kdo zruší dávky hnědočechům a kdo přestane živit ty darmošlapy, co se jim nechce makat a dělaj si živnost z týhle situace. Zrušit agentury, vymazat rasistický weby jako romea.cz. Rovnost před zákonem a plnou informovanost!
  • Kužel z PČR je cyp jak lampa.V TV vychvaloval zasah jeho policajtu.Presneji cetniku.Cetniku krterym jsme koupili vybavu pistolky a kralovsky je zivime.Ty penize mohli jit na zdravotnictvi nebo duchody.Ne zivime takove parazity jak tady ten.A on se jeste chvasta.Iniciuje dalsi strety a zejmena ostrazitost tech co odvadeji dane.Pokud mam moznost nebudu platit nic.Aby krmil takova paka?
  • Patří Viníci....
  • Ti,kteří demonstrují pouze proti cikánům a neumí se zamyslet,kteří lumpové zavinili,že je většina cikánů bez práce,velice dobře se rozmnožuje,ze státních dávek,jsou hlupáci.Vyníci stávajícího stavu jsou ti lumpové,kteří se po komunistech prolhali k moci.Právě tito političtí lumpové,jsou příčinou toho,že je dnes velice dlouhá cikánská ruka natažená do státní pokladny.Nepracující cikáni,ti uvedeným demonstrantům vadí.Ale že je naše největší letiště pojmenováno po našem největším vlastizrádném zločinci Havlovi,který tomuto stavu špatnému stavu naší země dopomohl,to uvedeným nevadí.Proto,pokud chtějí dělat něco užitečného,tak by měli nejprve vypráskat od koryt všechny lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci a těm znárodnit majetek.Teprve potom řešit otázku cikánů.A to tak,že se jim zajistí práce,kterou budou sebe a své rodiny živit.Naivní představa,že se cikáni vyženou z Česka a ostatní národy je budou živit místo Čechů je troubovitost.Taková země se nenajde na celém světě.Jediné schůdné řešení je cikánům,kteří si nenajdou práci zajistit pracovní příležitost,tím,že budou dělat výrobce ekologicky čisté elektrické energie.Do lokalit,kde jsou nezaměstnaní cikáni,se za znárodněný majetek lumpů,zakoupí soustrojí žentour-převodovka-elektrický generátor.Chozením v žentouru pak budou cikáni vyrábět elektrickou energii.Ta by se snadno prodávala Němcům.Co si cikáni vyrobí,to jim Němci zaplatí.Z uvedené práce pak budou cikáni živit sebe a své rodiny.Tak odpadne cikánská ruka natažená do státní pokladny a rasismus se začne samovolně snižovat.Chce to dostat k moci tvrdou levicovou stranu mladé generace.S uvedeným si dovedli poradit i komunisté a to přebírali cikány jako povětšinou kočující zloděje..
  • Včera mi to v Ostravě připadalo jako za tatíčka Masaryka,když nechal střílet do pracujících,kteří ho živili.Zmlácený pracující na policajty dělat nebude.
  • Řešením cikánské otázky bylo jejich soustředění do určité lokality ( např. Chánov na mostecku ) nebo jejich rozptýlení ( zamořilo i místa, kde dříve cikáni nebyli ). Dnešním řešením by bylo, kdyby každá rodina bílých si musela do bytu vzít rodinu cikánskou. Politici kteří si postavili honosná rodinná sídla by museli mít každou obyvatelnou místnost obsazenu cikánskou rodinou. Tím by byli cikáni pod dohledem a vzorem vzorné rodiny hostitele by byla zajištěna jejich převýchova.A pokud by se k bílým cikáni nechtěli stěhovat nastoupila by policie s donucovacími prostředky.
  • Doufejme proto, pro vlastní dobro, že to tzv. žvanění je jenom počátek něčeho smysluplnějšího ...
  • Ze všema bývalýma gaunerama tak nějak trpně spolunažíváme v tomhle blbém globalizovaném světě, jen někteří bydlí dál a někteří blíž !
  • Soudruh prazident svoji dcerunku tez do skoly neposila.Az na to,ze tato 1.slecna-tez soudruzka vystuduje s vyznamenanim.
  • Přenechám pronájem kotelny v Auschwitz - Birkenau (Osvětim - Březinka). Zn. Levně !!!
  • Co porad mate vůči našim opáleným spoluobčanům. Jsou živí, veselí, umí hezky tancovat a hrát na automatech, uklízejí zbytečné kovy do sběrných surovin. Že sem tam někoho okradou, no hlad je sviňa. Znají dobře svá práva , ikdyž nemají právnické fakulty a náš sociální systém mají jako málokdo v malíčku. Úroveň školství se snižuje, to dobře vědí, tak děti do školy moc neposílají a pracovat? No mama s tatů taky nerobí. *5*
  • Dokud budem mít politiky co se hrnou do parlamentu kvůli penězům tak se nikdy nic nezmění.
  • kolikrát tancoval po tom tvém,že to tak znáš
  • co to sem pleteš blbečku,co natropili fašisté a nyní jsme s něma v unii
  • Proti tomu policajti nezakročují a Sibinsky jako starosta je to případ k zamyšlení.Za jeho starostování je binec kde se člověk podívá a neřeší nic i když mu pošlete stížnosti.Sídliště Dubina je toho názorná ukázka.
  • a nehašeném

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit