Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teď se zakonzervuje stav a kdyby se v Kyjevě vztekali sebevíc, Novorusko je poslouchat nebude!
  • Hoďte na nepodstatného sítě!Blije na všech místech.Nelze se divit že občas je i u nás někdo sejmu na ulici.Jen tak.Tady ten hyperaktivni hlupák je vážným kandidátem.Ne ní jiné řešení.
  • Takže to nejde řešit jen vojenskou silou,ale musí se to řešit i například tak,jak už jsem napsal.Zakažte a zničte,vyjměte z posvátných knih islámu/koránu( ale i dalších náboženství také tyto radikální texty v případě potřeby) radikální úryvky textů výkladu práva Islámu/koránu či šarii,které podněcují k boji,zabíjení,násilí a bezohlednosti,rasistickému podnětu vůči ostatním obyvatelům planety Země,tedy všech ostatních obyvatel.A vytiskněte pak ty knihy znovu,bez těchto pasáží a textů.Jinak se nikdy/dlouho nic nezmění.A radikální islamisté budou útočit znovu a znovu a znovu!
  • Jak tu píše ,,jan rich´´ správně pokud zabijete jednoho radikálního muslima povstane další,to znamená na jeho místo si stoupne další a bude bojovat.Proč asi? Protože si v náboženské knize v radikálnm výkladu koránu přečte,že Aláh je jediný nevyšší jednak duchovní,ale a to hlavní nábožensky právní činitel, a pouze Prorok Mohammed byl jeho posledním poslem.Nikdy jiný.A ostatní prorokové jsou odpadlíci od víry,protože nejsou nejvěrnější Aláhovy.Tedy nectí nejpřísnější výklad ( nejradikálnější výklad náboženského práva islámu/koránu tedy práva Šarii) a jde bojovat.Tohoho radikálního muslima zabijete a další radikální muslim si přečte to samé a jde také bojovat.A tak je to pořád dokola.Tak už je Vám to jasné kde je ta chyba hlupáci?Už to vidíte nebo ne hloupý oslové?
  • http://www.rozhlas.cz/zpravy/blizkyvychod/_zprava/brutalni-metody-dzihadistu-z-islamskeho-statu-prebiraji-i-egyptsti-bojovnici-jeruzalema--1393170
    http://www.rozhlas.cz/zpravy/asieaustralie/_zprava/1392453
    http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/1392671
    Co mají všichni radikální islamisti na světě společného...co to asi bude..je to radikální výklad koránu/islámu, už jsem tu i zkopíroval odkaz na jeden z mnoha textů.Výklad náboženství,nebo výklad knihy může být pravděpodobně:
    buď překlad textů z knih/knihy je napsáno více způsoby a tedy i způsobem válečným či podněcující k násilí,vraždám,zabíjní apd..A nebo
    tyto texty přímo obsahuje tato kniha v sobě.
    A podněcujíce k válčení,násilí a vraždám.A na muslimech jako první na řadě.Protože oni jsou nejhorší odpadlíci od víry v aláha dle ,,radikálního výkladu koránu´´.
    Navrhuji zničit všechny texty radikálního výkladu koránu( osobně bych navrhoval i pokud jsou obsaženy v bibli,nebo i v knihách jiných náboženstvých)tedy je vyňat z těchto náboženských knih a knihy znovu vytisknout bez těchto pasáží.Jakékoliv radikální výklady posvátných náboženských knih trestat velmi přísně všude po světě.A radikální islamisty jako první a to velmi přísně.Zakázat všude po světě jakékoliv projevy radikálních výkladů náboženských knih a nebo jakékoliv projevy radikálního vákladu náboženství.A to trestat velmi přísně.A včera bylo pozdě tyto možnosti udělat.
    Žádné chalífy po světě,žádné radikální projevy náboženství po světě,žádný výklad nejpřísnějšího práva Šarii po světě,prostě to zakažte,udělejte to co nejdříve a následně velmi přísně trestejte všude po světě.A opakuji měli jste to udělat už dávno!
  • Především jsi kvalitní v ů l ty míre.Prostě špinavý rusák si koleduje tak musí dostat přes d r ž k u.To jen takoví blbečci tobě podobní by se šmejdem jednali a vyjednávali i kdyby stál rusák na slovenských hranicích.A pak přijde stanné právo a takový kxindl jako ty se nám zhoupne.Na kandelábru u cesty.Pro výstrahu.Nic osobního.Prostě jen že je to výchovné a pedagogické.
    • A proč??? Napiš nám to, ale slušně a nelži!
  • Zaplaťpánbůh za to příměří a klid zbraní.
    Kéž by to vydrželo, ale moc v to nevěřím. Ty propasti mezi donbaskou domobranou a kyjevskou juntou jsou vzhledem k tomu běsnění obrovské.
    Amíci se taky těžko smíří, že voňavá kořist (nerostné bohatství) by měla zůstat jen medvědovi.

    Spíš se obávám z dalších střetů a provokací, např. Kavkaz, Pobaltí atd. Proto také je tvořen ten vojenský chomout v podobě základen, které nikdo z evropanů nepotřebuje.

    Stop fašismu! Světu mír! A jak tady napsal nedávno jeden z respondentů: "Válka je vůl!"
    • Obamovi se nedá věřit.Podcenil východní ukrajince, proto potřebuje doplnit svou decimovanou armádu junty a ohlásil, že pošle na Ukrajinu své nejmodernější zbraně.Bude to zkoušet znovu.
  • Tak jses tady udělal.To je úděl sprosté chamraďe z ulice se někde vyřvat.Anonymně.Kdyby jsi to udělal na ulici poteče ti z nosu.Nic osobního.Prostě sprostou verbež je třeba bít.To už je takový zvyk.A mimochodem-takto přesně jak ty vyvádějí hlupáci co mají malé pindíky!
    • CHamradí jsi na všech diskusích akorát ty ubohý a hloupý tečko - sprosťákolopato pod x-nicky. Hloupý, drzí, arogantní jidáš za 33 stříbrných blinkající na diskusích všeho druhu .
  • Ubohá politika Porošenka je v tom, že fašistické prozapadní skupiny a žoldaci se nezastavejí a budou řadit. Pak všechno hodejí na ruskou domobranu. To už bylo.
  • Kde jsou teď ty diskutující fašistické m r d k y, co ještě včera vyhlašovaly sankce pro Rusko a vyhhlašivaky mu válku a vyhrožovaly amerikou a NATem a vyhlazením? Chtěl bych jim vzkázat, že to jsou naprostí ubožáci a č u r á c i. *12* *12* *12* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit