Přejít na výpis diskuzí
Ukrajinský pád do politických bažin
10.2.2016 | Alina Holušová
131 příspěvků
-
Já jsem ještě sprosté slovo nepoužil. Ty tu chrlíš urážky jak na běžícím pásu, protože
nemáš protiargumenty. Takže si zase pleteš retro a metro. -
Tvého kluka Simona neznám homosexuále tiradore.
Proč tady zase popíráš fakta? Putinův kumpán uspořádal v rusku sraz pro neonacisty.
To je doožená pravda. A nezměníš ji ani když se destkrát denně vzteky poděláš *15* -
NovoGermáni, Patriot, NovoNěmecko ...... a mám pokračovat, a od sprosťáka jako ty se tak nechám poučovat .......
-
Tiradore, také neumíš číst? Já jsem nepsal že Putin může za Ukrajinské nácky.
Já jsem uvedl pravdivou zprávu že Putinův kumpán uspořádal v Rusku sjezd pro Neonacisty.
Odsuzuješ tuto neonacistickou akci Putinova kumpána ? ano nebo ne?
Pokud ti vadí nacismus tak ji musíš odsoudit. Pokud ti sraz neonacistů v rusku nevadí tak jsi pokrytec když odsuzuješ nacismus na Ukrajině. V tom případě je jasný že kopeš za rusáky a o nacismus ti vůbec nejde. -
Simone, proč tady zase lžeš, ty nulo?! *12* *16*
-
Tak tak, Ukrajina má obrovský problém, který za ni ale nikdo nevyřeší. S nácky se nikam nedostanou. A za ty nácky nemůže Putin, to je snad jasné kdekomu...i když znám jednoho...na tiscali... *14* *14* *14*
-
Ukrajiny je m líto, ale ta vždy měla smůlu. Pravděpodobně je tato země prokletá, které ani lidi chodící do kostela kde se modlí, pán bůh jim nepomáhá. Poznal jsem jednu Ukrajinskou rodinu 14 let. Byly to ing. Jsou to lidé, které zajímají jenom peníze a nějaké city jdou naprosto stranou. Nechtěl bych žít po boku s těmito lidmi.
-
Ukrajina je samostatný stát . A komouš jura kterému se stýská po ruských okupantech se může jen bezmocně užírat vzteky a plivat jedovaté rudé sliny na Tiscálu
-
Duševní trpaslíku a chudáku. Protiargument nemáš tak ti zbejvaj jenom urážky.
Viktor? Ječíš spíš jako hysterická Viktorka od splavu *15* *15*
Tak znovu. Putinův kumpán uspořádal v Rusku sraz pro neonacisty. Odsuzuješ tuto akci
a chování Putinova kumpána? ano nebo ne. Jednoduše odpověz.
Pokud řekneš že ne dostáváš se do trapné situace když ti prý tak strašně vadí Bandera. -
Jinak nevím proč ale to foto evokuje onu památnou divadelní hru Járy Cimrmana Vítr z hor
-
Zase jsi tu za šaška. No, někdo to dělat musí...
-
a Jindra Hojer vykřikl do tmy ..... zresetuj si ramku v tom co ti sedí na krku a čti co jsme psal pak třikrát skoč po hlavě do zdi a až se ti jemně rozšeří tak pak dlouho a dlouho tom přemýšlej ... pokud ti to nedocvakne tak běž vášnivě diskutovat mezi anonymní kuřáky cannabisu protože na to ještě snad rozumově máš
-
dlouho už ne
-
Nic takového neexistuje. ta zem se už odedávna jmenuje Ukrajina.
-
To Victor. Nejen že jsi drzý jako nevychovaný fakan ale ještě trpíš nemocí zvaná namyšlenost. Jen jsem tu vložil zprávu že Putinův člověk uspořádal v Rusku sjezd pro neonacisty.. řada z nich byla zachycena s otevřeně Hitlerovskou symbolikou
na oblečení. Takže je poněkud směšné když stejný Putin tak odsuzuje fašismus
na Ukrajině. Ať si nejdříve zamete doma s tím ruským.
Pokud doložené pravdivé snadno ověřitelné zprávě říkáš lejno tak jsi navíc i hlupák. -
ať žije novorusko
-
NovoNěmecko(inkognito) SouhlasímNesouhlasím
Obsah je důležitější než obal. Až dospěješ tak to také pochopíš drzý fracku.
........................................................................................................................................................
Inu jak vidno mé věty dýchají mladistvým elánem .... což mě při mém věku těší.
Ale to nic nemění na tom že pokud budete tlachat něco na způsob lejna může v něm být uschovám zlatý prut a pořád to bude pohledově jen smrduté ho........ -
Obsah je důležitější než obal. Až dospěješ tak to také pochopíš drzý fracku.
-
A započítak Ukrajince do staistik uprchlíků kreří makaj. Na až na většinu Ukrajinských zločineckých gangů.
-
inu musíte psát srozumitelně a řádně formulovat větu dle pravidel českého pravopisu a ne to tu patlat jako nějaký Debo ukončující základní vzdělání v třetí pomocné.