Přejít na výpis diskuzí
Ukrajina prohlásila Rusko za agresora. Ruským novinářům chce pozastavit akreditace
27.1.2015 | art
416 příspěvků
-
To jste ve zvláštní škole nebrali, co? *1*
-
Indián stál v cestě pokroku. Nyní stojí v cestě Rus. *15* *15*
-
Radši si vem prášek tečko. Koza ti zas nedala, co.
-
Hlavně americké Indiány... *1*
-
Kulka přiletí rychleji než tvůj Adolfek Putinů dořekne Samuraj. *1* *1*
-
Kdo by se učil Ruštinu - primitivní stepní řeč. Kdo chce do světa učí se Americky!
To je řeč která nezná hranic a s níž všude najdeš kamarády. *1* -
*1* Jooo, pro čuně Porošenka jsou ruští novináři největší zlo, protože informují pravdivě, neúnavně, kvalitně a hlavně rychle. Ti mu musí ale pít krev, hňupovi. *1* *3*
-
Tak to dopadá když si robot dá rande s komunistickým filozofem. *2* *2*
-
Heleee, vy SSáčtí zm.di, Putin vám vzkazuje, že prej jste teroristi a extremisti s primitivními pudy a je nutné vám zatnout tipec, vy opice. Tak čumte na Putina. No jooo, vždyť vy ani ten jednoduchý slovanský jazyk neumíte, idi.ti. *1* http://www.vesti.ru/doc.html?id=2308195#/video/http%3A%2F%2Fplayer.rutv.ru%2Fiframe%2Fvideo%2Fid%2F1168968%2Fstart_zoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse%2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2Ftrue%2F%3Facc_video_id%3D633866 *10* *2*
-
Tak až se probudíš tak dej vědět soudruhu. *2* *2*
-
uhlíková inteligence versus křemíková inteligence....
-
Ale karate umí tak, že z tebe udělá dvě malý do jeslí. *1*
-
Hrála jsem si na Putina! to koukáš Bolševiku co. *2* *2*
-
Pusino ty jsi chlap. Asi teplej. Brrr. *11*
-
barbary, nepoznáme že my sami jsme tudíž civilizhovaní. a proto dle TAO jin a jang musí být rovnováha světlo a tma aby došlo k sebepoznání a probuzení
-
Počítačový robot má nad vámi nadvládu a usměrňuje vaše odpovědi tam kam chce, ještě nechápete.?
-
Tak pozor ať nezbaštíte svého předsdu Putina. Je tak maličký že ho člověk
snadno v trávě přehlédne. *2* *2* -
Já hledal svobodu v Rusku i lupou a nikde jsem ji tam nenašel.
Bolševický stát jen přestříkal fasádu ale vnitřní totalní dům zůstal stejný jako za komančů. -
Na tom tvým si taky pochutnám. A žeru i malý děti. *1* *5*
-
Dáno je tím soudruhu že jsou to necivilizovaní barbaři. *15*