Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S každým dalším mrtvým v občanské válce má Ukrajina blíže ke svému rozpadu a pak k postupnému vžebrávání,jako jednotlivé gubernie,pod ochraná křídla surovinově bohatého Ruska.
  • Autor velmi správně poukazuje na to, jakým způsobem byla Ukrajina budována, myslím její stav. Oligarchové obírali stát a co se dalo, rusácký model, budovaný komunisty. Není tedy překvapení, když si odmyslíme ostrost obrysů a zjemníme úhel pohledu, zjistíme, že podobný model je i u nás, budovaný Klausem, Zemanem (např. armáda nemá střelivo, základní věci na obranu sebe sama, natož republiky).
    Naši političtí neumětelové vědomě vedou naši republiku ke stavu podřízenosti. Není zde nápadná podobnost s ukrajinskou historii - kdy Ukrajina je destabilizovaná a bezmocná bv úloze podřízenosti.
    Překvapením pro rusáky, že Ukrajinci se začali formovat a jsou Ukrajinci, nikoliv Slované-rusáci druhé třídy, či Malorusové (malorusáci). Celý příběh Ukrajiny je poučením a tvrzení Pozvi rusáka do domu, ukradne ti vlast je obrazem rusáků - zelených mužíků z gubernií, trpící komplexem méněcenosti, který si jednou vyléčit cestou do Evropy, aby se znovu "silní rusáci" vrátili do své gubernie a budovali svůj sen dle Mein Kampf (jak předvedl velký zelený mužik).
    A jak bylo zmíněno, problémem rusáků je Čína, která pomalu pohlíží na osídlováni Sibiře.
    • ...a tvým problémem je, že nesnášíš cokoli rusáckého. *13*
      • Jeden jediný argument proč by rusáky mněl snášet?
  • Ten toho zpatlal dohromady. Je vidět, že si neumí ani utřídit informace a snaží se o propagandu. Uniká mu podstata věci, že USA žene svět do války. Odneseme to my i díky pitomým propagandistům, které to taky spláchne a oni tomu nevěří, že to odnesou též!
  • Jsem rad ze tady mam dobre jmeno tecka je zmrrrd a chtel mne zneuzit ale nakonec mi ho vykouril!!
  • vás všechny zve na kolotoč
  • Kolikrát jsi se už vztekem zasral?
    • serepesnabez
  • Hurá bude až se tzv. "povstalci" opět přiznají, že jsou regulérní ruská armáda, jak to udělali dodatečně na Krymu. Klasické putinovské lži o ochraně ruského národa. Ani Hitler by se za jeho kecání nemusel stydět. Putin bude opět vyznamenávat v Kremlu udatné ukrajinské povstalce, zbory ruské armády *1* *1*
  • Velitel povstalců Strelkov fňuká, že déle než do soboty nevydrží.
  • Tady někdo psal jak se, kdo kde choval,chci jenom připomenout,že my jsme mněli přes 100let továrnu s porcelánem a kdo nám jí zlikvidoval?No přece ti ,kteří nám jí záviděli a proto nám jí zlikvidovali,protože,by pak nemohli vykládat ,jaká jsme čuňata.Chce to postavit nějaký dřevěný srub aby nám ,ho ufouknul tajfun.protože my jsme si tady dělali všechno poctivě a tu zaprodanou bandu to štvalo.
  • Ukrajina je dnes běžný tržní stát. To znamená rozkradený a zadlužený na 1000 let dopředu.
    Ovčani chudnou a brblají jen doma či hospodách. Ve volbách stále dokola podporují
    pořád ty stejné politické mafie které je ožebračují. Na svobodě běhají tzv. úspěšní
    podnikatelé - ve skutečnosti zloději kteří se smějou nekradoucím sockám.

    Říká se že konec civilizace se pozná podle úpadku morálky. V tom případě už jsme též
    na konci. Ten bude po zásluze brutální a vojenský.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit