Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • žádá výhradní právo na černé skříňky Boeingu

    Malajsijský premiér Najib Tun Razak prohlásil, že jeho země má výhradní právo na získání černých skříněk Boeingu havarovaného na Ukrajině.

    Podle mezinárodní legislativy patří právo na palubní záznamníky pouze majiteli letadla, vysvětlil Razak.
    Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/news/2014_07_19/Malajsijsky-premier-zada-vyhradni-pravo-na-cerne-skrinky-Boeingu-9010/
    • To ale není pravda. Jediný kdo má na FDR právo je vyšetřující úřad pověřený ICAO. Ostatní věci jsou státu, kde je letadlo registrováno.
  • Ruským ne, ti už si je přece odvezli. Ale až je vrátí, tak je určitě Němcům předají. Možná i anglánům.
  • Jiříku, když jsem si přečetl Tvoji zprávičku musím Ti akorát říci, že jsi IQ 50l!!!. Co ty jsi dělal před r. 89 světobornýho. Držel jsi hubu a krok. Tak ji drž i teď!!
    • Ten jiřík je starý skoro 80 letý ultrablb tečka z Plzně který měl tátu německého udavače a máma byla lehká ženština, po válce pěstovali nějakou zeleninu a chovali slepice v příhradě a králíky v kurníku, na vánoce vykrmovali husu a máma šila kalhoty na šlapacím šicím stroji, zdědil po nich nějakou boudu které říká s oblibou domek, ale je to salaš s propadlou střechou, místo toho aby to trošku udržoval sedí u kompu a píše chujoviny, prostě čeká až mu to spadne na palici. Takže co byste od takového chromajzla čekali, nic dobrého a po tátovi lásku k fašismu!!
  • Ááá, tady se zase sešla parta přiblblejch bolševickejch demagogů, vyvrženejch z civilizovaný společnosti, který už dávno nikdo neposlouchá. Tak si tady klábosej a notujou, ze samý radosti, že je, nebo jejich fotry, v srpnu 89 nevoběsili a jejich kreténské závěry nemají hranic. Na to je demokracie příliš slabá. No, komunistický prasata (těm milejm a užitečnejm zvířátkům se omlouvám). *12* *12* *12*
  • Tak nějak to sestřelení silně připomíná scénář CIA...... *16*
  • Nabízím jednu verzi toho co se mohlo stát. Vycházím z toho, že letadlo se zničilo až během pádu.
    V roce 2001 shodou okolností v červnu se srazila dvě letadla nad Bodamským jezerem. Jedno letadlo se rozlomilo a spadlo jak kámen dolů. Druhé, protože mělo nosné plochy a setrvačnost uletělo ještě cca 40 km. Výška byla pouze o jeden kilometr víc. Tedy 11 kilometrů. Pokud by došlo k zásahu raketou, tak je otázkou co by se strojem bylo a kde by došlo k jeho poškození. Nicméně letadlo padalo / dle svědků / i reportáže novy celé. Takže ne jako kámen, ale muselo mít setrvačnost. Letadlo nemuselo tedy být sestřeleno v doněcké oblasti, ale klidně západněji.
    Letadlo ale nemuselo být sestřeleno vůbec. Stačí někam umístit bombu, tam kde jsou základní systémy letadla a efekt bude stejný. Nemusí to být bomba, která provede destrukci draku, ale třeba řídících prvků, nebo palubní počítač. Vylučuji, že by piloti nějak let ovlivnili. Pořád mi vrtá hlavou i změna trasových dat. Dále je zajímavé, že se nad válečnou zónou vůbec mohou civilní letadla pohybovat. Zdůvodnění Kyjeva je trapné. V hladinách 10 km byly podle nás lety bezpečné. O 2 hodiny později přiznávají, že věděli, že mají separatisté BUK.
    Takže jen na zamyšlení. Nechci žádné sprosté a idiotské reakce a komunista jsem nikdy nebyl.
    Jen dovětek, Jak je to s rekordéry? To jim dobrovolně ten jeden separatisté dali? To je taky blbost jak topol *7*
  • Na světě jsou jen dvě supervelmoci Rusko a Komunistická Čína, před časem se k nim řadily i USA, ty jsou ale už na úpadku a propadají se mezi země třetího světa, jejich postavení ve světě rychle klesá, a pokud padne i dolar jako směnné mezinárodní platidlo, bude to jejich úplný konec! Rusko a Čína už pracuji na jiném systému kdy se bude platit zlatem a ne jejich papírky které už jsou kryty jen dluhy u komunistické Číny!,,,,,,
  • Zakreslení dráhy letu MH-17, jak byly zaznamenány Flightaware, ukázal, že ač posledních deset drah letadel proletělo bezpečně dost na jih od regionu Doněck (přeletělo tuto zónu až nad Azovským mořem) bylo to jen při tomto tragickém letu, kdy let procházel přímo nad Doněckem.
    Takže snad, ještě než dospějeme k „jistému“ závěru o zapojení proruských rebelů, nebo jiných, tak by si člověk měl položit klíčovou otázku, ještě než na někoho svalí vinu,, proč se pilot odklonil od svého obvyklého letového plánu, a proč letěl do uzavřeného vzdušného prostoru, a proč a jaké instrukce pilotovi letu MH-17 dalo řízení letů z Kyjeva během několika minut před explozí?
    • To jsem zde psal.
      Na ADSB byl zachycen signál MHA16 v 5 hodin ráno. Po té byl poslán STOP signál do ADSB. V 7:35 byla činnost stanice zastavena. V flightradar.com nejde přehrávat data o letu, jen tedy z nějaké historie. S tím, že s daty přeletu někdo manipuloval. Nikoli s MHA17, ale s daty předchozích letů. Všechny vedou severně od Doněcku. Pokud je ovšem pravdivé tvrzení, že se s kurzem skutečných letů také manipulovalo a nebo jde o spekulaci a MHA 17 tam létalo běžně.
    • BBC hlásí, že „Ukrajinská bezpečnostní služba SBU zkonfiskovala záznamy rozhovorů mezi činiteli ukrajinského řízení letového provozu a posádkou zříceného letounu, řekl tiskové agentuře Interfax zdroj v Kyjevě.“
  • Ale no tak....ty vaše vědomosti dějin se zrodily ve vaší fantazií když mysl je chudá. Komunismus musel přijít , kapitalismus a války jsou spojené nádoby a nebýt komunismu tak už je dávno 3.válka .Komunismus dal světu princip míru , západ se to teprve učí a nebýt Ruska a dalších jemu podobných tak už je země jedno velké spáleniště.
  • „Zastánci konspiračních teorií už vidí ‚false flag‘ operaci kyjevské vlády ve snaze hodit vinu na rebely či rovnou Moskvu a 'vyřešit' tak svou nepříliš vítěznou válku proti Východu, další mají za to, že byl letoun sestřelen omylem, neboť se vzdáleně podobal Putinovu letadlu vracejícímu se ze summitu BRICS v Brazílii, podivné jsou zprávy údajného španělského letového dispečera, podle něhož za malajsijským boeingem letěly ukrajinské stíhačky,“ napsala Spencerová pro server Literarky.cz.

    Shrnula také způsob, jakým o neštěstí, při nemž zahynulo 298 lidí, informovala česká média. „V našem mainstreamu se zatím nejvíce daří zprávě o ‚nejmenovaných vysoce postavených amerických činitelích‘, kteří tvrdí, že radary zachytily, jak letadlo zasáhla raketa země-vzduch. Nicméně, členové zpravodajského výboru amerického Senátu se dušují, že na svém dlouhém zasedání, které se konalo v režimu ‚tajné‘, neviděli žádné důkazy, že by na boeing někdo vůbec střílel nějaké rakety, natož aby ho i zasáhl,“ uvádí dále Spencerová.

    Podivná rychlost zveřejnění nahrávky..... Kyjev, rebelové i Moskva rychle popřeli jakoukoli vinu na tragédii letadla, na jehož palubě byli občané nejméně devíti zemí. Kyjev přitom - ještě před zveřejněním ‚dispečerova Twitteru‘ - prohlásil, že jeho bojová letadla ve čtvrtek vůbec nevzlétla, a nejprve tvrdil, že malajsijský boeing nad Ukrajinou sestřelila ruská stíhačka, ale pak rychle ukázal prstem na rebely a jako důkaz předložil nahrávku údajného rozhovoru mezi novoruskými ozbrojenci a jejich ‚ruským velitelem‘, kteří měli sestřelení letadla potvrdit,“ shrnula redaktorka Literárních novin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit