Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeežiš, to jsou kydy. Jdu vařit polívku. Houbovou. A vy makakovi přizdisráči příště vymyslete něco vtipnějšího. Jste blbí a nudní.
  • Zlý soudruh jde prý vařit. Co to znamená? Inu to že jde probrat popelnice
    před domem. *1* *1*
    • Hlavně ať si dává pozor na čaj od Putina. Soudruh do něj přidává polonium. *15* *15*
    • Ty už jsi tak zpitomělá z té vaší blbé propagandy, že za vším vidíš něco jiného, než jak to je. Musím tě politovat. Takovýcho v.lů je málo. *3*
      • Za vším vidím něco jiného? Čím to jen může být Zlý Agente z KGB.

Zřejmě tím že Putin své armádě na Ukrajině říká neškodný spolek dovolenkářů. *1*
  • já jsem bohatý pán a chuďasi jsou pro mne meněcenní
  • Za svůj, relativně dlouhej život jsem zjistil, bez mediální masáže, že co rus, to zm.d (taková slova normálně nepoužívám, ale tady to sedí). Možná, že ne všichni (i tomu se mi chce věřit), ale rusa, co by normálního člověka jsem za svůj realtivně dlouhej život nepoznal. *16*
    • Běž si radši vzít prášky na hlavu, schízo.
      • Ty jsi *12*
        • Ty větší *12* *12* *12*
    • já mám podobnou zkušenost s jirikama . to je , co *2* *2* *2* *2*
      • Jo, jo, vyprávěj...
    • idiote,to jsi opravdu rusa nepoznal,protože rusové jako lidi jsou charakteři,narozdíl od přiblblých američanů,kteří jsou jak tupé ovce a postupně to jde i k nám
      • No, to je na vás vidět, jak stojíte ve frontě u mausolea, abyste viděli tu nestvůrnou vycpaninu rudýho vraha. Mazej domu, stepní vopice.
        • Co se děje, makak si prdnul, že jsi venku?
          • Putin si prdnul směšný trolle
      • On žádnýho nepoznal, vždyť je celej život na uzavřeným v Bohnicích. Občas uteče.
  • no jo, zloděj křičí "chyťte zloděje"
    • komunistický nácek a zloděj křičí chyťte nácky a zloděje.
  • A co na to proruskofašističtí kolaboranti z KSČ? (Zlej trotl a spol.)
    • a teď Vyskoč, zameč a mazej....
    • Provokatér. Propaganda SSA. *13*
      • a CIA *3*
        • Zm.de. *3*
  • A teď začnou škemrat ,ať jim tam příjde na pomoc balšoj brat z USA. *12* *12* *12*
  • prosadíme zákaz vstupu ruských občanů do EU!
    • To by šlo ?
  • Zdejším Rusofilům by mělo také být zakázáno oslavovat Rudé masové vrahy
    a volat po další okupaci naší vlasti.

Rusko je agresor a nic na tom nezmění fakt že Putin svou armádu v sousedním státě
    nazval spolkem dovolenkářů. Lež jak Kremelská věž.

Tzv. Ruští Separatisté - čti Teroristé - se prohlašují za nezávislé na Ukrajině.
    V tom případě by Ruská vojska bojovala za cizí samostatný stát a vedení armády v Rusku by je muselo potrestat za zběhnutí - nic takového se však samozřejmě neděje.
    • no, předpokládám, že slušní lidé jsou Rusku vděčni za záchranu životů a skládají v něj mimořádnou naději směrem do budoucna, že zastavíé ty zlvčilé agresivní USA a jejich noshledy *3* *3* *3*
    • V tom případě by mělo být zakázáno havloidům a proamerickým lhářům oslavovat "hrdinný americký imperialismus". Neboť kdo schvaluje válečná zvěrstva páchaná armádou USA a speciální službou CIA téměř ve všech zemích této planety je válečný štváč a patří před mezinárodní trestní tribunál.
      • Souhlasim !!!
  • Ani 101 soudruhů Hitlerů by nedokázalo to co dokáže náš Vůdce Putin!
    • pravil Pepek Vyskoč....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit