Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak se konečně Hitlerovi pohrobci dočkali.Ale zapomněli na jednu věc i se svoji "vysoce " inteligentní kancléřkou.Ukrajina ta rozloží jak EU,tak celou Evropu.Je otázka času,kdy Frau Merkl příjde s prosíkem a bude prosit Putina,aby to spolu a s celou Evropou dal do pořádku.Zlobit se může kdo chce,ale Ukrajinci to je největší šmejd Evropy a bude nás velice z toho bolet hlava.
  • Konec Ukrajiny bude neslavný.protože Rusko s Ukrajinou ukončí veškerou obchodní spolupráci a EU za Ukrajinu platit dluhy nechce,tak čeká Ukrajinu krutá občanská válka.Ta,po vybití všech lumpů co tam vládnou. skončí tak,že se postupně budou části Ukrajiny vžebrávat pod ochraná křídla surovinově bohatého Ruska,jako jednotlivé gubernie.
  • http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Cesky-reporter-z-vychodu-Ukrajiny-Lide-tu-nenavidi-Kyjev-Nechapou-proc-jim-armada-nici-domy-a-nemocnice-330545
  • Mohutnost Ruska může být podkopána jenom jeho oddělením od Ukrajiny. Je
    třeba Ukrajinu nejenom oddělit, ale především postavit proti Rusku, národ
    rozdělit na dvě části a pak se jenom dívat, jak bude bratr vraždit bratra.
    Proto musíme najít a vychovat zrádce z prostředí ukrajinské nacionalistické
    elity a s jejich pomocí změnit uvažování jedné části velikého národa až do
    toho stadia, kdy bude nenávidět vše ruské. Vše ostatní je jenom otázka
    času.
    (Otto von Bismarck, německý kancléř v letech 1862-1890)
    • Dnes je jiná doba.Hodnota surovin stoupla,proto je Rusko surovinový obr i bez Ukrajiny.Německo je dnes surovinový trpaslík.Pokud s Německem Rusko skončí,tak se bude Německo řítit do státního bankrotu také.Pouze bude mít snahu se zachránit tak,že kdysi naší automobilku,dnes patřící Němcům,zavře jako první,aby tolik Němců nestálo v Německu na pracáku.Prodej kdysi našeho státního majetku cizákům byl takový vlastizrádný zločin,že tyto lumpy,co to dělali, bude nutno,co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách.
  • čecháčkové máme vás tam kde jsme chtěli, a bude hůř budete muset zaplatit naší severní větev plynovodu a jiné zdroje které mi němci musíme obětovat pro vaše pophodlí a blahobyt.Budete platit to co jste německému národu ukradly po roce 45. Jsem rád že to je bez jediného výstřelu a nemůžete si nanic stěžovat Nazdar!
    • Mněl by jsi ty lumpe popsat napřed všechna zvěrstva Němců proti národu Čechů a pak držet hubu.To,že by Putin pak posílal produkty cestou přes moře do Německa,tak na to zapomeň.Putin nebude potřebovat,aby mohlo Německo,spolčením se s USA ,Rusko ohrožovat.Němci potom budou přežvykovat bídu jako Češi.Protože,až Rusko přestane vyvážet suroviny,aby je pošetřilo pro další generace Rusů,tak cena ropy a plynu začne prudce stoupat.To země EU dorazí.
  • Tohle už není jen zločinná neschopnost tzv. "vlády" v neskutečně rozkradené a prodlužené zemi co už je spíše okrájenou "Okrajinou", než Ukrajinou...tohle je přímo zoufalý a ve všem i proti všem mstivý, genocidní záměr vést tu zemi na rady "někoho" přímo do totálního pekla na desítky let a celé další generace co se budou vzájemně nenávidět až do morku kostí..Svět "demokracie a svobody občana" se zas předvedl v celé kráse a názornou ukázkou, že občan je jen bezvýznamný šunt o kterého jde až v poslední řadě po kapitálové nenažranosti a hrabivosti za každou cenu po majetku a penězích pro malou menšinu na úkor právě té většiny. O nějaké Ukrajince či občany obecně a to i u nás, když by na věc došlo... tu už vůbec nejde...Tohle je názorná ukázka, jak to může dopadnout i jinde v zájmu "demokracie a svobody občanů"..
    • V zájmu lepší budoucnosti dalších generací se musí Češi naučit všechny vlastizrádné lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci,odporážet,co nejkrutějším způsobem,na katovských mučírnách.
  • a bude tam taky sankce "jste povinni nám dodávat plyn a ropu zadarmo"? nebo "musíte dát najíst našim hladovým hordám, které pak půjdou zabíjet rusky mluvící"?
  • zřejmě chtějí, aby si Evropa zvykala, že bude poslouchat fašisty..

    To v žádném případě. Za zločiny patří v kmezinárodním soudnímu tribunálu.
  • Už tím,že si dávají právo zastavit do EU transport plynu a ropy ukazuje,že bude rozumné našeho lumpa Sobotku,za vlastizradu národa Čechů,narazit na kůl,po předcházejícím řádném stažení z kůže.Ten lump ještě nechal Ukrajince léčit v Česku zadarmo a přitom Čech musí platit i u doktora.Češi se musí naučit takové vlastizrádné lumpy,jako je Sobotka,co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách.
  • Je to sranda stádo mopslíků poskakuje kolem medvěda a hledá zda by ho mohli kousnout, on se vždycky jen ožene jednou tlapou a mopslíci odletí, opravdu je to humorné, kdyby se ten medvěd naštval tak je sežere všechny najednou, ale jelikož je dobrák tak s nima jen špásuje,!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit