Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ukrajina je dnes běžný tržní stát. To znamená rozkradený a zadlužený na 1000 let dopředu.
    Ovčani chudnou a brblají jen doma či hospodách. Ve volbách stále dokola podporují
    pořád ty stejné politické mafie které je ožebračují. Na svobodě běhají tzv. úspěšní
    podnikatelé - ve skutečnosti zloději kteří se smějou nekradoucím sockám.

    Říká se že konec civilizace se pozná podle úpadku morálky. V tom případě už jsme též
    na konci. Ten bude po zásluze brutální a vojenský.
  • Prej na Ukrajine bylo postrileno par desitek lidi. Fuj tajbl, jenom u Nikolajevky to byly skoro dve stovky. To nepocitam ty dalsi stovky civilistu, zen, deti a dalsich bezbrannych osob. To, co ukrajinsti naciste provadeji, je normalni etnicka cistka a kdyby nemeli ukrajinsti Rusove moznost uprchnout do Ruska, pak by tyhle utoky do vlasnich lidi uz mely rozmery genocidy. Ze zapadni propagandisticke zumpy je mi fakt uz na bliti, je to vykon hodny Goebelse. *16* *12* *12*
    • Genocidu na ukrajině prováděl v prvé řadě rus trolle nebo trotle? *12* *12*
    • Bolůševicklý chuji, zaplacený Lukoilem!
      • Mongoloidni idiote. *1*
    • Tak ať se Rusové vrátí domů do Ruska a neopruzují na Ukrajině . Nikdo tam o ně nestojí .
      • To se dle tveho gestapackeho nazoru tedy budou muset vratit do zemi sveho puvodu i ostatni mensiny z Ukrajiny jako Polaci, Rusini, Turci, Tatari, Romove, volynsti Cesi, a jini, kteri take na Ukrajine opruzuji, aby uvolnili uzemi nacionalistickym radikalum, kteri ony etnicke cistky provadeji. Rusy to zacina a buhvi kde to skonci. Asi by ses mel sbalit a pomoci svym ukrajinskym Genosen. *12* *12*
        • Nějak jsem si nevšiml , že třeba volynští Češi na Ukrajině požadují vlastní stát a připojení k ČR. Tataři na Krymu taky nežadovali připojení k Turecku .
          • Pozadovat v referendu vlastni stat je zlocin, ktery je nutne resit genocidou? No a volynsti Cesi zadali o azyl v CR, protoze znaji mistni pomery a vedi, ze etnicke cistky probehnou i tam, vzdyt to popisovali, ze prijdou o vsechen majetek a ze se boji o zivot. A co udelala nase vlada? Vysmala se jim. Takze tam maji pochcipat. Koukam, ze ses narodil asi dneska rano, emteligente.
            • Pro Tom - Cituji: "Z obavy pred ukrajinskymi radikalne nacionalistickymi skupinami (jako jine mensiny) pozadali ceskou vladu o humanitarni pomoc" (Wikipedie, Volynsti Cesi). Podobne lze najit pod mnoha jinymi odkazy. Pozadovat vlastni stat na uzemi vetsiho celku neni zlocin, dle mezinarodniho prava je to zcela regulerni krok, pokud je zalozen na dlouhodobem zivote urcite mensiny na urcitem uzemi, kde si vytvorila vlastni kulturu, hospodarske, ekonomicke a jine zazemi, viz byvala Jugoslavie, pozadavky nekterych statu v USA a jine, zatimco genocida je zlocin pro mezinarodni tribunal. Misto tech srackoidnich kydu by sis mel aspon neco nastudovat, emteligente.
            • Požadovat vlastní stát na cizím území opravdu JE zločin . To by si mohli třeba cikáni vytvořit vlastní stát na Šluknovsku , že ? Jo a volynští Češi se bojí Rusů . Vědí co je to zač .
  • Kolikrát jsi se už vztekem zasral?
    • serepesnabez
  • Článek je snůška lží, polopravd, a sem tam nějaká nevinná pravda, co má verifikovat ostatní prolhaný celek. Najděte si na Google foto toho pána a uvidíte hned, že ten obtloustlý ksicht a odulá huba nemohla vyblít nic jiného. To je prostě zákonitost.
    • jedině souhlas ... to psal nějaký propagandistický blb, fakta si vyrobil, jaká potřeboval, a přimíchal k nim trochu reálna, aby se mu ten domeček z karet nezhroutil sebeslabším vánkem ... autor by se mohl věnovat SCI-FI, pokud ví, co to je
  • Na ukrajině umírají nevinný lidé v zájmu někoho: já vždycky při takové příležitosti vzpomenu na scénu z filmu Černý baroni když se Dušan Jasánek praštil krumpáčem do pusi a tekla mu krev a Kefalín měl starost o jeho zdraví tak na to uporornil velitele poručíka Hamáčka a ten Kefalínovi odpověděl Kefalín nestarejte se,lidí je na světě jako sraček, a já dodávám proto se s lidmi taky tak zachází. Bohužel.
    • Ano, Bilderberg na tom pracuje, protože jeho činnost zahrnuje i drastické snížení lidstva a proto USA, CIA i NATO na Ukrajině řádí jak černo-hnědá fašisticko-teroristicko-mafiánská ruka se všemi zločinci co si sehnali z dalekého i blízkého okolí. Proto USA rozpoutaly teror a války i na Blízkém východě a i v Africe- nebojují proti Al-Kajdě a ISISU, ale využívají jich, k bojům jedněch proti druhým, aby tohoto stavu, tedy snížení lidstva dosáhly. Prostě" demokraté a humanisté " s plnou pusou lidských práv par exelence. Humanitární bombardování a válka v Jugoslávii byla také v jejich programu, to Bilderberg, jak přiznal nedopatřením Kárl von Sajrajt z Bilderbergu v Poslanecké sněmovně díky Foldynovi, rozhodoval o humanitárním bombardování Srbska. Ano přátelé, pro USA-Bilderberg jsme akorát s-ačky a tak nás potřebují elilminovat, snížit naše stavy. Klidně vybijí Evropu do posledního Evropana "ti lidumilové" made in USRAEL-Bilderberg. Tak na to nezapomínejte.
  • Menší bordel mimo Ameriku je naopak vítán. Kam by americké zbrojovky prodávaly zbraně, kdyby se nikde neválčilo? Hlavně je potřeba najít toho vola, který to "zatáhne". Ukrajina je vytunelovaná komplet a kdyby ještě nemohla krást ruský plyn, tak bude nejotužilejším státem ve východní Evropě. Chcete být sponzorem "amerického blahobytu na dluh", podporujte současné i budoucí zákazníky amerických zbrojovek - např. Ukrajinu. Trocha reklamy, jak potřebují Ukrajinci americké "obranné" zbraně, aby se mohli bránit rozpínavému Rusku, přece nemůže uškodit, navíc je zdarma.
  • Jestliže Porošenko má a to má bohatou kriminální minulost jako už ji měl i jeho otec, též velký kriminálník, rozkradl státní majetek Ukrajiny tak jako Kolomojskyj a Achmetov a další až k bankrotu , má svoji soukromou armádu z kriminálníků, které pustili na svobodu a z fašistů-banderovců, tak takovýto člověk nemá na místě prezidenta co pohledávat. Volit si za prezidenta vora v zakoně- tedy takového ukrajinského Al-Capona může jen choromyslný. Prostě vyměnit kriminálnika Janukovyče za kriminálníka Porošenka není řešením. O tom není sporu . Navíc je zákonitě vadíraný USA, CIA a Wall Streetem, kde má svoje nakradené miliony.

    A pokud jde o CIA a KGB tak si naprosto nemají co vyčítat. Sundej si konečně už ty růžovoučké brýle , které ti opticky zkreslují tuto organizaci. Putin byl v KGB a ví co CIA I a USA dokážou a proto to USA tak snadno nejde jako za ožralého aparátčíka naloženého věčně v lihu Jelcina. To byl prostě pro USA dar z nebes. Mohli si v Rusku Amíci šmejdíci dělat co chtěli a to skončilo, proto řvou. Bush byl v CIA a tak tyto praktiky také používal a využíval. USA se budou chca nechca muset zkrátka vzdát mírově svých diktátorských metod, které uplatňují a vnucují všem po celém světě, jinak na to dejede celý svět.
  • Ukrajina, jak shodně vyplývá z množství zpráv a komentářů, je zemí, rozparcelovanou na regiony ovládané místními vládci, kterým se v této části světa říká oligarchové. Daně stát téměř nemá,ty zůstávají oligarchům, kteří rozkradli Ukrajinu k bankrotu, prodali část černozemě velikosti celé naší Moravy Číně a kradou dál. Lepší to nebude. USA nyní navíc tyto mafiány-vory v zakoně s fašisty a kriminálníky ve svých soukromých gardách mohutně podporuje a ti vyhrožují pomocí svých soukromých fašistických gard občanům, takže všichni jsou strachy zcepenělí a nejsou schopni zatím až na ty výjimky se těchto pijavic-Porošenka, Achmetova, Kolomojského zbavit. MMF jim již naordinoval silně odtučňovací kůru, takže lidi nebudou mít prostředky na nic, oligarchů se to nedotkne, navíc nezaměstnanost bude 60% a více. Jak to asi dopaddne?

    Pro řadové Ukrajince asi těžko dobře. Jejich vypatlanost je doslova vesmírná jak ukázal ředitel muzea ve Zborově - nyní jsme si zvolili Porošenka za prezidenta a za dva roky se budeme mít dobře. Blb k pohledání a to studovaný . Adeplt na Nobelovu cenu za blbost. to se opravdu nevidí. Jen blb může volit kriminálníka, vora v zakoně, co sám s dalšími rozkradli Ukrajinu k bankrotu. To je na diagnozu a psychiatrickou léčebnu. Takový extrém se hned tak nevidí.
    • Politologu, svůj názor jsem napsal výše.
  • Velitel povstalců Strelkov fňuká, že déle než do soboty nevydrží.
  • Lidský život má jen dnes cenu do té chvíle, pokud do káže někomu vydělat nějaké peníze! Je jedno jak, je jedno kde a je jedno kolik. Pokud je z člověka zisk, je to zboží jako každé jiné. V okamžiku, kdy z něj nic neteče, tak jeho život ztratil smysl. Západ pomalu chápe, že z Ukrajiny nikdy nic nepoteče, tak proč se o ni zajímat. Lidí jsou dnes miliardy, tak o pár desítek Rusů nebo Ukrajinců, to je každému ve vyspělém, demokratickém, kapitalistickém světě přece jedno. Není náš, tak ať jich denně umře třeba tisíc. Ženy ,děti, muži, nás to na západě nezajímá, už to není naše válka. A takových válek jsme my USA už rozpoutaly desítky! Jo, to kdyby se nám zase doma pomátl nějaký student a nebo maniak, tak to bude na stránkách světových médií opět aspoň týden a pořád se bude hledat chyba, proč se v Americe střílí vlastní lidé mezi sebou, když tam není válka a kde je vlastně ta chyba! Vždyť je tam ráj na zemi ! Nebo se snad pletu ? *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit