Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Napravení Maidanistů - Přijede několik požárních kropiček stříkaček a okropí největší Maidanisty svatou vodou z Dněpru. Ta voda je svatá a má zázračnou moc každého zklidnit. Nebude to žádné násilí, bude to prostě druhé pokřtění. Na pořadu dne je Vánoční doba, Advent a Nový rok, a toto nedává čertům spát, vyjí a jsou vzrušeni. Jedině svatá voda pomůže. Polévat. polévat, polévat. A se sílícími mrazy polévat ještě více. Ty běsy horkosti a sádla zbavit. ........... Řeka Dněpr napohled jen velká řeka, ale teče v ní voda co je Ukrajincům i Rusům svatá. Vždyť z těch míst co teče Dněpr se narodila Svatá Rus co přes 1000 let již spojuje národy Ukrajiny, Ruska a Běloruska. Ukrajině se také říká Malorossia. Dnes nastala doba, kdy se tam u Dněpru rozhoduje o tom, zda bude tento tisíciletý svazek pokračovat, nebo bude rozrušen. Ovšem jak to vypadá tento svazek rozrušen nebude. Ti co tam jsou v současné době u moci jsou nuceni přijímat rozhodnutí. Oni si uvědomují, že jsou zodpovědní po linii předků a rovněž po linii potomků na několik budoucích pokolení. Janukovič není nejlepší, není ani nejhorší, každopádně by si měl vésti lépe. Avšak v klíčových okamžicích se ukázal už jako člověk zapsaný do historie, jako člověk co chrání Ukrajinu a je si vědom její tisícileté minulosti a i budoucnosti v rámci Svaté Rusi. On ví, že Ukrajina je kolébkou a součástí Svaté Rusi a on nechce pro Ukrajinu osud Lužických Slovanů. Proto nepodepsal odevzdání Ukrajiny do rukou Západoevropanů a Američanů. Je proti němu za to rozpoutána barevná revoluce -správněji barevný puč. Avšak doba, kdy se dalo nenásilnými, Američany vyzkoumanými metodami převzít vláda v mnoha zemích pominula. ...Vyslat hezkou dívku s květinkou, kterou dá ochrance prezidentského paláce a ti jí či její kamarády pak jen tak pustí usednout na post prezidenta... Zjistilo se, že když se takto dopustí provedení převratu, tak to má dalekosáhlé důsledky pro ty konkrétní země, pro některé to dopadne ještě jakžtakž dobře, ale pro některé i hodně špatně. Takže dnes je proti těm akcím, proti barevným revolučním pučistům přijata řada opatření. Zatím Janukovič postupuje vcelku gramotně a bez nějaké velké konfrontace, vypadá to, že dal do chodu soubor akcí a protiopatření co hatí plány barevných revolučních pučistů. Jsou to speciální akce jak na domácím poli tak na zahraničním poli. Vcelku by to měli být pokud možno nenásilné, účinné akce. Ovšem to nevylučuje, že v případě nutnosti nejzarputilejší a nejagresivnější Maidanisti budou pokřtěni - viz výše. Bude to vždy adekvátní tomu co budou dělat barevní revoluční pučisti. To že jede Janukovič do Číny je jednou z těchto akcí. Dává tím najevo, že to co dělají barevní pučisté revolucionáři je pod kontrolou, je to bouře ve sklenici vody a on řeší pro celý národ velmi důležité věci v Číně. Nechci být prorokem, ale mám pocit, že éra barevného uchopení moci skončila.
    • Celý "ostblok"...do kterého patří i ta Ukrajina..má koneckonců celkově dohromady naprosto vše co potřebuje k přežití a dalšímu rozvoji, bez potřeby poníženě podlézat EU, včetně obrovského životního prostoru, surovin, velkého počtu milionů lidí, kteří jsou víceméně praprapůvodem většinou z "jednoho kmene" či několika zpřízněných či jimi dobytých..a je to vlastně spíše dnešní tzv. EU ,která toho zas až tak moc zázračného nemá a jediný způsob jejího přežití je tento "ostblok" historicky a trvale rozeštvávat a územně i lidsky rozdělovat, aby se vývojově nemohlo časem reálně stát, že to bude práve naopak, kdo bude jednou vládnout i v tom zbytku Evropy. "Ostblok" na to každopádně početně, surovinově a i vojensky, když by na věc a lámání chleba přišlo má, protože už to bylo dokázáno v 2 sv., kde měla tato "ostblok" koalice ten největší podíl, včetně neskutečného, lidského utrpení a životech na vítězství proti roztahování zas té hitlerovské koalice, která byla svinským krokem hnána zpátky do svých zemí a která se v dnešní podobě snaží opět o jakousi opětovnou revizi 2sv. války v daleko poučenější a sofistikovanější podobě, avšak se stejnými cíly a to pokořit a následně vyrabovat vše co se dá jen a jen v konečný a vlastní prospěch i zisk na úkor jiných co jim ho za pár šupů otrocky mají vytvářet.
  • Emigroval do Číny. Bojí se hněvu občanů.
    • Už si tolik nehoň péro, vole.
  • Ukrajina má štěstí,že nyní má za prezidenta státníka.My máme čtyřiadvacet roků za prezidenta lumpy..Proto už jsme na pokraji státního bankrotu.
  • Janukovyč tímto dává celé EU najevo, že EU není ani náhodou jedinou organizací či uskupením na světě a že jsou tu ještě i jiní a silnější, světoví hráči.. a že jsou i jiné možnosti, jak spolupracovat, vyjednávat, obchodovat a nemít při tom laskavé svolení nějaké nadřazené a do všeho kecající EU, která kdyby neměla možnost rozeštvávat a obsazovat za pár šupů a protektorátně loutkových vlád tzv. "ostblok" a těžit i neúměrně bohatnout z něho naprosto ve všem.., tak by byla už dávno, bez východních trhů včetně čínských v krachu i se svojím uměle nastaveným eurem, které už zdaleka nemá krytou hodnotu jen z toho co se vytvoří ve staré Evropě ..EU moc dobře ví, že součet sil zemí celého "ostbloku", což jsou hlavně slovanské země, by pro ni představoval přímé ohrožení její podstaty naprosto ve všem, jak v neskutečně obrovském životním prostoru, lidské síly lidí a celkově trhu, včetně naprosté nezávislosti na všem a na všech, bez celé EU. Proto se snaží celý tento "ostblok" rozhádat a rozeštvat, což se jim daří a dokonce i takoví Slované-Poláci jim za poplácání po zádech i lezou doslova do "prdele" a při tom by to mohlo všechno být právě naopak..Jednotný "ostblok" by si mohl dělat v celé Evropě v podstatě co by chtěl, když by se mu v jeho neskutečné síle ve všem zachtělo, což už se dokonce i během osvobozujícího tažení v 2sv.válce stalo a v podstatě nebyla síla , která by to případně zastavila, nebýt dohody v Postupimi..Dnes by si nikdo nedovolil z této původní, poražené, hitlerovské koalice v celé Evropě proti tak obrovskému a silnému bloku ani kváknout..I ten Duka by si nedovolil chtít nějaké církevní restituce a cikáni by neměli tak drzé i troufalé EUpráva a vydírat většinu společnosti. Normální Rakušáci se už dnes začínají děsit toho, že skutečně existuje plán a podepsaná předsmlouva na cílovou stanici Transsibiřské magistrály až přímo do Vídně, pro návoz zboží a všeho možného z východních trhů na které se dnes sama celá EU cpe, jak slepice na flusanec.
  • Jestli zvítězí na Ukrajině svoboda a demokracie, budou se Rusáci mstít rozvracením ukrajinské ekonomiky a zemi budou chtít přivést do chaosu a bídy. Proto je na nás, aby jsme našim novým přátelům podali pomocnou ruku, nejen morální podporu, ale masivní materiální pomoc, aby se hned po revoluci země nedostala do katastrofálního stavu. Jako člen Evropské unie je to stejně naše povinnost. Bude to pro nás citelná zátěž, ale obětujeme se rádi, protože v naší zemi je vysoká míra svobody demokracie a návrat komunismu si nikdo nepřeje. Na Ukrajině zavládne blahobyt a prosperita. A hlavně svoboda.
    .
    • Nech se vyšetřit od Chocholouška !
  • Tak to je šance se ho zbavit! *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit