Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tímto velitelem je Obama, je to jasná věc!!!
  • Putin je Hitlerem naší doby. Dnešní západní svět reaguje úplně stejně, jako před těmi 80-ti lety. Mezi fašistou a komunistou totiž není žádný rozdíl, vždyť i prezident Zápotocký byl kápo v koncentráku a válečný zločinec, kterého po nás žádalo Holandsko
    • Kup si robertka,neukojená čůzo...
    • Hitler, Stalin, Putin . . . stejné myšlení, stejné činy i zločiny . . .
  • Konečně důkas že náš velký Vůdce Putin má nejlepčí proti letadlové rakety na svjetě. A eště máme Raketoplán Buran a Ponorku Kurzk z atomovýma raketama a ten komunyzmus vibudujeme! Čest!
    • Když už seš člen KSČM, tak se aspoň nauč psát pořádně česky.
  • http://aeronet.cz/news/70-milionu-americanu-na-potravinovych-poukazkach-prazdne-regaly-ve-wal-martech-a-panika/
    • To je velmi zajímavé
  • Aha, tak oni jim BUK půjčili a proto vědí kdo to odpálil a proto taky nechtějí nikoho k tělům pustit.. Šmárjá, to si ti ukrajinci fakt myslí, že jim to SBAŠTÍM??? mÉÉÉDIA ANO ALE MYSLÍCI ČLOVĚK NE.... a BUDOU PROVOKOVAT, BUDOU PROVOKOVAT. zVLÁŠTNÍ JE ŽE JINDY JE TAM NOVINÁŘŮ, ZÁCHRANÁŘŮA POD. A NYNÍ SE TAM NIKDO NEHRNE. jO A CO POZŮSTALÍ... TjAjAK PROSÍMV vÁS VĚDĚLI, ŽE TAM NĚKDO NEPŘEŽIL.... AK KLID PO PĚŠINĚ. dIVNÉ, DIVNÉ... DOKONCE ANI SEZNACEMILUJÍCÍ PSAVCI NEE....jAKTOŽE ŽE NEPÁTRALI, ŽE NĚKDO NEPŘEŽIL????
  • Jenom je špatně uvedeno tajná služba Ukrajiny.Myslí tím:.....
    Tajná služba Spojených států amerických (anglicky United States Secret Service zkráceně USSS)
  • Americký prezident a černý diktátor vraždící lidské svobody po celém světě Barack Hussein Obama přiznal, že bude následovat další přijetí tvrdých sankcí proti Rusku udeří i proti Západu. Ale i tak je hodlá idiotsky prosazovat, jelikož se patrně už zcela zbláznil. Jedná jako krysa zahnaná do kouta a prská. Informaci o sebevražedných sankcích, které chce Hussein Obama, který nevlastní ani rodný list, aplikovat díky účasti Ruska na sestřelení letu NH-17.Jen tak dál :-)
    • sankce nejsou k vuli Ukraini, sankce jsou pomsta za Euroasiisky trh, ktery Putin zaklada kde se plati vsim jen ne dollarem.
      • V Rusku se platí "veverčíma kožama" *1* *1* *1*
  • V této chvíli je úplně jedno, kdo bude ze sestřelení stroje obviněn. Je to nepodstatné. Mezinárodní společenství prohlásí, že vzdušný prostor Ukrajiny už není bezpečný, že Kyjev není schopen zabezpečit svůj vzdušný prostor proti separatistům.. Kyjev požádá NATO o pomoc s vytvořením bezletové zóny nad východem Ukrajiny a tato „bezletová“ zóna se poté zneužije (po vzoru Libye) k zahájení náletů NATO na pozice pro-ruských povstalců. O to jim jde a proto se to stalo. Parta gaunerů z USA s podplacenými Ukrajinskými parchanty rozehrála nebezpečmou hru a již jsou hodně daleko a není pro ně cesta zpátky.

    Proč se to děje?...... Připomeňme si, že v USA žije přibližně 300 miliónů obyvatel. Na hranici bídy je tedy nyní necelá čtvrtina Američanů (70 miliónů). Abychom si stav lépe představili, je to stejné, jako by v České republice přežívalo jen na potravinových lístkách 2,5 milionu občanů. Znamenalo by to jednoho ze čtyř Čechů, stejně jako je tedy podle uvedených čísel na tom bídně každý čtvrtý Američan. Možná není náhodou ani to, že se v posledních dnech opět nechali slyšet haktivisté ze skupiny Anonymous. Varují před stejnými jevy i vývojem, který dle nich tyto jevy předcházejí.
    Proto asi není divu, že se objevují již řadu měsíců informace o tom, že americká armáda prý nacvičuje scénář sociální krize, kdy by v USA podle tohoto scénáře měl zkrachovat sociální systém výplaty dávek. Američané by pak zřejmě vyšli do ulic, došlo by pravděpodobně k rabování, k nepokojům a de facto k lidovému povstání.
    Ekonomové zdůrazňují fakt, že tím, jak importní americká ekonomika bude mít větší a větší problém nakupovat v zahraničí zboží za své natisknuté dolary, tím to s sebou přinese i větší sociální dopady pro nejchudší vrstvy obyvatel.......„O nějakých příjmech nemá smysl hovořit, protože americká ekonomika jede už jenom na ‚print-dollar‘, což je natisknutý papír, za který Amerika do své země importuje produkci ze zámoří a ze zahraničí. Podobně jako ‚petrodolar‘, tak i ‚print-dollar‘ byl však dosud garantem sociálního smíru v USA. Aby tedy americká vláda zabránila inflaci, musí z principu prosazovat fenomén tzv. ‚globálního chudnutí‘,“ uvádí zpravodajský web, který uvádí místo svého sídla v Holandsku.
    To znamená, že hospodářský růst v takové společnosti není zajišťován výkonem domácího hospodářství a průmyslu, ale paradoxně hospodářským výkonem úplně cizí země nebo skupiny cizích zemí. Tato silná slova pak opírá autor článku podepsaný pouhou zkratkou o vysvětlující příklad........ Pokřivený svět a dábelské plány?

    „V pokřiveném reálném světě přišli ale Američané s ďábelským plánem. Kolem vaší zahrady je mnoho nepřátel, kteří vám závidí a usilují vám o život. I když máte hodně peněz, nemáte armádu schopnou vás ochránit. Koupit si armádu žoldáků by nebylo bezpečné, protože by mohli chtít více a více peněz za vaši ochranu, až by vám jednou zakroutili sami krkem. Takže za vámi Američané přijdou a nabídnou vám ochranu, svoji armádu a výzbroj na obranu. A co je skvělé, nic jim za to nebudete muset platit, bude to grátis. Jenom jednu věc budou chtít, abyste svoji vodu prodával za jejich americký dolar. Nic víc. Prostě, abyste přestal tisknout svoje peníze a místo toho po svých odběratelích vaší vody chtěl dolar. A vy na to kývnete, protože pro vás to nic neznamená, majetek a blahobyt si udržíte stejně dobře, bez ohledu na to, jestli prodáváte vodu za svoje papírky, nebo za ty americké. Jenže pro Američany to bude znamenat mnoho,“ dodal zdánlivě samozřejmou věc autor článku. A ve svém vysvětlování pokračuje dál – jednoduše, logicky se dostává až k situaci, co se může stát, pokud se někdo vzepře a přestane chtít „svou vodu" prodávat za dolar..

    O co jim jde ?? Ukrajina.... obrovské zásoby břidličného plynu ( kdopak má předkupní právo na toto území... budete se divit ...... a dále strategické vojenské pozice ohledně Ruska...
    • Vem si prášky a pak si přečti, jakou ptákovinu jsi napsal.
    • Proč neuvedeš, že ne vše, co jsi uvedl, jsou tvé myšlenky? Tedy, že se chlubíš "cizím peřím"!
      *12* *16* *12*
      • Klidně si klikej mínus body, ale je to tak. Jsi trapnej zlodějíček a žvanil. *12* *16* *12*
    • Článek jak za časů komunistických novin RUDÉ PRÁVO.
    • Dost dobrý....
  • Je to tak důvěryhodné jako zpráva o černé skříňce. Předevčírem hlásili, že ji mají separatisté, včera byla na Ukrajině s tím že je předají do Kyjeva, dnes o ní nic neví. Buď tam mají takový bordel, že pravá ruka neví co dělá levá, nebo mají máslo na hlavě a zoufale mlží a mlží....
  • Kupodivu se nikdo nezmiňuje o tom, že v roce 2001 sestřelila omylem ukrajinská armáda letoun TU154 s 78 lidmi na palubě. Trvalo týden, než Ukrajinci tento omyl přiznali. A když pozůstalí chtěli po Kyjevu kompenzaci, začali ukrajinští generálové zase tvrdit, že to jejich raketa nebyla. Vojenští odborníci vylučují střelbu z Ruska i to, že by Rusové tak sofistikovaný systém poskytli separatistům. Nevylučují, že by systém BUK mohli ukořistit ukrajinské armádě separatisté, ale jde o tak náročné ovládání, že by s ním musela dezertovat alespoň část jeho obsluhy. Podle mě tak nejspíše buď něco zase Ukrajincům ulítlo nebo v tom maj prsty skutečně separatisté, ale za pomoci ukrajinské obsluhy. Nejhorší scénář by byl, kdyby letadlo sestřelili Ukrajinci úmyslně. Při jejich chaotickém velení, při tom, že ani nevíme kdo všechno na straně Ukrajinců bojuje, ať je to tzv. Národní garda (kdo jí vlastně velí?), nebo najatí žoldáci, by nebylo nemyslitelné, že si někdo nekompetentní zahrál na svoji vlastní válku a přitom sestřelil nevinné letadlo. Pokud se někdy pravda ukáže a vina bude na Ukrajinské straně, tak jsem zvědav, jak se EU popasuje s novým členem, který sundává civilní letadla s občany EU.
    • Soused taky krade? Ono to spíš vypadá, že se to na Ukrajině Putinovi vymklo z rukou. A stále víc se ukazuje, že KDO SEJE VÍTR, SKLÍZÍ BOUŘI. A ta bouře Putina teprve čeká.
      • Podívej tečko, vím, že diskuse s tebou je marná, ale zřejmě téměř všem lidem je dnes jasné, že se to vymklo z rukou těm, kteří zosnovali vraždění na Majdanu. A že od samého počátku vůbec nejde o Ukrajinu, ale o sousto mnohem větší, o Rusko, je také již zcela zřejmé. Někdo se snaží vyvolat v Evropě válku, tím oslabit EU a zcela ji učinit závislou na USA. Snad i takovému tečkounovi to musí být jasné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit