Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...bez krveprolití, s výjimkou dvou mrtvých v Simferopolu - to udělal 17 letý kluk Maidanovec ze Západní Ukrajiny. Dopadli ho tam se zbraní ze které střílel.
  • Parlament ji odmítl?
    Předpokládám že stejným způsobem jako hlasoval při volbě vlády i premiéra. Pokud jste to neviděli, tak se podívejte, fakt to stojí za to:
    http://periodismoalternativoblog.wordpress.com/2014/03/14/ucrania-imagenes-de-la-democratica-transicion-del-derrocado-yanukovitch-al-nuevo-presidente-electo/
    *1* *1* *1*
  • To jsou tedy "vojáci", celý život se "připravujou", a když nedejde jejich chvíle, tak si ani nevystřelej! To nejsou vojáci, to jsou "ponocný". *1* *1* *1* *1*
    Zaco tedy brali vejplatu? Darmožrouti! *6* *7* *8* *9*
    • Téměř v každé rodině je druhá polovina ruská, tak proč by to dělali. Nemělo vůbec smysl po sobě střílet. Krym byl od Kateřiny Veliké ruský, Ukrajinci v politbyru SSSR v čele CHruščovem ho ukradli a tak si Rusko po tom svinstvu co dělali před OH , ve Volgogradu ty atentáty nebyly přece náhodou, někdo to podporoval, když pak většina světových potentátů řekla, že ze strachu do Soči raději nepojede, ne? Byl to záměr, nikdy není nic jen tak, zvláště když se to řetězilo. I Babral Obama měl najednu v gatích naděláno. a hrdina USA nepřijel. A nebo to byl záměr? A v době OH řádili pěkně na euromajdanu. Otravovali ruského medvěda tak, že když se pak vrátil , tak se pěkně ohnal. Otevřel pusu a schramstnul zpět , dříve ruský, jinak Ukrajinci ukradený, Krym a pak všichni čuměli, jak uměli. Jen totální vypatlanec mohl se mohl naivně domnívat, že takto to půjde do nekonečna. Proto podvedený Gorbačov Putina s Krymem podpořil. Gorbačov pochopil svoji naivitu a neuvěřitelnou strategickou chybu , když uděla takový vstřícný krok, místo, aby jeli v tandemu s Čínou. Ta si mozečky vymýt nenechala, dobře měla nastudované západní filištínské.. Dnes by se akorát zmítala v občanské válce, vytunelovaná , kolonizovaná, rozdrobená na malé státečky, což USA takto praktikují - viz. Jugoslávie - rozděl a panuj. Tak se to dělá ovčánkové, proto i provokace na náměstí Nebeskéh klidu , hned v závěsu na změny ve střední a východní Evropě. Číňané měli za ušima. Bilderbergům - Wall Streetu to prostě nevyšlo.
  • Není třeba odpovídat na "příspěvky" dementních proputinovských agentů s vyplaveným mozkem!
    Stačí si všímat takového "inteligentního" Berkovce a jiných soudruhů! Stačí vidět jen na okamžik
    jejich ksicht socialistického a "nestranného" svědka! Čest!
    • Tak si pusť film - Podraz jménem Obama - Obama deception , aby jsi se konečně zbavil těch svých iluzí o USA tečko, NOTE, šuskine . To netočili Rusové ani Češi, to natočily elity USA, které si nezdravý a nebezpečný vývoj a směřování USA pod taktovkou Wall Streetu a Fedu dobře uvědomují.
  • No, a bude to asi pokračovat. Jih Ukrajiny a východ Ukrajiny chce k Rusku, západ Ukrajiny si rádi vodloupnou Poláci, páč ty nakonec Ukrajinu podrazí, jak je dobrým polským zvykem, a tak se hlavní fašouni už dneska pomalu dekujou a hledaj, kde nechal strejda tesař díru. A vo co, že budou bydlet u nás, povedou tady silný řeči a bnudou u nás brát socanský dávky. Moh by je ze svý šrajtofle platit ten megablb Zavorálek.
    • vomluva - budou
  • podal demisi,pááč chce vzít do zaječích-hoří mu koudel u zádele,Ukrajinci si začnou dělat pořádek sami a s pakáží co leze po zádech druhých si to vyřídí hnedle po fašounech. *2*
    • Máš svatou pravdu, pakáž se chce zdejchnout!!
      • Byl to generál - ministr bez vojska, to si měli uvědomit, když na Krymu byli rodiny většinou míchané, takže vždy polovina byla ruská a ta pak přemluvila tu druhou polovinu a tak to proto dopadlo tímto způsobem. Alespoň se nepostříleli, jako v Jugoslávii.

        Krym byl ruský a Ukrajinci v čele s Chruščevem neměli žádé právo ho Rusku ukrást. Putin po těch neustálých provokacích západu pod vedením USA i německé EU , nedodržování dohod s Gorbačovem , soustavné posunování NATA k ruským hranicím si to nenechal do nekonečně líbit. Ještě celý euromajdan vědomě načasovali na Olympijské hry, na kterých Putinovi záleželo , odmítli se zůčastnit, a řádili v Kyjevě jak černá ruka. Kdoví kolik prstíků made in USA bylo v těch atentátech ve Volgogradu před OH. Pěkní šmejdíci Amíci a tak se po OH Putin vrátil a jak ve Švejkovi - vědomě jste poškozovali naše OH v Soči,zabili jste před OH civilisty ve Volgogradu, tak tady máte všichni přes držku.. Howg .
  • A co na to naše ČT a ČT 24? Z 18 000 ukrajinských vojáků přešlo 90% (16 000) na stranu Ruska. No to je teda to Rusko agresor, který se musí potrestat. 90% obyvatel Krymu chtělo jednoznačně k Rusku a u nás nám všem tvrdí, že referendum bylo pod nátlakem vojáků a zbraní. Jak nám teď vysvětlí, že 16% vojáků přešlo DOBROVOLNĚ na stranu Ruska. Něco tady nehraje a pěkně smrdí. Ukazuje se, že ČT lhala a lhala a samozřejmě bude i dál lhát. Jsou to s-ině a hájí naši politickou garnituru. Toto je kapitalismus USA, kde je správné a pravdivé pouze to, co řeknou USA a posr-ná EU vše papouškuje. Naši politici jsou v tomto ohledu na prvním místě.
    • Jardo s toho si nic nedelej,v Nemecku je to zase jinak-prý pod tlakem prešlo k Rusùm 50%
      Ukrajinských vojákù-no tak si vyber pravdu pravd... *2*
    • U nás se lže, až se práší všude a proto se tu také krade, ne? Kdo lže ten krade, proto to tu takto vypadá. Ještě , že máme ten internet, i když se tam také pěkně maže, cenzuruje, ale všechno se to prostě stihnout nedá. To je ta jeho výhoda.
    • Přece už známe nové pltné rčení: ČT lže,jako když Mladá fronta tiskne!!!
    • Kdybych tu neměl rodinu, tak přeběhnu taky z tohohle zkurvystánu *16*
      • Příteli! Je mnohem statečnější žít s tímto národem ! Putka s ocelovým a vychcaným pohledem
        čapisraleckého sovětského patriota NEMÁ BUDOUCNOST! Velmi trpí komplexem malé postavy!
        A to ho zabije. Stačí si najít na IT dokumenty o Leninovi, Stalinovi a jeho pravé ruce Berijovi! A jajk
        všichni skončili! Ne normálně! Bolševické zlo nikdy na dlouho nezvítězí, stejně jako hitlerismus!
        • Šuškine to jsou tvoji kamarádi - fašisté - banderovci s čereveno-černými vlajkami s trojzubcem z Ukrajiny, že ti v ČR nevadí?
          Oleg Zajnullin
          Zdroj: Pražský zpravodaj , demonstrace ze dne 26.1.2014, Praha

          Významná osobnost ukrajinského klerofašismu dostala díky organizátorům akce příležitost k propagaci standart ukrajinské nenávisti přímo v srdci Evropy. Po listopadovém blouznění nácků z NPD tentokrát v hlavní městě Čechů, Moravanů a Slezanů vystoupila ikona klerofašistického názorového proudu z Východu.

          Oleg Zajnullin propaguje ukrajinskou nacionalistickou stranu Svoboda v České republice. Při každé své aktivitě využívá praporů stany doprovázenou často praporem banderovců, k němuž mají straníci neskutečně blízko. K partajním účelům slouží v Česku web Ukrajinská svoboda http://www.ukrsvoboda.com/.

          Zde najdete fotografie z akcí “exilové podoby ultranacionální Svobody, máte možnost seznámit se s akcemi a demonstracemi, jež toto uskupení v České republice pořádá…..web je registrován na Bohdana Kostiva
          • To jsou pšouky dobytka tečky, toho nesvéprávného prasáka.
        • Tak si najdi na internetu pro změnu zlo USA - Podraz jménem Obama. Ani toto zlo nemůže vydržet a nemůže se dále rozvíjet podle jejich plánů , do čehož euromajdan zapadal stejně jako Jugoslávie, Blízký východ se Sýrii atd.
      • Je to tak v tomto zkurvystanu je za trest žít, a bude to ještě o hodně horší!!!
        • Problémem je, že těch zemí, kde je to lepší než u nás rychle ubývá a bude hůř. USA i němekcá EU se o to postará. Krize se šíří jak rakovina a nyní se ještě budou prsit a dělat si schválnosti - tedy sankce - s Ruskem. Přitom ten binec na majdanu začal právě podporou a financováním šmejdů nejhoršího zrna USA a EU, včetně fašistů-banderovců a jejich výcvikem v pobaltských státech. Hnus..
      • Tak vezmi rodinu ssebou. Pro tebe a hlavně pro naši zem nemůžeš udělat nic lepšího. ještě ti poděkujeme. doufáme, že to bude nejpozději dnes večer!!!!
  • Zřejmě Ukrajině zůstane jediný voják - loupežník Tymošenková, která chce bojovat se zbraní v ruce proti Rusku. Je to Bandera v sukních.... ale tuším, že pouze salóní. Než by natáhla uzávěr, tak prohlásí, že ji vzaly záda. Psi štěkají a karavana jde dál.
  • Ten ukrajinský ministr obrany působí na Rusy jako rudý hadr na býka Když byla válka s Gruzii tak proti nim bojoval na straně Gruzínců *6*
    • Voják tělem i duší, bojuje na všech frontách až na to dojede.
  • Demokracie podle Bandery, v podání fašistického Bildmbergu a opice.
    • Docela by bylo zajímavé, kolik prstíčků měl Bilderberg USA - fašistický v těch pumových atentátech těsně před OH ve Volgogradu a tak proto USA černoušek Babral Obama nemohl ze strachu ani přijet. Ukázka hnusu - made in USA: Udělali jistě vše proto , aby politici se OH v Soči účastnili v co nejmenším počtu, kvůli bezpečnosti. Bezva finta made in USA:

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit