Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší by bylo všechny ty separatisty postřílet, není přece možné, aby lid měl jiný názor, nežli jeho politici, kam by ta demokracie došla ???
  • jak to, že někdo píše jako anonym?
  • je vážně komické, jak má Jaceňuk starost a ekonomickou prosperitu východu a jihu, které živá celou Ukrajinu, obává se, že se neuživí, komik. Nevíme, co se děje ve Lvově, nevíme, co Podkarpatská Rus, ta prý také stojí o samostatnost, takže ono to bude ještě hodně veselé
  • ČSSD zradila nejen svůj program pro který ji voliči volili,ale nyní se dopouští daleko větší zrady,když všemožně pomáhá fašistům k nástupu na Slovany ! Za dveřma jsou volby.Nevolme stranu která jen podvádí a kde Sobotkové,Zaorálkové,Štěchové a Falbrové ochotně kolaborují ! Ať se zeptají na názor lidí od kterých se tito podvodníci nechali zvolit jak jsou s nima nyní spokojeni !!!
  • od majdanských samozvanců vážně jakékoliv hodnocení sedí, a když své úsilí korunovali ještě nsezením armády proti občanům tak je opravdu s podivem, že s nimi ti občané nechtějí sdílet stát.
  • Američané ze sebe dělají dobráky a přitom kam vlezou tam za chvíli teče krev a děje se násilí. Tajtrdlíci z EU skákají kam vítr tam plášť a ti naši jakbysmet. Když vidím v televizi Zaorálka a blekotu Kárla tak je z těch jejich keců nanic. Teď jsem zvědav kdy oficiálně vylezou s americkými poradci kteří bojují za "demokracii" na Ukrajině. Že jim z těch keců není nanic. Barák by měl někam zalézt - nejlepší by bylo aby se vrátil do Afriky!.
  • "Rozhodující ale bude, jak na výsledky zareaguje ukrajinská vláda, její západní spojenci a také Rusko, ale i sami separatisté. " O jakou "ukrajinskou vládu" se zde vlastně jedná? Vždyť tu legitimní pučisté na Majdanu vítězoslavně nelegitimně zlikvidovali, ti co se tam nyní vydávají za vládu nemají žádnou legitimitu, neb se samozvaně nainstalovali na posty. A jestli takovouto vládu někdo uznává, pak se staví na úroveň pučistů. Pokud vím tak tzv. Západ se mohl strhat, aby pučisty uznal ještě než se nainstalovali. Tak jaký Kocourkov nám to tady předvádějí naši západní vyučující demokracie. A teď se diví, že lidé, kteří celou dobu byli pod "diktaturou proletariátu a zlého Ruska" se podle učení západu zachovali a řekli- tak takhle ne naši milí západní soudruzi. To jste nás neučili.
  • vše co se děje na Ukrajině má hluboký cíl: Dostat se co nejblíže k Rusku, podporovat oponenty ruské vlády a pomalu Rusko rozložit. USA a NATO (jehož součástí bohužel jsme i když jen pro počet) využilo pár ukrajinských rebelů, na něž se nabalili nacionalisté i prostí lidé s vlasteneckým cítěním, využilo této situace a vyloženě otevřeně podporovalo majdan. Varovalo Janukovyče, aby silou zasáhl. Je zajímavé, že nyní, když jsou proti proruským obyvatelům použity těžké zbraně, nevaruje Kyjev! Ach to pokrytectví. A naši politikové, ačkoliv neradi, musí přitakávat Západu! Nemluvím o takových jako je cizák Schwarzenberg a jemu podobní. Ukrajici i Rusové, Srbové, Slovinci, Slováci atd. jsou naši bratři a my je navzájem štveme proti sobě.
  • Gratuluju a obdivuju vas volici v referendu. Svobodne se rozhodvat a pritom koukat do hlavni tanku a kulometu ukrajinske armady . To chce odvahu . Preji vam aby se vam vase prani splnilo. *8* *8* *8* . To by pista baci nezvladnul a musel by mit podvazane nohavice *1* *1* *1*
    • oni na Ukrajině budou ještě jedny volby pod hlavněmi pušek a to prezidentské, ty kupodivu nikomu (tedy západu) nevadí.
  • ;;V Luhansku je pro nezávislost až 98 procent voličů, tvrdí separatisté.;; "Aby ne, když u každé volební urny stáli ozbrojení povstalci a kontrolovali,jak chudáci voliči,volí!! Nikdo si proto nedovolil vyjádřit svůj názor,žéé!!"
    • Takže to samé, jako když ukrajinský parlament "hlasoval" o svržení Janukovyče a nastolení současné vlády?
    • Vy jste viděl, že je tam někdo dovlékl? A když viděli, jak se věci mají, mohli se vrátit bez hlasování. Vaše argumentace postrádá logiku a důkazem není. Proč by se jí tedy mělo věřit více, než faktu o tom, že to bylo jejich svobodné rozhodnutí?
      • Těžko tzv. zasvěceně hovořit o něčem, když tam osobně nejsem přítomen a nevidím, co se skutečně děje. Ale pamatuji si "volby" v ČSSR před r.1989. Nikdo nebyl násilně dovlečen před urny, kde by stáli ozbrojenci apod. Kouzlo ale bylo v tom, že volby byly POVINNÉ a běda tomu, kdo se nedostavil !!! Hlavně do budoucna běda, restrikcí státu (moci) byla k mání celá řada. Strach a obavy voličů fungovaly téměř dokonale. Takže je otázkou, jak to je na té Ukrajině ...
        • ony jsou volby povinné i jinde a kdo se nedostaví je pokutován -. to jste nevěděl?
        • Chabá argumentace. Víte, je těžké jednoznačně to referendum zpochybnit, pokud se ve všech médiích objevili záběry s obrovskými frontami lidí. Nebyli u nich žádní ozbrojenci, nebyli ani u uren a nikdo nedokázal že by ty lidi někdo k hlasování hnal. Kdyby takový důkaz existoval, trůnil by jako hvězda ve všech západních médiích. Můžete zpochybnit výsledek a klidně mu ubrat 10%, stejně bude příliš jednoznačný. Toto uznává dokonce i rusobijec Palata na iDnes.
          To je právě obrovský problém západní propagandy. Chytá se jako topící stébla každé prkotiny, ale není schopna přinést jediný důkaz. Kyjev nás zásoboval snad každý týden alespoň dvěma "zaručenými" odposlechy, nahrát a předložit se nepodařilo ani jeden. Nepodařilo se chytit žádného ruského agenta, pokud tedy nepočítáme fejsbůkovou Mášu. Celá protiruská propaganda stojí na vodě a je už totálně směšná.
          Vzpomínáte na Krym? Jak ukrajinský novinář zveřejnil fotografii nějaké lodě a k tomu tvrzení, že z této lodě bylo vyhlášeno ultimátum pro ukrajinské vojáky v Sevastopolu? Přesně v tomto duchu to pokračuje a je to ubohé, trapné, směšné.
    • Máte odkaz na nějakou fotečku, která by váš blábol potvrzovala?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit