Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se na Ukrajině zastaví fabriky, tak to bude prooser. Na Ukrajině se vyrábí těžko nahraditelné nástrojářské polotovary a automobilky v ČR na nich dost závisí.
  • Putin zasiahnut nemoze.Ludia umieraju pre ekonomicke zaujmy jednotlivych skupin!keby Porosenko chcel mohol to vyriesit mierovo a bez vrazd!Mohol vyhlasit celostatne referendum o Donbase!Lenze to on nechcel!Potrebo val oblast znicit a ludi vyhnat!Biden ziari radostou!Na Ukrajine umrela demokracia a to je zle.Kazdy kto je pri moci sa z tohto pouci.Radsej protest tvrdo potlac nez ti to prerastie cez hlavu!
  • To je jako s indiány v jižní americe když překáželi korporaci ropáků, konqiskadorům jinak ale principiálně stejně. No a za břidličákem je asi stejná grupa a je jasné že klasická oficiální zastřešení vlády opratě v rukou nemají a sekundují co by kašpaři za obulus a to kdo ví jestli se tam neexbicionují jen z blbosti a pro povyražení skutečných vládců a dělají potěmkinovu vesnici, tedy zastírající kulisu skutečnému dění a záměrům neoconů.
  • Porosenko by mal byt sudeny ako vojnovy zlocinec!Ale pokial ide o Putina tak ten nevytiahne nic!To si nemoze dovolit zasiahnut tam!A ludia co tam zili tak sa tam uz aj tak nevratia!Presne to Bilderbergvci chceli!P Smutne ale tak to je!A hlavne ludia odtial umierali a prichadzali o strechu nad hlavou uplne zbytocne!

    Toto su zlocinci USA a oligarchovia - Porosenko, Acmetov, Kolomojskyj. aj EU.
    • Pastičkářti Stefane být tebou tak držím hubu stačí se podívat na novodobé dějiny slovenského státu nebo (Štátu) a už máte vyřízený ten válečný stav s USA ? *12* *12*
  • Tak tečko - takto hovoří republíkán USA k tomu , co vyvádí na Blízkém východě OBama-USA-Bilderberg- NWO.

    Patrick Joseph Buchanan nachází jednoduché vysvětlení zdánlivě záhadné otázky – totiž proč chce Barack Hussein Obama bojovat na stejné straně jako al-Kajdá

    Barack Obama požádal Kongres o pět milionů dolarů, které hodlá použít na výcvik a výzbroj „povstalců“ ze Syrské osvobozenecké armády (FSA), která má v úmyslu svrhnout syrskou vládu.

    Skutečný americký republikán: Kde jste, republikáni? Ať „prezident - imperialista“ nechá svých válek! Chtějí Američané pomáhat teroristům?
  • Bude se topit komunistama, jenom se musí vyřešit, co s tím smradem z nich.
    • Z komunisty bude víc smradu, než užitku (tepla).
    • ....chudáčku, za to z tebe se poline libí vůně čajových růží či jiných květů........
      • Tečko topnácková, jsi ubožák a nic než fašistické cinty tu nepíšeš a neumíš.
    • Topnácek tečka bliknul zase svoje fašistické rádoby "moudro" . Jako Hitler, ten také Židy, komunisty, Slovanské národy, ale i Francouze, antifašisty z Německa a dalších zemí proháněl komínem v Osvětimi, Buchenvaldu , Treblince a jinde.

      Ano , pan tečka - fašista. , nyní pod nickem Gabriel, nnm, hmm, Petro, čapisral atd. .
      • Hitler je prohnal komínem Stalin zase je nechal udřít v Gulazích a to již dávno před vypuknutím války tak jakýje v tom rozdíl itali?
  • Toto je práce USA Bidlerbergu- NWO.
    Brit se vrátí ze Sýrie, až bude nad Buckinghamským palácem vlajka islámu

    Brit, který potvrdil, že bojuje v Sýrii proti vládě ve frontě An-Nusra napojené na Al-Káidu, se nechce vrátit do vlasti dříve, než bude moci nad Buckinghamským palácem vztyčit černou Islámského státu. Uvedl to v rozhovoru pro rozhlasovou stanici BBC 5. Podle něj představuje současná Británie čisté zlo.

    Toto podporuje a rozpoutala politika Bilderbergu USA pod maňáskem Obamou - Rotchildové, Rockfellerové, Fed , Wall Street -. které měl Obama jako jediné za své poradce na rozdíl od prezidentů před ním. Bilderberg tak získal stoprocentní moc, žádný odpor, to je ten NWO v praxi. Snížit počet lidstva na planetě včetně Evropy, proto jsme v EU ve velkém přijímali pod diktátem USA muslimy. a nikomu to nedochlázelo. Anglie a Francie i Německo budou první v řadě, kde se budou muset bránit tvrdě se zbraní v ruce, pokud rychle rodiny a široké příbuzenstvo těchto bojovníků ISIS co šli bojovat do Sýrie a Iráku nevyexpedují zpět na Blízký východ. A aby toho nebylo dost, tak na UKrajině Bilderberg-USA zcela záměrně stejně tak jako ISIS podporuje zde fašisty-banderovce, vory v zakoně co rozkradli Ukrajinu až k bankrotu a drze to všechno svádí ještě na Rusko, které se zákonitě musí bránit, když USA NATO chce na východě svoje vojenské základny proti nim. To už se konečně probrala z euromajdanské kocoviny v Kyjevě i pi-.ka Merklová a je najednou proti.

    To jsou ti naši reprezentanti v Bruselu, apendix USRAELE-Bilderbergu,- j-elilta. bruselská. , to jsou ti co ohrožují celý svět i Evropu a jsou ochotni nás obětovat, do posledního Evropana, aby měli více místa pro svůj blahobytný život, protože už tolik lidí nebudou potřebovat, budou využívat pro sebe roboty. To jsou ta jejich lidská práva, demokracie a sovoboda - ovčánkové, co jste v 89 cinkali za lepší budoucnost svoji a svých dětí. USA krachuje, to přiznal i Donald Trump, Roberts, Perkins a další Amíci, co mají ještě svůj nevymytý mozek a chápou hrozbu pro celý svět od USA , nikoliv od Ruska, jak se snaží nakecat USRAEL pomocí mainstreamových masmédií , která vlastní. a zde blb topnácek placenlý tečka, nnn, hmm atd.
    • Býk je nebezpečný zepředu,kůň zezadu a blbec ze všech stran J.Werich.
  • Ať jim kupuje plyn EU-eurosajuz a USA.
  • Je to tak jak říkám, USA už je země třetího světa.!!! Nikdy se už nezmátoří, budoucnost patří Číně a Rusku.!!!
  • tečka je ubohý uráček kterého vysmolila běhna u popelnice, že se nestydí tady otravovat!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit