Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výzva studentům plzeňských práv
    http://www.k213.cz/JOOMLA/Vyzva-studentum-plzenskych-prav
  • V televizi bude Rudý týden a v ulicích Protikapitalistický týden. Nic Nového. ve filmu Vratné lahve, taký nejde o láhve sklenené,ale takové co sedí ve školnívh lavicích. Co jsme si dokázali za 2O let vychovat,to se nám vrací. Ve filmu ...hoši gutentág... taký je pěkne ukázano co se stane po restituci z prosperujíciho podniku. To jenom madame Bočanová si zavrtala do režimu před rokem 89 (ženy měli oblečené jenom montérky), ve snaze odvrátit vyhazov v ČT.. Beztak mu neunikla.
    • Paměti národa, ten "Protikapitalistický týden" není nic jiného než překabátěný "Rudý týden". On nikde žádný tzv. "kapitalismus" neexistuje, je pouze pouze v představách pomatených marxistů. A nezapomínej, že těch dvacet let vychovávali ti co byli "vychováni" za komunismu. Takže plody té komunistické výchovy se vracejí.
      • Opět jeden ukřivděný všeználek. Za bolševiků jsi určitě nosil červený šátek kolem krku, chodil na lampionový a prvomájový průvod a teď jsi ukřivděný. *1*
        • Vohnoute, za bolševika jsem skutečně dostal červený šátek. Paní učitelce totiž soudruzi určilikvótu kolik musí být ve třídě pionýrů a tak vybrala ty kdo byli menšími darebáky a nebyli lemplové a ti dostali šátek. No a na prvomájový průvod a lampionový průvod na VŘSR žáci jít museli, jinak by byl průšvih a ti ošátkovaní museli mít, holt, šátek. Ale kvůli tomu ukřivděný nejsem. *1*
  • Byl jsem svědkem : Syn oznámil tatínkovi, že nezvládne odmaturování. Tatínek se obrátil na majitele školy, že potřebuje,aby syn úspěšne odmaturoval. Majitel nato,že každý neco potřebuje. Pro mě např. v současné době jsou životne důležité sponzorské dary..Konec jednání,Syn vlastní maturitní vysvědčení.. NO COMENT !
  • Nedávno jsem četl o tom, jak naše školství muselo v sedmdesátých letech zareagovat na skutečnost, že musí vychovat odborníky pro jadernou energetiku. Bez dotací z EU, školství ty odborníky vychovalo tak, že jsme se stali jednou z mála zemí, kteří mohli realizovat jadernou energetiku. Tenkrát jsme to uměli.
    • Lery, v té době ještě vychovávali ti co byli vychováni za první republiky. Jenomže teď už vychovávají ti vejlupci, které "vychoval" komunismus.
    • My jsme taky dokázali reagovat na rakovinové choroby.. Prodávali jsme celému světu 1O protirakovinových léků. Už neprodávame. Naše umění jsme komplet prodali Izraelcum.
  • podepsano


    http://prohlaseni.zasvobodnevysokeskoly.cz/
  • http://prohlaseni.zasvobodnevysokeskoly.cz/ podepiste petici
  • Tohle stojí z shlédnutí

    http://www.stream.cz/video/479823-rapkova-a-jeji-znalosti-prava

    a není třeba komentáře *1*
    • Pipášku, hezkýýý. Podívej se taky na

      http://www.youtube.com/watch?v=N-Kv_ir3j2o&feature=player_embedded

      *1*
      • Pád Třetí říše. To už tehdy byla známá ZčU s rektorem Bruno Ganzem ? *1*
  • Co vlastně chtějí ? Pracovat se jim nechce, jak vidím, o učení taky nemají moc zájmu, raději štrajkovat. Vždyť většinu z nich živí rodiče. Myslí si snad, že něco změní. Můj názor je ten, že v současnosti je převysokoškolováno, titul se na některých VŠ dá koupit - v tomto případě jde kvalita vědomostí stranou, potlačena blbostí a to se pak promítne na spoustě úřednických míst, obsazených "vysokoškoláky" s koupeným titulem.
    • Pipášku, mýlíš se. Není "převysokoškolákováno". Vzdělání a potažmo moudrost z něho plynoucí je jedna z nejvyšších lidských hodnot. Každá země, která nechce ustrnout a zapadnout do bezvýznamnosti vzdělání podporuje. Kdo "na to má", ten by měl studovat a to na náklady společnosti, protože se to bohatě vrátí.
      Myslíš, že učení není práce? A jak víš, že ti studenti o učení nemají zájem? Nezapomínej, že "titul" není totéž co vzdělání. Kdy si blbec koupí titul, tak blbcem zůstane. Titul není nic jiného než "osvědčení", že dotyčný dosáhl určité úrovně vzdělání, asi jako diplom nebo vysvědčení. Tedy v civilizovaných zemích, kde university tituly neprodávají jako u nás. To je totiž to bolševické uvažování: kdo má na rameni hvězdičku, tak je "chytřejší" než ten kdo ji nemá a může mu proto dávat rozkazy. A toto pokleslé vojenské uvažování pocházející z východních stepí bolševici zavedli i do udělování titulů. Ve vyspělých zemích, např. v USA není ani tak důležitý akademický titul, ale především kterou universitu dotyčný absolvoval a pak samozřejmě co dokáže v praxi. Žádná prestižní universita tituly neprodává,protože tím by ztratila renomé a zanikla by.
      V civilizovaných zemích bývá zvykem, že na určité místo je požadováno určité vzdělání, které lze získat absolvováním určité university, což se prokáže příslušným diplomem a eventuelně uděleným titulem. Takový absolvent nastoupí jako praktikant a když prokáže schopnosti danou práci zvládnout, zůstane nastálo. Kdyby se ukázalo, že "na to nemá" nebo si snad dokonce titul koupil, tak by dopraktikoval.
      • USAku. Vy jste si ani nevšiml,že si hloupě protiřečíte. Na strane jedné mluvíte o východní vojenské stepi (hned jsem si představil vojská USA ve východních stepích),na druhé strane ve vyspělých zemích jako USA, a pod.,kde se universitní tituly neprodávají, a na strane třetí - citují ( v USA),kde žádna přestížní univrsita tituly neprodává....To znamená,že ostatné neprestižné university (a těch je hodne vice) prodávají. Paradox-prestížné university jsou dosažidelné jenom pro děti multimilionárů,kde i ten nějvětší debilek je otitulován. Myslíte,že nevzdelaný synek boháče bude dělníkem. Slyšel jsem,že v USA titul MUDr jde koupit za 5.OOO USD( léčit ovšem takovýto MUDr nesmí,ale má ho na vizitce,na dveřích na SPZ,díte píše životopis a neopomene poznamenat,že tatinek je MUDr).Kdyby někdo prodal v ČSSR titul pokoutne,tak byl potrestán,což dnes je hodnoceno jako politický trestanec a ješte kromě titulu obdrží medailu.
        • Paměti národa, a to jsi slyšel na stranickém školení nebo vám promítali na stranické schůzi zaručeně "pravdivý" film z padesátých let o prohnilosti zlých západních imperialistů? Jeď se do USA podívat a zjistíš, že oni si tam na ty tituly zas tak moc nehrají. A nehrají si ani ne "dělníky" a "nedělníky". Synek boháče, když je blbej, tak může studovat universitu třeba natřikrát až to konečně zvládne. Tatík mu to zaplatí. Ale pro ty málo majetné, ale chytré jsou k dispozici různá stipendia a granty. Tam se totiž ví, že když když má někdo předpoklady pro studium, ale nemá peníze, tak se vyplatí do jeho vzdělání investovat, protože se to pak vrátí.
          A pokud jde o ČSR, tak v padesátých letech "dělničtí kádři" dělali maturitu za půl roku. A v ČSSR bylo také na právnické fakultě speciální dálkové studium pro prominenty, zřejmě se "sníženými" požadavky.

          "citují ( v USA),kde žádna přestížní univrsita tituly neprodává....To znamená,že ostatné neprestižné university (a těch je hodne vice) prodávají." - to máte v tom Brynclu a okolí zvláštní "logiku". Ona ani ta neprestižní universita tituly neprodává, protože by také skončila. A ta neprestižní universita se naopak snaží stát se universitou prestižní.
          Zajímavé, když v USA podle tebe mají tolik lidí s koupeným titulem, že USA je ve vědě a technice v mnoha směrech nejméně deset let před ostatním světem.
      • už jsem ti tO tu psala posledně, jak moc se mýlíš.... a jak probíhá výuka za kopečkama, NAJDI SI TO.... SOCIÁLISMUS UŽ NENÍ, STÁTÍ PODNIKY TAKY NE, TAKŽE JEN AŤ SI ŠKOLY A ŠTUDÁCI VŠECHNO HEZKY ZAPLATÍ ze svého A PAk můžou kafrat o svobodách....
        DOKUD BUDOU ČERPAT PENÍZE ZE STÁTNÍ KASY, MUSÍ PŘESTAT REMCAT O SVOBODÁCH.....
        Nekontrolovanou svobodu a financí měli 20 let a jak si vedli? PENÍZE FUČ.. a z 50tého místa v celoplanetárním hodnoced vědomostí v roce 1990 JSOU ZASE NA 5TÉ - LONI V jAPONSKU... ALE OD KONCE. PŘEDSTIHLY JE I UNIVERSITY Z ROZVOJOVÝCH ZEMÍ.... tak ať hezky držej hubu -... SOCIÁLISMUS UŽ JNENÍ.... bohudík.. a co volili to mají... sorry
        • oprava z PÁTÉHO MÍSTA V ROCE DEVADESÁT.JSOU ZASE NA pátém - ale od konce .. PŘIPLETLO SE MI TAK ÓČKO *1*
  • patří to všechno seřezat a poslat zpátky do škol.Co se mají co bouřit??Jedni mají učit a druzí se mají něco naučit,stávkovat nemají proč,je to jen politická manipulace levicovo-anarchistických band,které si myslí,že budou měnit dané pořádky *11*
  • V r.1348 císař římský a král český Karel, toho jména IV, blahé paměti, založil v Praze Universitas Carolina jako první universitu ve střední Evropě jednu z prvních v Evropě vůbec. Tím se stala Praha, hlavní to město Regni Bohemiae centrem středoevropské vzdělanosti. Pak přijde zakomplexovaný bachař Dobeš, oblíbenec to Kikiny-Klause, asi proto, že mu poplácával pr*l, vymyslí 3,14čoviny na zničení tradiční české vzdělanosti a slaboch a Kikinův poskok moravák Nečas to začne hned realizovat.
    • No on chudákl jistě netušil jací pazgřivci a jak děsně modroftačí letka za 20 let zhuntuje školství a že Praha není už dávno centrem evropské vzdělanosti je taky fakt. Kdyby to karlík věděl.. určitě vy dal peníze na něco rozumějšího...
      A nesváděj to na Dobeše... i když tě chápu... kdo na šlendriján upozorní.. tak ten holt musí být bit....všechno zavinili to ti před tím... sorry.. nakoplato to jisté madan a pak už to jelo samospádem...
    • ty jsi nějakej moc chytrej,tak by jsi měl vědět,že už tenkrát se za studium platilo a ne každý blbec mohl studovat!!!
      • on to opsal slovo od slova z WIKI... Asi je to současný študent TI VŠECHN O JEN OPISUjÍ A V MAKOVICI LUFT HLAVNĚ ŽE SE 6 LET FLÁKAJÍ A PROTESTUJÍ...
      • Ale teď může studovat každý trumpeta, nebo alespoň většina, když má na koupení titulu, že ?
    • Petrovi davam + za tento pravdivy prispevek *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit