Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozdeleni Ukrajiny by nebyl spatny krok. Ukazal by nesmyslnost jejiho soucasneho spojeni s EU a silne akceleroval rust ekonomiky jeji casti. Ve svem dusledku by pomohl obcanum Ukrajiny a stabilizoval celou situaci v oblasti. Hrozi ale nebezpeci, ze nepratele Ukrajiny budou tento pozitivni vyvoj torpedovat.
  • Takže už je venku kdo zabíjel a střílel, fašisitická banda vedená Kličkem a CIA.
    • To prece bylo odhaleno a potvrzeno pomerne davno.
  • Najděte si - Svobodný vysílač.cs - a uvidíte jasně na vlastní oči na videu , jaký fašismus na Ukarjině podporuje naše vláda. Kdo neskáče ten je Rus a zabijte si Rusa. A to je na shromáždění mladých lidí a doslova dětí. Není divu, že Rusko se brání a , že dříve nebo později dojde k odtržení východní Ukrajiny od Západní. Právě fašisté byli těmi, co ještě v r. 54 , tedy 9 let po válce neustále řádili na Ukrajině a proto jim jako úlitbu CHruščov věnoval ukradenlý ruský Krym a proto si ho Rusové nyní vzali zpět.
  • Krásný dokumentární film USA - Podraz jménem Obama - Deception Obama, jasná ukázka jaká svinstva tento masňásek v roli prezidenta provádí na příkaz Bilderbergu.
  • Proč zastřelili Muzyčka - šéfa fašistů na Ukarjině , dalším je Dmytro Jaroš. Protože by asi mohl promluvit a pochlubit se, že ten masakr co způsobili odstřelovači byli jeho lidé, protože v pořadu u Jílkové o Ukrajině bylo jasně řečeno, že se střílelo pouze z jediné budovy na náměstí a tu hlídali majdaňáci, nikdo jiný než oni se tam nedostali, takže se ví přesně, kdo to byl. Proto budou nyní ty čistky, aby se nedostalo na světlo , kdo to přesně byl. Janukovyčovi lidé to nebyli, Janukovič se bál o svá konta v zahraničí, kam si nakradené peníze ulil, takže nechal policisty zaživa upalovat, ani se nehnuli a navíc jednomu dokonce někdo uřízl hlavu, to bylo na videu na internetu.To jsou ti demokraté , co se nyní chopili moci. Tymošenková by nejraději použila atomové zbraně na vymazání Ruskas z map a kdo by byl dalším? Sama kradla jako straka a její manžel má v ČR azyl a nesmírné zastání u Kárla von Sajrajta z Bilderbergu a Kalouska. Proto je třeba je nikdy nevolit. Další bývalý TOPák vezl mladé hochy, kteří si chtěli na majdanu zastřílet na živé terče. TO je ta demokracie v reálu. Hlavně že mají plnou hubu lidských práv, svobody a demokracie.
  • Amerika vlastní i Česko, říká Reaganův reformátor (Paul Craig Roberts) - čtěte na - eportál.cz

    a je na straně Putina a připojení Krymu k Rusku schvaluje. USA jsou těmi, kdo porušily dohody Gorbačova a Reagana. NATO postoupilo k Ruským hranicím. a Rusko má právo se bránit.
  • Fýrer Putin to s tím Krymem strašně podělal a dokázal světu, že Rusko, rádoby CCCP je stále imperialistická rádoby mocnost z 19.století. Tím se dostalo do izolace.
  • NATO v Pobaltských státech tu není ani zmínka! Proč asi?
  • (říkala jedna kriminálnice)
  • docela jsem zvědav jak se situací ohledně ozbrojených pacholků na Ukrajině vyrovná naše nezávislá havloidní ČT, která nás krmila opakem a vše sváděla jen na Rusa, ti banderovští lotři si to líbit nenechají a užitečné idioty také hrát nebudou, tak že iniciátoři mejdanu na majdanu čekají vás světlé pumové zítřky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit