Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč takové kraviny jsou na webech? Ukrajina si sama vytvoří seznam, pak dotyčné likviduje - to je na Ukrajině zcela normální, inu fašistický stát.
  • kdeže.Pomatenec by chtěl být vidět. Od kdy nám tady lopata z periferie vypisuje nějaké seznamy?Je pohroma jak se chátra z ulice dorve ke klávesám.
    • To je v pohodě... každý, kdo je tu delší dobu.. pozná, že tenhle " toto"..je jen podřadný plagiát, vydávající se za originál..
  • my zas máme v čechách "seznam zmrdi"

    Zeman
    Mynář
    Ovčáček
    Okamura
    • a seznam pokračuje...
      Kalousek
      Fiala
      Bartoš
      Farský
      Bartošek atd. byl by to tady hodně dlouhý seznam zlodějů a dezinformátorů. Kucííí, počkejte si na Dublin IV, to budete rádi.
    • Seznam lidi co ti pijou krev.Krásný, dobře že tě se.ou *1* *1* *1*
    • jojo, to máte, vy tři zbývající zechcaní chrchloidi Sajmone!
  • Po příjezdu na Ukrajinu nás vás zarazí pendleři, kteří jezdí ze Slovenska k první pumpě a tahají benzín. Každý kdo odjíždí z Ukrajiny při předání pasu ke kontrole už dává peníze do pasu aby jeho průjezd přes čáru byl v pohodě. Pokud nezaplatíš, najde se důvod pro zadržení, kontrole a to vše trvá dooooost dlouho, protože celníci mají spoustu času. No a pro navození té opravdu skvělé atmosféry je přítomen i vojáček louskající slunečnicová semínka a občas poradí komu je rozumné nasolit. Na první křižovatce zaplatíte policajtovi za něco co vám chybí ve výbavě vozidla- obvykle hasičák nebo smlouva na pronájem vozíku, pokud ho máte zapůjčený. Po cestě co větší křižovatka to policajt a požadavek o uhrazení poplatku . To samé platí na úřadech.Korupce je vidět všude. Chybějící kusy komunikace ale zase asfaltové vjezdy k hradům místních zbohatlíků a to z materiálu který chybí na státní komunikaci.To je prostředí kde fungují gangy a stačí jim nasypat trochu dolarů a udělají cokoliv. Státní orgány nejsou schopny tuto situaci řešit, natož aby se zabývali údajnými seznamy ohrožených občanů jiné země.Obyčejní lidé jsou pracovití , srdeční ale pokud si neudělají ve své zemi pořádek samy, bez vměšování různý majdanečníků, podporovaných neziskovkami bude s nimi opět vyjeeebáno
    • A co hledáš na východě za štěstí ? Nevím, kdo z vás je větší pomatenec ?
      • Na Ukrajině má své zastoupení a zájmy mnoho nejen západoevropských firem a institucí, namátkou třeba WB (uvádím ji, protože ji lze považovat za dostatečně známou a mocnou organizaci). Nevím, zda tam hledají přímo štěstí, ale peníze rozhodně ano. Třeba ty, které Ukrajině půjčily u příležitosti fotbalového mistrovství.
        Myslíte, že žádná západoevropská firma nemá zájem podílet se například na aktuální dostavbě charkovského metra?
        Jste neinformovaný trouba, nebo jen hloupý žvanil?
  • To Neil Armstrong:

    Naprostý souhlas. Ještě dodám, že zveřejnění té zprávy může mít nějaký přesný účel, jehož smysl neznáme. Nemyslím si, že by tajné služby byly hloupé...
    • můžou být zoufalé ale to už se nedovíme.
      • Zoufalé jsou tvoje myšlenkové pochody.
  • Soudruzi Trollové,
    milovníci Kremlu, totality a násilí, snažíte se sice ze všech sil, ale stejně vám to není nic platné. Touha po samostatnosti, nezávislosti a svobodě je lidská vlastnost každého národa, tak nechápu, proč se tady na Tiscali tolik angažujete. Miska vah je už dávno každému jasná i těm zarytým komunistům a hlupákům bez vzdělání. Oprašte staré mapy zeměpisu, přečtěte si něco málo z historie Ukrajiny a jak se říká : přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno!
    • "je lidská vlastnost každého národa"
      Obávám se, že jazyku vašeho kmene nerozumím, nejspíš opravdu jsem ten zarytý komunista bez vzdělání. Co se pak národa týče, jsou touha po nezávislosti, samostatnosti a svobodě lidskými vlastnostmi sjednotitelů, kteří si pro své potřeby s využitím národa zřídí firmu - stát.
      Prostému příslušníku národa je obvykle jedno, zda robotuje a odvádí daně Arpádu nebo Jagellonci.

      Jinak: Staré mapy jsem oprášil, historii Ukrajiny znám a mohu konstatovat, že Ukrajina je rozlehlá bahnitá pláň, na níž se stovky let v přestávkách mezi pasením koz navzájem vraždili Poláci a Litevci, pokud chvíli nekoexistovali v Commonwealth of Poland and Lithuania.
      Při oprašování map pak vyšlo najevo, že žádné Polsko neexistuje a German Empire hraničí na východě s Empire of All Russias.
      Dej a bude ti dáno! Polovina Polska a t.zv.Ukrajina by měly být vráceny Rusku, nemyslíte?

      P.S. Vaše trollení je někdy opravdu jen hloupé a nelze z něho trochu zábavy nebo poučení ne vyžímat, ani vydestilovat.
      • Jedno se ti musí nechat, že tvoje útoky na mou osobu jsou na úrovni kultivovanosti, ale ostatní tvoje bláboly jsou výplachy Kremelských politruků. Jsi obyčejný bolševický nok s kapkou snahy o uvažování nad daným tématem.
        • Děkuji, faktické argumenty jsou ve zdejších diskusích vzácné. Jen drobnost, jedná se o kremelské politruky, nejsou organizováni na naznačené úrovni.
    • Kde končí svoboda?
      http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/2496433-britove-diskutuji-o-pripadu-uvezneni-tommyho-robinsona-kde-zacina-a-konci-svoboda-slova
    • ty jsi se naprosto zbláznil. Co to tady mastíš za kraviny?Ty vyhlášený prasič zdejších stránek, ty zdejší vřed,chceš nadělovat rady a vyučovat? Zalez do nory!
      • Sám máš kravinec v hlavě, pokud nechápeš podstatu věci.
  • Není náhodou baron Prášil ukrajinec?
    • josef.servit.9
      Ukrajinci jsou pro Moravu okupanti, Poláci sice také, ale nevstoupili do měst! Ukrajinci na Moravě vraždili i malé děti! Prolhanost Ukrajinců je obludná.Rus nebo Ukrajinec je OKUPANT!
      Kolik letadel bylo odpáleno ve vzduchu z Malajsie??? Kdo odsoudil Bushe, jako válečného zločince ????
      • Toto jsou velmi zajímavá fakta a jdou velmi dobře zjistit
        Z mé knihy o Celní správě ČR
        Okupace Československa Rusy v roce 1968? Ani náhodou!
        O situaci v Československu v dubnu 1968 jednalo politbyro KS SSSR ve složení:
        7 Ukrajinců (včetně L. I. Brežněva), 1 Bělorus, 1 Litevec, 1 Kirgyz, 1 Kazach a jen jeden Rus.
        Když po vášnivé diskuzi došlo k hlasování o intervenci do ČSSR, tak intervence zvítězila v poměru 10:2 (Litevec se zdržel a Rus byl proti!!). Do Československa byly dne 21. srpna poslány dvě sovětské armády, a to 1. ukrajinský ...sbor složený výhradně z Ukrajinců a 1. záložní uralský sbor, kde bylo téměř výhradní zastoupení zauralských národností.Armády PLR, NDR, MLR a BLR.Do 4. listopadu 1968 opustily Československo armády PLR, NDR, MLR a BLR.
        V první vlně do Československa přišlo celkově 63 Rusů!, z toho bylo 42 armádních žurnalistů!! Až v roce 1970 se začal záložní sbor stahovat zpět do SSSR a 1. ukrajinský front začal být nahrazován nově vzniklým 3. sborem, jemuž se přezdívalo zahraniční, a v něm pak už byla většina Rusů, kteří s rokem 1968 neměli nic společného.
        Ve své podstatě okupace Československa byla ukrajinskou záležitostí!!!
        Takže si to dej dohromady s tím co se dneska odehrává na Ukrajině.Tak se mějte hezky. Jó hold dějiny válek nepřevrátíš
        • Děkuji za osvětu, ale jen mi nejde na rozum, proč jsi to tak dlouho tajil ?
        • alicia1
          Ve své podstatě, ty jsi záležitostí a noční můra ústavu pro choromyslné, ze kterého se ti podařilo uprchnout.
  • Pochybuji, že pokuď by jakákoli tajná služba na světě něco podobného získala, že by spěchala to publikovat.

    Je něco shnilého ve státě ukrajinském!
  • https://www.youtube.com/watch?v=x_OWmQz_6cY
  • Za několik posledních let prý odešlo z Ukrajiny do zahraničí přes 10 milionů Ukrajinců. Proč asi ? Ukrajina není místem pro život, zemi řídí lidský odpad a zločinci.
    • souhlasím, v žádné zemi která je okupována armádou Ruské Federace se žít nedá *13*
      • Neboj, hoši z DEBLu (Demokratický blok), Kalda Kalousek, Štětináč, Švancenberk a další budou dál bojovat za demokratické principy a svobodnou Ukrajinu, i kdyby tam už žádní Ukrajinci nezbyli.
        • Blbe.
        • Už aby vyfasoval Mirda kulomet a šel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit