Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co od pana novináře Bergera také očekávat, než kárání protimuskimských aktivit. není on, ten Vojtěch Berger, nakonec také muslim a to utajený?.

  •  "Yiannopoulos, který v minulosti svými výroky pobouřil i své ultrakonzervativní příznivce (například zpochybňoval, že sexuální obdiv ke třináctiletým dětem je pedofilie"

    .

    Pedofilie je v odborném pojetí trvalá nebo dlouhodobá náklonnost či reaktivita s erotickým rozměrem převážně nebo výlučně vůči nedospělým osobám, chlapcům nebo dívkám. Pedofil je člověk, kterého sexuálně přitahují převážně nebo výlučně předpubertální děti nebo děti v rané pubertě a rovněž se do dětí je schopen zamilovat. [2]

    .

    25. října 2018  Soudci Evropského soudu potvrdili rozhodnutí rakouské justice, která v roce 2013 odsoudila Rakušanku za srovnání proroka Mohameda s pedofilem k pokutě 480 EUR (v přepočtu 12 000 korun), nebo dvou měsícům vězení. Podle soudců ESLP mohl výrok odsouzené ženy „podnítit předsudky“ a „ohrozit náboženský smír“. Píše o tom rakouský deník Kurier.

  • Je dobře že se tam kluci sešli. Je dobře že se scházejí i jiní. Protože u nás máme novinové mastíky, kteří umí jen balamutit čtenáře. Moc slušně řečeno.Včera to prodávalo hamburgery v hladovém okně a dnes je to investikativním novinářem.Třeba nějaký Martin Fendrich.Kdysi tiskový mluvči na vnitru, chtěl být dokonce náměstkem. Když jej pro drzost vyfičeli, zhrzeně mastí texty proti komukoliv. Vydává se za "autora komentářů". Proti takovým típkum je třeba brojit vždy.

  • TheGGG

    a prasácká chlastačka havlistických komedošů v režii české televize za peníze všech obyvatel čr, ta se řešit nebude? Tiscali je žumpa, ale alespoň se tady člověk nad tou soy boi liberální far-left bandou urinalistů zasměje... jen tak dál, vy toho bílého zlého muže porazíte... no go zonu do každé dědiny :D

  • Závist redakce, že nedostali kafe a chlebíček? I když tohle už dnešní novináři asi nepapají. Kaviárek je libo?😂

  • To je zase kravina, prostě havloidi: "Kdo nezpívá s námi zpívá proti nám"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit