Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tržní pomoc nikdy není zadarmo. USA ovládají trh s Ukrajinským plynem a mají dozor
    nad Ukrajinskou tajnou službou a armádou. Z Kyjeva je jen další papírově nezávislá
    Západní loutka. Západ to tak dělá po staletí.
    Krade a vraždí vždy ve jménu tzv. demokracie a pokroku - ti kdo se krádeži vlastní země
    brání jako třeba Indiáni dostanou nálepku barbaři kteří stojí v cestě pokroku.

    Stačí se podívat na Americké kino. Diváky oblbuje stále stejná propaganda - Anděl USA
    je napadán Satany ( jednou Rusem podruhé Arabem) a Americký voják je vždy ten hodný
    a lepší. Jeden Rambo zavraždí 1000 neschopných Arabů bez jediného škrábnutí. Není divu že USA žije iluzí že 3. světová válka se jich nedotkne - při moderních smrtících zbraní Rusů a Čínanů je to naivní představa.
  • Hospodské keci za půl deci .Obama je loutka Bilderbergu a trilaterální dohody,vše ostatní okolo je akorát omáčka pro blbce. Ukrajinci jsou ve srabu, ale o ty jde až v poslední řadě. Omáčka pro Ukrajince bude na stoprocent rajská a to si užijí nejen Ukrajinci , ale i celá Evropa, protože EU nevládnou politici ale jen loutky v rukách USraele - Bilderbergu. Doplatíme na to všichni tak, jak se nám dnes ani nezdá v tom nejčernějším snu. . .
  • demokracie je nejlepší zřízení na světě. vyznačuje se dvěma hlavními znaky HOJNOSTÍ BANÁNŮ A NESPLATITELNÝM STÁTNÍM DLUHEM. je-li těchto dvou atributů dosaženo, nastává nezadržitelný postup k hojnosti, blahobytu a štěstí. chybí-li jediný z těchto prvků, nejedná se o demokracii nýbrž totalitu a je nutno v rámci svobody užít všem mírových prostředků jako agrese terorismus bombardování lupičství podvody diverze vraždy aby demokracie mír a štěstí mohly být nastoleny. cílovou metou je, že na celém světě bude demokracie a banány (čti státní dluh, chaos a bída)
  • I naše vláda přišla se svojí troškou do mlýna! Ukrajinští gardisté používají české neprůstřelné vesty, jak k nim přišli?

    Ukrajina: Agentura AFP totiž přinesla snímky gardistů, kteří při bojích používají českou armádní speciální výstroj- neprůstřelné pancéřové vesty.
    Ukrajinskou gardu přitom Rusko viní ze spáchání válečných zločinů. Prorusky naladění obyvatelé východní Ukrajiny o nich mluví jako o fašistech a zastáncích válečného zločince Stěpana Bandery.

    „Pro naše vojáky výstroj není, někdy si jí musí koupit i ze svého! Ale pro ukrajinskou národní gardu výstroj máme? Zajímavé,“ okomentoval výskyt speciální výstroje s oficiálním českým maskováním na Facebooku Pavel Grepl. Nebyl přitom zdaleka sám, koho používání této speciální výstroje v této špinavé válce - první v Evropě od Západu vynuceného rozpadu Jugoslávie - nadzvedlo. Spolu s ním se nad tímto faktem české angažovanosti v ukrajinské občanské válce pozastavilo mnoho dalších uživatelů speciálně zaměřených armádních stránek Facebooku.
    • neprůstřelné vesty jim osobně donesl náš MO v převlečení,aby ho nikdo nepoznal:

      http://ateo.cz/i/6833/
  • Ješte je banka co USA pùjcí 60 mil.dolarù?Mají na mysli že lze státy tak "lacine" koupit?
    Ta momorádnost USA co jsem již popsal se vyznacuje:UFOs a mizozemštane "pristanou zásadne v USA,asteroidy chtejí znicit Mannhatan,a celý svet je proti ním,protože chtejí všem jen pomoci/od ceho?/.Do r.1945 se dala USA respektovat,než zacli mít imperiální choutky a predstavu že je každý chce znicit a proto se musí v celém svete bránit.Do toho zatáhli i jiné státy hrozbou.Nemecko se ochranuje na Hindukuši,USA vlastne všude.Zacínají mít proti sobe celý svet/až na Israel/ a zde vzniká nebezpecí-ne s námi tak nikdo bez nás.Jedna "zeme" co vlastne není, je vyvolená a s ní zanikne vše.Kdo to je není tajemství.Asi je to tak,že lidé nejsou schopni komunikovat a brát na protejšek stejnou míru,co sami ocekávají.Rusko si nejvíce utrpelo a když odpocítáme cas 1948-1990 je to dnes zeme co má zájem o vlastní vývoj-bohužel ale to bude pro USA "vecný neprítel"protože Rusko nemá zájem na US doktrinu a jejích"demokracii".Hodne státu se nechalo zaprahnout-hlavne poražené nemecko
    a Anglie je stejne US ocásek.Doufal jsem,že alespon Francie má nejakou hrdost-ale i to je
    adé.Evropa?V Estonsku žijí Rusové s "šedým" prùkazem a nevýhodami.Nikdo ale Putina nevolá-zato ale Estonská vláda o pomoc USA a NATO.NATO je osel USA a k tomu je stvoreno-predvoj na nic.Jiste se cítí Rusko napadeno-jsou všude viníci a to už se stalo zvykem.Každý sám ví kdo zde zkutecne lže!To jest-žít a žít nechat beze strachu.
  • Takže USA, která sama stále navyšuje svůj "dluhový strop", což znamená, že prostě normálně a pořádně smrdí korunou kam se jen podívá, hlavně u komunistické Číny, co už je ekonomicky v HDP předběhla i v jiných věcech.. a kde je oficiálně cca 33 mil. negramotných Američanů.."což je cca každý sedmý",cca 40% lidí nemá na kvalitní, lékařské ošetření, žijí často v pronajatých, bytových buňkách, krachují celá města, včetně zvyšující se nezaměstnanosti a další problémy.... nabízí již zadlužené "své" tzv.USD zemi, co je ještě prodluženější a totálně rozkradená minulými vládami.. říkají tomu pomoc a ještě jim chtějí radit co a jak "lépe" dělat ? Pak je dobré se jet podívat do USA tzv. mimo turistické trasy a člověku spadne brada, kam to ten diletant a komparzista Obama dotáhl s touto zemí o které se dříve snělo jako o "americkém snu". Ten, kdo přijde po něm bude muset být buď šílený i naivní idealista, sebevrah a nebo pořádný gauner..Tento "humanitární Bombama" a dokonce nositel Nobelovy cenu míru !!!, což je totální výsměch, je jeden z velkých, politických omylů ve funkci prezidenta USA za poslední desítky let...
    • Výhodou USA je, že si prachy prostě natisknou a za papírky ( kterých se mimochodem jiné - zejména svobodnější země - intenzivně zbavují ) pak nakupují skutečné zboží. Jako když konqustadoři nakupovali od indiánů zlaté předměty za korálky
  • Porošenko však bude formálně vykonávat funkci hlavy státu v podmínkách diktatury. Už je jasné, že plnou moc nemá a mít nebude. Je to loutková vláda řízená z EU a USA.
  • jen krade vyvolává války a vraždí po celém světě.....
    Američané fakticky vyprovokovali občanskou válku na Ukrajině, a teď hodlají využít nastalého chaosu, aby udělali další krok tímto směrem. USA aktivně vedou informační válku a vytvářejí tím ovzduší strachu a nenávisti, v němž jsou důvody rozumu bezmocné proti proudu zfalšovaných svědectví a provokačních prohlášení.Tam, kde NATO už je, se jeho činnost aktivizuje. Cvičení NATO začínají v Baltském moři, na základnu amerického vojenského letectva v Estonsku se přisunují dodatečné stíhačky F16, Litva zvyšuje svůj obranný rozpočet, aby kryla zvýšení výdajů na přijetí dodatečných jednotek z jiných zemí Aliance.
    Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/2014_06_07/Zapadem-vyprovokovana-ukrajinska-krize-jako-zaminka-k-expanzi-NATO-na-vychod-4210/
    • ne-er tečko,nebo uvidíš *16*
  • Cha,cha,cha.......Štědrá injekce..........To je půjčka se vším všudy i s úroky. Vše se bude muset jednou splatit. Neuvěřitelná naivita........USA jako štědrý dárce. To je líc a rub politiky.
  • to je dobře že amerika dá ukrajině peníze. opět bude na světě více míru bezpečí demokracie a banánů. nedokážu ani domyslet jak mohli chudáci ukrajinci dosud bez banánů přežít.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit