Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zelenskyj zalez zase hluboko do USA zadku, tam se jistě budeš cítit bezpečně. 

    Kdo seje vítr sklízí bouři

    Zaseli vítrsklidí bouři. Nevyroste jim ani stéblo, co vzklíčí, nevydá žádnou mouku; kdyby snad i něco vydalo, pohltí to cizáci. “ — (Ozeáš 8,7. )

  • goyim

    Zelenskyj, herec z reality show, co má v cizině ulité miliony dolarů a nakoupeně nemovitosti v Evropě. Vše odhaleno Pandorskými Listy. Zkorumpovaná ubohá loutka, co dodnes nazačala ani vyšetřovat masakry v Oděse, za kterými stáli Ukrajinští neonáckové. Hajzl, co za 8 let zabil 10000+ lidí v Donbasu a nesplnil jediný požadavek Minsk dohod, které sám podepsal. Vše samozřejmě na popud jeho páníčků, kteří tahají za drátky. Eskalovat celou situaci byla strategie válečných štváčů USA od začátku, kdy tam ilegálně svrhli legitimní vládu.


  • Ukrajina totálně zdevastovaná, rozkradená. Důchody tam jsou 1400 Kč. Všude vládne kyjevská chunta (olygarchové a náckové). Vše je v rukou amerických firem. 3 opoziční televizní stanice byly zakázány, opoziční novináři zavřeni, ruští novináři a diplomaté napadáni atd. Ukrajinci jsou vězni ve vlastní zemi. Kdo z řadových Ukrajinců by šel bojovat za tento režim, za zemi, kde nic není, jen bída a chudoba. Proto se mu do MOBILIZACE skoro nikdo nepřihlásil. První den jsem viděl jak uteklo do zahraničí (Polsko či Rusko) asi 100 000 lidí. Muži i ženy. Nikdo za takovou zemi bojovat nebude, vlastně PROČ by to měl dělat. A tak komediant-herec je sám. Jak je možný, že je překvapený? Zase IQ tykve?

  • Zelenskyj cílem číslo jedna nebude. To je jen dopředu nastrčená loutka skutečnými vládci Ukrajiny, což jsou židovští oligarchové s cizími pasy. To oni stojí za genocidou rusky mluvícího obyvatelstva v Doněcku a Luhansku a po nich taky Rusové jdou. Zajímavé však bude, když se do zajetí Rusů dostanou američtí a kanadští vojenští poradci a zpravodajci, co řídí vojenské akce ukrajinské armády, tedy pokud včas nevezmou z Ukrajiny roha.

    • To nerozchodí, ani na Sibiři.

  • Nejsem nějaký zastánce Zelenského, ale když už jste ho do této jeho  situace zatáhli, tak by jste mu měli pomoci. Dostat jej z Ukrajiny pryč. Hlásáte, že jste na všechno připraveni.

  • Má štěstí, že zatím není nepřítel USA 

    USA zabily největší vojenskou chloubu Íránu Sulejmáního raketou. Útok byl proveden s cílem odradit Írán od dalších plánů. Spojené státy podniknou všechny nutné akce, aby ochránily svůj lid a své zájmy kdekoli na světě,“ uvedl Pentagon.

    • mun.go

      Totéž v praxi aplikuje stát Izrael - také preventivně, pod ochranou U.S.A. 

  • KIMCID

    Smlouva o Evropské unii zakazuje jednotlivým členským státům ukládat sankce. Rozhoduje o nich Unie, a to jednomyslně. Nord Stream 2 je navíc plně schválen. Teď se odehrává už jen certifikace Spolkovou agenturou pro sítě. Výsledné povolení k zahájení provozu musí mít formu zákona, nestačí pouhé ministerské rozhodnutí na základě čistě politického uvážení.

  • "Prší a venku se setmělo,

    tahle noc nebude krátká,

    beránka vlku se zachtělo,

    bratříčku - zavřel jsi vrátka?"

    . . . . . . . . . . . . . . . . Karel Kryl (12. 4.1944 Kroměříž – 3.3. 1994 Mnichov)

  • LupuIin

    Jo hochu, třeba budeš mít tolik stěstí jako Janukovyč a přijede tě někdo zahránit. Teď se teprv ukáže, jací jsou tví chlebodárci kamarádi. Vidím to ale tak, že pomoct si budeš muset sám, protože západu jsi úplně u zádele.

    Mír Ukrajině. Nazdar.

    • . . . ? . . .
  • josef.chmela

    Je nutné svrhnout americkou loutkovou vládu na Ukrajině v čele s fašistou Zelenskym jinak klid a mír nebude.

    • Hnusný - bolševicky hnusný - příspěvek do diskuse...

      • KIMCID

        Jsi dal

      • josef.chmela

        Kdybych kladně psal o nastolování vlád spojenými státy, tak by to byl menševický - správný - příspěvek?

        Vidíš vše jaksi černobíle a někdy dokonce jednostranně. Já vím, ta propaganda na tebe zabírá a neumíš se ji bránit. Dnes tě to však ve škole a společnosti nenaučí - bohužel. Jsme již zdegenerovaná civilizace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit