Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Něco na způsob ruské rulety, ale po ukrajinsku.
  • No vidíte, jak jsou ti kluci banderovští šikovní. Když nemají do čeho řezat, rozdají si to mezi sebou a když jsou o samotě, tak alespoň s překážkami v terénu. Mají totiž pořád na mysli první a nejdůležitější přikázání: "Dárcem orgánů vždy budeš na prvním místě". :DDD
    • dost dobrý,díky trolle
      • Rádo se stalo.
  • Ty Putine dole. starej se raději o cenzuru kterou v Rusku zavedl tvůj jmenovec.


    Smrt ruských vojáků v Donbasu je státním tajemstvím, rozhodl Putin

    Ztráty ruské armády nasazené v době míru ve zvláštních operacích budou od nynějška státním tajemstvím. Příslušný dekret podepsal prezident Vladimir Putin. Šéf Kremlu tím podle analytiků chce zastrašit novináře, kteří se snaží zmapovat osudy ruských vojáků padlých na východní Ukrajině.

    Putin se vrací k bolševickým metodám. On provadí zločiny ale za zločince označuje ty
    kdo o nich Ruskou veřejnost informují
    • ztráty na civilech vinou armády USA je taky tajemství
  • Pro ty, co to ještě neviděli nebo připomenutí aby se nezapomnělo na to, jak neziskové organizace dotované kdoví (nebo ví) odkud tvoří barevné revoluce v zemích, kde je něco k laciné koupi .(ČT to neukáže) Existuje i video, které ukazuje, jak se zadem „revolucionáři“ dostali do budovy a jak „zatočili s těmi, co nebyli na jejich straně“( odkaz raději už ne) – tady už jsou jen důsledky. Ostatně, i v Kyjevě házeli mimo jiné molotovovy koktejly do budovy se členy partaje Janukoviče a zabednili dveře…video ZDF ovšem kvůli „autorským právům“ staženo z YT. Tak se „kochněte, co podporovali kavárníci a ten pán, co totálně rozvrátil naši zahraniční politiku. Jak byla „demokraticky“ zvolena Jaceňukova vláda a odvolán – neodvolán Janukovič jste už jistě viděli. Inu „demokracie“ , po které je země v občanské válce a ekonomicky na huntě – jako Sýrie, Lybie, Irák…jistě tam nezištně působí i Člověk v tísni…někomu prostě rozvrtaná Evropa na prahu války vyhovuje…

    http://www.zvedavec.org/komentare/2014/05/5964-obrazek-lepsi-nez-tisic-slov.htm
  • Jinak se tam nic do teď nedělo .Proto ta hysterie kolem imigrantů.
  • a ten balkón určitě nastražily proruský separatisti.......
  • no ukroši, to je ale materiál
  • bezregistrace
    Diskuse pro článek
    Ukrajina přišla o tři vojáky: Na jednoho spadl balkon, další dva zastřelil kolega
    na Simona spadla toyka tak že je střelenej ...
    • Simon je tvůj kluk? To vysvětluje tvé oslavovaní Gay barů v Plzni.

      Já tu zaznamenal jen holku Simonu. A když s ní často nesouhlasím nemám problém
      s tím že je holka.
  • Ty Putine dole. starej se raději o tvou Ruskou armádu. Bordelu v ní máš dost. *15* *15*

    Devatenáctiletý voják v Kostromské oblasti na severu Ruska zastřelil své tři kolegy a pak i sám sebe. Tři další lidi zranil, informovala ruská média s odvoláním na ministerstvo obrany.


    Ruský opilý voják vjel s tankem přímo do domu

    Obyvatelé uralské vísky Okťabrskaja se nestačili divit, když se u nich z ničeho nic objevil tank, který kosil jednu překážku za druhou. Jeden z pohotových usedlíků stačil řádění pětadvacetitunového kolosu řízeného opilým vojákem zachytit na svůj mobil a záznam předal ruské televizi, která jej ihned odvysílala.
    • Ty Tečko nahoře, starej se raději o svou americkou armádu. Bordelu v ní máš dost...

      Na základně u bagdádského letiště střílel americký voják na své kolegy. Zemřelo pět lidí, další tři zranil. Motiv jeho činu není známý.

      Na americké vojenské základně Fort Hood v Texasu psychicky nemocný voják v noci zastřelil tři lidi a dalších šestnáct zranil.

      Další masakr se odehrál v okrese Pandžvaj na jihu Afghánistánu. Jeden z příslušníků americké armády opustil před úsvitem základnu a ve třech domech postřílel 16 civilních obyvatel. Mezi jeho oběťmi bylo i devět dětí a tři ženy. Jejich těla poté spálil.
      • Tečku neznám. Za to ty ho nějak podezřele dobře znáš. Jsi jím totiž ty sám.
  • Ono to je těžký, když jsou imrvére v lihu... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit