Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

Nebudu lhát, dostalo se to ke mně taky. Holky jsou to pěkné, mají hezké spodní prádlo a tak různě. Ale celkově mi to přijde prostě takové smutné. Já bych to s nimi asi dělat nemohl. Jsou to zoufalé činy lidí, kteří prostě už nemají co ztratit, jsou zaseklí ve svém státě a dělají všechno proto, aby se nějak uživily.

• Ukrajinky jsou od prirody nadherne a na rozdil od ceskych zen se umi dobre oblekat a prodat se, tam vidim ten nejvetsi rozdil. Pritom si staci koupit nejaky pekny kus obleceni a hezky to sladit, a zena hned vypada atraktivne. Ja si nedavno udelala radost z novych satu a hned jsem dostala nekolik komplimentu primo na ulici, navic jsem pouzila 4fstore slevovy kupon a jeste usetrila.

• gaheris

Ukrajinky bojují do roztrhání těla svojí krásou a zároveň i AIDS v mnohých privátech v České rebulice div se nepřetrhnou! Děvčata jsou na to hrdá, ve čtyřech se dobře .....tančí!

• goyim

"Jak ale upozorňují její zakladatelky, nejde o p0rno, ale o umělecký projekt."

Ano, nejde o p0rno, jde o prostituci.😂

"Ukrajinky bojují proti okupantům krásou"

Bude i článek o tom, jak se bojuje proti okupantům třeba v Iráku, Sýrii, Nigeru?

• KIMCID

Normální kumule a?

• "Mladí lidé se zajímají o módu, tetování a v Kyjevě navštěvují mnoho kaváren, barů a klubů. "

No prostě běžný válečný stav.

• gaheris

Ukrajinky bojují jako divé, valnou většinou v privátech protože tam je to nejlepší! Ovšem výdělek za sexuální služby jdou na přilepšení jejich životních potřeb což je chvályhodné!  A pracují opravdu odpovědně a dodržují dohodnutou dobu, chvála ukrajinkám!

• Diwa

Mslím si že jediná správná věc jak podpořit svoji vlast je to, že ji půjdu bránit ! Zatím většina Ukrajinců všeobecně jen stáhla ocas a rychle se každý zdekoval ! Pak tady budeme číst jak bojují proti Rusku.....čím bojují ? Že někdo vyrobí nášivky a další krviny ? Vraťte se do své rodné země a začněte bránit svoji vlast !!!!

• ...je to přesně, jak píšete .. to jen přiblý rakušan se svojí bandou prolhanců, vymývají lidem mozky .. faktem je, že se bojuje na pětině území a ze 45 miliónů, je jich doma údajně 28 miliónu ... ti co utekli za hranice ... "statečně bojují za svoji vlast" .. je to vidět v našem městě ... je jich tady, jako vší ... ať táhnou domů bojovat za svoji vlast .. a nepřížívují se a nevyžírají země kolem ... !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit