Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smutný článek!Kam až je možné zajít,když nad Vámi drží ochranou ruku USA,které budou na Ukrajině,bojovat do posledního Ukrajince a Ukrajina ví že vůči Evropě si může dovolit i toto.Zavřít kohouty a basta.Že se staráte o nše občany.Vy musíte.Děda by se za oceánem zlobil.Ahoj

  • Vděk Ukrajinců nezná hranic. 

  • TheGGG

    není možné, ukrajina je teď prý fakt ta nejlepší země na světě a ukrajinská vlajka je vhodnější jak ta česká

  • Odmítám uvěřit. Odmítám uvěřit že jsme opět svědky takových gejzírů ukrajinské blbosti. Odmítám uvěřit, že ještě nikdo v EU neřekl nahlas do Kyjeva, že takto nelze! Prostě tady všude okolo to potrubí potřebujeme. Za situace kdy tady živíme statisíce utečenců/neutečenců nemůže ten z Kyjeva vydávat taková slabomyslná rozhodnutí. Poplatky - nepoplatky. Protože zatím je celá EU velkorysá. Bez poplatků a z valné části nedobrovolně. Pokud bude kyjevský prudit může být klidně všechno jinak. Normální lidi jsou výrazně jiného názoru než ti v Bruselu, nebo Praze.

  • goyim

    Kdo se chce zasmát:

    https://www.foxnews.com/media/cbs-news-deletes-tweet-claiming-only-like-30-us-military-aid-ukraine-ever-reaches-front-lines

    Je toho plný net btw. Americká CBS natočila dokument v Ukrajině, kde se mimo jiné hovoří o tom, že sotva 30% zbraní, které tam posílá západ, se dostane k Ukrajincům, zbytek nikdo nemá ponětí kam se poděje. To potvrdil i White House. Ono už i předtím bylo několik reportů v mainstreamu, že se to prodává na černém trhu. Ukrajina si okamžitě začala stěžovat, že to prý nahrává Ruské propagandě a že zbraně potřebují, aby zastavili "genocidu", tak ten dokument CBS zrušili, odstranili to i z YouTube a teď začali tvrdit, že už je vše v pořádku. ;}}} Tohle už je skutečně komedie, propaganda největšího kalibru. Nejen komedie, ale ZLOČIN. Západ kompletně zbankrotoval.

    Ono si stačí dát 1 a 1 dohromady. Ukrajina je jedna z nejzkorumpovanějších zemí na planetě (vyšší korupce, než v Rusku), kde se pašuje všechno, od lidí po benzín, cigára a chlast. Tady se opět ukazuje, co za diletanty vládne té tzv. "západní demokracii". To jsou šaškové, korupčníci, zrádci a ideologové, né vůdčí osobnosti s fungujícím mozkem.

  • Prý  Rusové nezaplatili za tranzit. Pravd je, zaplatili, ale platba byla poslána zpět kvůli sankcím. No co dodat Fialo.

  • josef.chmela

    To je odměna za naši pomoc utečencům a za dodávky zbraní. Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění. A zámořský terorista se směje až se za nenažraný pupek popadá.

  • Není náhodou autorem textu ten unikátní tlučhuba ze Strakovky? Který trvale umí jen vystupovat jako velkohubý žvástal z ukrajinské lední revue? Těžko by vytvořil takový článek běžný zdejší novinář. Rusák má dostatek plynu i ropy.Může si bohužel dělat co se mu zachce. Třeba aktuálně se dnes Ukrajina rozhodla že čás ropy ropovodem Družba nepustí! Panečku to je nám gesto! Nepustí přes to , že se u nás rekreují statisíce jejich výletníků. Bydlí, stravují se i cestují výhradně za naše penízky.

  • Co je lepší? Být závislý na vývozu nebo dovozu? To jsme jim to zase nandali! U nás všechno mnohem dražší, ale radujeme se. Novináři to jsou srandisti. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit