Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ještě bych jim přál několik 11.tých září debům *16* *16*
  • Ukrajina? Fakt "demokrati" jak noha. Podle pruzkumu volebnich preferenci POVOLENYCH PARTAJI / nektere zakazuji a jinym hazeji kandidaty do popelnic a biji a zabijeji je/
    Pravy sektor bez volicske podpory zcela,banderovci ze strany Svoboda/Tjahnybok/ 5,2%, Radikalni strana /Ljasko/11%, Batyvskina/Tymosenkova/6%, Lidova fronta/Jasenjuk,Turcinov,Parubij/10,5%,-/strany radikalnich jevrejskych oligarchu/ Blok Petra Porosenka/Valzmana/vcetne Klicka- strany umirnenych? jevrejskych oligarchu/ 34%. Odhadem z voleb vylouceno 60% obyvatel Ukrajiny. Uz jim v te "demokracii" chybi jen Kaja S. a Stetina.
  • Ebola je tak zákeřná nemoc,že pokud Západ začne válčit na území ISS,tak tamější Arabové jsou schopni se záměrně nakazit ebolou a tak infikovat své nepřátele.Proto se USA do toho válčení nehrne.Pouze zde vládnoucí vlastizrádná banda lumpů by tak byla ochotna poslat válčit české blby,když si to nechají líbit.Chtělo by to pak naše vojáky rekvalifikovat na funkce katů aby pomohli stávající kapitalistický svinčík od lumpů vyčistit.A ne ,za peníze Čechů,nadále válčit,za zájmy USA.
  • Když odejdou,tak už je nikdo znovu nevezme.Pouze po kruté revoluci,která Ukrajinu čeká se pak bude ,po částech,Ukrajina vžebrávat pod ochraná křídla surovinově bohatého Ruska,jako jednotlivé gubernie.
  • KIMCID
    urajina je mě ukradená
  • Á zase tu máme naší Alinu. *4*
    Ukrajina je "stát" v naprosté schizofrenii. Pojem "stát" nutno brát ironicky. Dosud v podstatě fungovala jako příživník na tranzitu ruského plynu. Celá ukrajinská "elita" jsou zbohatlíci, kterých kapsy smrdí kradeným plynem. A většina toho, co v ukrajinské ekonomice produkuje hodnoty je pevně svázané a závislé na ruském odběru. Psát, například že Rusko je závislé na ukrajinském těžkém průmyslu je hodně nadnesené. Ta "závislost" vyplývá z toho, že Rusko to bralo jako pomoc, bez něj by východ, kde žije hodně Rusů byl prakticky bez práce.
    Co se děje teď?
    Ukroni chtějí do Evropy a vůbec si neuvědomují, že na to nemají a mít nebudou. Neuvědomují si ani to, že když přijde na lámání chleba, Evropa je pošle k šípku, protože ty desítky, možná stovky miliard eur pro postavení Ukrajiny na nohy jednoduše nemá. Navíc za podmínek, kdy je naprosto jasné, že značná část finanční pomoci, skončí v kapsách oligarchů.
    Ukroni se razantně vymezují vůči Moskvě a vůbec jim nedochází, že právě Moskva držela Ukrajinu nad vodou. Ono Rusko si bez Ukrajiny skutečně ekonomicky oddechne, ale nedopustí, aby se stala další základnou NATO. Takže Ukroni si urputně kadí na vlastní hlavu. Kyjevská vláda hystericky burcuje lidi proti Rusům, aby schovala vlastní problémy, lidi na to slyší a ty problémy zatím nechtějí vidět. Možná až ekonomický kolaps jim otevře oči. Až jim bude zima, nebudou mít peníze ani práci. Pak už ale bude pozdě. Symbolické humanitární konvoje, které tam bude s velkou pompou Evropa posílat, moc nevyřeší. Pak i ty vyšumí do ztracena a na Ukrajině nastoupí radikálové a fašizmus, kteří se stanou pro Evropu velký problém.
    Přesně to, na co Rusko upozorňuje od začátku a nikdo na západě to nechce slyšet. Úplně stejný model, který spískala Amerika v mnoha zemích severní Afriky. Nástup "neziskovek" pro šíření tzv. "demokracie", barevná revoluce, rozvrácení státu. Do tohoto bodu to funguje. Jenomže další body, jako stabilní loutková vláda a vykradení země západními korporacemi jsou už problematické, protože ve skutečnosti to vykrádání sice funguje, ale za naprostého chaosu, který podpoří síly v důsledku obracející se proti autorům tohoto scénáře. A tak je výsledkem další nestabilní a problémová lokalita. Je to jak přes kopírák.
    Že si to lidi na Ukrajině neuvědomují? Možná jsou ukroni fakt jednodušší a lehce se nechají zmasírovat, podobně jako Balkán a nebo musulmani. Horká krev, nůž v ruce, žíly na čele a mozeček začne rozeznávat okolí až po vystřízlivění. *7*
    • A basta ! Teda, Vaše znalosti , přehled a vize do budoucna Vám mohou nejvyšší v eurokomisi ,amíci a NATO jen závidět. Jste fenomén a jako anonyma je Vás věčná škoda ! Ale jedno nezakryjete ! Nenávist a pohrdání jedněch (ukrónů?) a přeceňování schopností druhých. Jste mimo realitu. Anebo patříte mezi ty nastrčené ruské provokatéry, které má Oligarcha Putin po celé Evropě. Ale to je Váš problém. Osobně mi vadí, že se i zde v Česku čím dále a více roztahují Rusové. Nevidím velký rozdíl v mocenském jednání mezi Rusy a Američany. Ve jménu státních zájmů a ochrany příslušníků národa jsou schopni anektovat a trestat kohokoliv.......... .
      • Mně vadí všechny národnosti,které sen lumpové ,kteří se po komunistech prolhali k moci natahali a tak záměrně připravili Čechy o práci.Aby tak připravili tuto zemi do státního bankrotu a pak,za pořádný vejvar zašmelili cizákům.Proto je ,v zájmu národa Čechů,všechen ten vlastizrádný dobytek,který se po komunistech prolhal k moci a Česko dotlačil na pokraj státního bankrotu,odporážet co nejkrutěji na katovských mučírnách a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
        • No, teda , Váš názor je docela síla . Asi taky musíte dost trpět a nebo se Vás něco z událostí za posledních 25let velice dotklo. Osobně nemám nic proti žádnému cizinci . Není mi ale jedno když se povyšuje a dává najevo "nějakou převahu" , kterou jeho národ "oplývá" ! A třeba mnoho Rusů tímto velikášstvím trpí. Vzhledem k tomu, že mám na východě své zájmy a tím pádem i zkušenosti , tak vím o čem píši. Nesnáším ale bytostně , nenávist přehlížení a pohrdání . Bohužel minimálně jednu z těchto vlastností pozoruji ve Vašem příspěvku. Není to důstojné a o to více to působí negativně, když je to psáno jako názor působící zhrzeností, ublížeností a s možností anonymního výstupu.
          • Oni to Nemci/Amici, Anglani/ nedelaji? Ani Arabove ze zemi Okolo Perskeho zalivu?
            Jste fakt ponekud jednostrane zameren: protirusky. Me osobne s.re velikasstvi jakehokoliv naroda proti jinemu narodu/nejen Rusu/ a "beru" prislusnika kterehokoliv naroda pokud se chova slusne. *3* *5* *5* *5*
  • Takže vlastně celý ten humbul byl na nic. Když byli smluvně ve společenství - mohlo rusko zasáhnout daleko razantněji... Už chápu PROČ SE RUSOVÉ DRŽELI ZPÁTKY. vŽDYŤ JE TO MUSELO STAT MRAKY PENĚZ - TAKHLE JE PODPOROVAT...Vlastně se jich zbavili - proto mohlo být vystaveno Soči, proto nové závodiště, proto odpuštění dluhů na Kubě. Mají volné ruce - bezedná žumpa zmizí - z Krymu bude výsavní oblast - tak jak bývala za Sovětů...Šmárjá co mají v makovici ti naši presstituti, že tyhle základní věci nevědí a furt melou svou.... To to míme "kvalitní a vzdělané :-))." žurnalisty. Akorát snůška deklamátorů cizích textů a vc§bec se nestysí.
    • další proruský oblafník!
  • Takže USA už vlastně padly na hubu, poslední ránu z milosti jim připravuje BRISC, to jsem ani nepočítal že půjdou tak brzo na lopatky, inu osud je nevypočitatelný.
    • No jo ale potvrzuje se staré přísloví předků ZDECHAJÍCÍ KOBYLA NEJVÍC KOPE. Proto to válčení všude na světě.... ah jo
  • Zajímavé.
    O odchodu ze SNS bude rozhodovat samozvaná fašistická junta z podnětu fašistické Strany Svoboda.

    Nemám další komentáře. Snad jen. To je ta západní demokracie?
    • A kde máš demokracii v Rusku šašku!
    • "Svoboda"? Volicska podpora 5,2%. "Lidova fronta" je podporujici/Turcinov, Jasenjuk, Parubij/10,5%, Pravy sektor bez meritelne podpory, Batyvskina/Tymosenkova/6%.
      No comment. A "tohle" dnes "demokraticky vladne" Ukrajine. Copak na to Karlik? *7*
    • ano, to je ona
    • ale ti už rozhodují teď
  • Ten jejich rubl nikdo nechce, není podložen ničím zhola, kde je to ruské zlato?? V prdelli.
    • co to tady blekotáte?
      Rusko má největší zásoby zlata a největší naleziště.

      Kdežto my s celou EU půjdeme do kytek.
      • Všechny naše vlastizrádné lumpy,kteří nás odtrhli od surovinově bohatého Ruska a zatahli do spolku s nejzločinější zemí světa,tedy USA, je třeba,co nejkrutěji,odporážet na katovských mučírnách za vlastizradu národa Čechů.
        • Vy jste hovado-bolševický zmetek!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit