Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • idiote,to jsi opravdu rusa nepoznal,protože rusové jako lidi jsou charakteři,narozdíl od přiblblých američanů,kteří jsou jak tupé ovce a postupně to jde i k nám
  • Ať soudruh zločinec Putin příjde - mohu mu zaručit že už z ringu neodejde. *1* *1*
  • Počítačový robot má nad vámi nadvládu a usměrňuje vaše odpovědi tam kam chce, ještě nechápete??
  • No, ale on je to takovej primitiv, že si myslí, že ne. V Česku by nemoh dělat ani hajzlbábu na WC a to je tu pěknej bordel *1*
  • Za svůj, relativně dlouhej život jsem zjistil, bez mediální masáže, že co rus, to zm.d (taková slova normálně nepoužívám, ale tady to sedí). Možná, že ne všichni (i tomu se mi chce věřit), ale rusa, co by normálního člověka jsem za svůj realtivně dlouhej život nepoznal. *16*
  • Chachááá, jenže než přijde, tak z tebe udělá prejt paár rachetlí. *1*
  • Ne provokativní ale pravdivý . - o tom jak KGB soudruha Putina zavraždila Litviněnka.
  • soudruh Putin mele hloupější věci než 2 leté dítě.

Třeba: Lidičky já za okupacu Ukrajiny opravdu nemohu. Moji vojáci jsou tam
    jen na dovolené. *2* *2*
  • Zrovna ten robot napsal celej provokativní článek o Litviněnkovi. *3*
  • Pokud se nestáhne z Ukrajiny tak z něj zbude Jaderným spadem zamořený prach.
  • Ještě stále jste nepochopili tuto hru? Je to do očí bijící, ani 5 leté dítě by nemohlo chrlit takové nesmysly jako tento nastavitelný odpovídač řízený počítačem zamyslete se.!!
  • Do dvou let je Rusko na prach.
  • Ten prcek? Přijde po dvou a odejde po 150 kouscích. *1* *1*
  • Komunisti jsou horší než nacisti a budou postříleni - jsi aktivní agent KGB
    takže za odměnu budeš stát vedle Putina v první řadě.
  • hňupe,by si s tebou vytřel řiť
  • Soudruh Putin ochranku nemá? Jistěže má.

Pošlu mu čaj s poloniem aby si taky užil muka která zažil KGB zavražděný Litviněnko.
  • porošenko je vrah a bude brzo viset a s ním i ostatní fašisti
  • méééé....méééé....méééé.....
  • Do očí mi to ten malý bolševik neřekne. Ví že by to byl jeho konec.
  • Porosjonok už je tak nadutej, že se nestydí před médii vystupovat s ochrankou z SS Academi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší