Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dante

    Mě nejvíc zajímá kde byli a kde žili ty novináři politologové komentátoři co dnes napadají Babiše za 50 milionů když se rozkrádali miliardy proč mlčeli ze zbabělosti nebo z vychcanosti--a dnes si hrají na obhájce pravdy a pořádku a jsou znich doslova svatí bojovníci proti korupci---zřejmě doufají že lidé jejich zbabělost zapomněli nebo vymřeli doslova vyniká ČT narvaná bojovníky proti Babišovi či Zemanovi---ale zarytě mlčí či mlží o pravých zlodějích a ničitelů státu---to si ČT takové jednání si nedovolili ani za komančů co si ta buzeranská tlupa dovoluje vůči národu a doufá že má podporu v národě nemá má jen Pražské župy a národ to jednou krvavě sečte !!!!

  • lubos.zeleny

    Nevidím do zahraničnímu obchodu, ale není mi jasné, jak to, že jsme obchodovali s našimi výrobky za kurz koruny před rokem 1989 a poté, po roce 1990 a dále, s mnohonásobně horšími výsledky, jak poznamenávají i někteří diskutéři. Myslím si, že tyto polistopadové "úpravy" kurzu koruny měly zásadní (negativní) vliv na následující privatizaci (resp. podle mnohých na výprodej národního majetku) a její výnosy.  

  • mun.go

    Obrázek krachující společnosti Škoda Steel

    ---

    Rozhovor s ekonomem a prezidentem Hospodářské komory Vladimírem Dlouhým,
    který byl v první polovině devadesátých let federálním a následně
    českým ministrem průmyslu a obchodu.

    Privatizace se podařila, Koženého nešlo předvídat

  • Určitě - "S E" - toho SE bych chtěl znát!

    • A onen "S E", co okradl poctivé podnikatele, úřadoval hlavně v roce 1948 - po 25. únoru

  • Přišli jsme o mnohem víc. V roce 1992 k nám ekonomové kodifikovali daňové a sociální zákony (platné od 1. 1. 1993), z hromadně vymírajících zemí EU (koef. plodnosti 1,3 dítěte/ženu a méně). Díky tomu nám chybí za posledních 25 let 1 250 000 dětí do VYROVNANÉ populační bilance. Přitom finanční přínos jedno narozeného dítěte je v průměru 3,5 milionu korun pro státní pokladnu (zdroj: Potůčkova důchodová komise). Výpočet: 1 250 000 x 3 500 000 =  4 375 000 000 000  = 4 biliony 375 miliard korun. Ty nenarozené děti nám s časovým odstupem 25 let začínají citelně chybět na pracovním trhu. 
    • mun.go

      Právě proto platí bezdětní v produktivním věku větší daně, aby se bilance vyrovnala.

      Takže vlastně živí ty děti, které na ebe ještě nevydělávají.

  • Účet za krachy bank je 236 miliard  .2007 

    https://www.tyden.cz/rubriky/byznys/ucet-za-krachy-bank-je-236-miliard_22477.html

    Tuzemské banky rozpůjčovaly na začátku 90. let značné prostředky i na pochybné podnikatelské projekty, které skončily krachem. Peníze z bank v některých případech odplouvaly i skrze podvody, do nichž byli zapojeni rovněž zaměstnanci peněžních ústavů. Z kapes daňových poplatníků pak bankovní domy sanoval stát.

  • Privatizace dle Klause byla okradením všech občanů republiky a podvod na nás, co jsme jak blbci lítali po náměstích a zvonili klíči, které nám hned na to, Klaus s Havlem sebrali.

    • nejen Klaus ,Havel ,ale všechny jejich zlodějiny prohlasovaly zlodějské špíny ods, ,kdu, oda, v senátu a parlamentu ,  (z nich později založili mafie unie, svobody, top09stan,k vv ,lidem zel ) zlodějská pakáž jeden jako druhý a k nim čssd , viz dnešní milion chvilek havloidů vítačů islámských teroristů , a církevní tunel za stamiliardy kolaborantům s hitlerem 

  • mun.go

    Nějak nezmiňujete takovou zásadní věc, jako nerovnost účastníků privatizace:

    Na jedné straně občané s kuponovými knížkami, na druhé privatizační fondy. Ty fondy neměly vůbec v takové podobě vzniknout a nebyly nijak kontrolovány.

    ---výroky emeritního prezidenta prof. Ing. Václav Klause, CSc.---

    "Neznám účinnou metodu jak rozlišit čisté a špinavé peníze." (výrok z roku 1996)

    "Já odmítám zásadní debatu o tom, co se všechno poztrácelo. Diskutujme hlavně o tom, co se získalo,co se všechno udělalo a o tom, že transformační proces přechodu z komunismu ke svobodné a tržní společnosti je u nás mimořádně úspěšný." (výrok z roku 2008)

    Zhasneme, ať vznikne kapitalismus.

    Jen více takových Kožených.

    • ty zrůdy tu rozkradly majetky za biliony korun a ještě lžou jak byli úspěšní ,vodu prodali tak že zisky jdou od zahraničí a opravy trubek platí občané, fabriky za miliardy prodaji za pakatel,zlodějské špíny ,. 

      havel obelhával lidi: jak není agenem kapitalismu 

      • Chyba sodruhu,tvoji soukmenovci z KSČ ,LM,Stb,to jsou největší zloději během privatizace.Oni měli kontakty,drzost chamtivost,která je jim vlastní!Kdo je dnes vážený podnikatel......?!

  • Soudruh xxdef je zase ve službě a dostal asi výplatu v rublech a tak tady plní stránky svými výplody, ze kterých čouhá machorka a páchne vodka.

    • KIMCID

      Ty to musíš znát z domova.tvuj otec soudruh smrdí vodkou .

      • Čichl jste si někdy k vodce? Líh (etanol) nesmrdí.Smrad je cítit jinak, asi jako když vykonáte potřebu a natáhnete nosem, než spláchnete. Pokud ovšem vůbec máte doma WC.

  • CASA,církevní tunel,Pandur,Tatra,

    církevní zlodějina 300 mld, zdvojnásobení ceny výkupu energií fotovoltaiky pravicí 2006 PROMOPRO ,Drobil a 3000 milionů čistička , drábekcard,drábeksystem,IKEM,IZIP,pandur,iveco,dingo,samopaly,minomety, opencard ,kocourkova konta z daňových rájů, babákův strýček, bártovy kapříky, ,john oraprint, nechali 12.2 mld z MUS švýcarsku ,liberecká lyžovačka, 650 mega key investments ,dpp praha,  tunel blanka 10 mld,bendl 1 mld ztráta středočeské nemocnice, kalousek padáky ,tunel pražského okruhu 60 mld, LTO 100 mld , tv nova 10 mld , diag human 15 mld , kalouskovy padáky,modernizace tanků za 19 mld, EDS 1,5 mld, 

     (N) 

    bakala je sponzorem politických mafií havloidů ods,top09 vv Zdeněk  Bakala obdaroval politické  strany spolu s Věcmi veřejnými v roce 2010 za sněmovní volby částkou  28,5 milionu korun a to tak, že  15milionů bylo pro ODS, 7,5 milionů TOP 09stan a 6 milionů Věci veřejné.tento dar zločince masmedia zatajila veřejnosti až do voleb 

    • Zapomněl jste přidat  AGROFERT - ukraden Petrimexu Bratislava, vraždu Jána Duckého, vykradeni černých valutových fondů Petrimexu a tajných fondů StB v cizích měnách, Kostelecké uzeniny, jakož i Vodňanskou drůbež, Lovochemii, Prechezu Přerov a další firmy ze skupiny AGROFERT, ale také podvodné vylákání eurodotace na Čapí hnízdo, podvodné obejití zákona při vydání a okamžité zpětné koupi korunových dluhopisů, podvodem získané eurodotace na vývoj dávno vyvinutého toastového chleba + linky na jeho výrobu a další dosud nepublikované podvody a podrazy současného premiéra.      

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit