Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ať si je nabare Španělsko, léta žilo z kolonií, může vracet
    • Dokud měli výhody, tak by je nenapadlo ani náhodou se o ně dělit. Ale o toto by se dělili hned. Nasr....!
  • ještě před vánocemi naděloval lekce politické slušnosti MSG.Tomáš Halík.Tady tenhle doporučoval a vybízel vedení státu k tomu že snad 5000,- afrických kousků bychom mohli klidně přijmout.Je to třeba na netu lehce dohledatelné.Takže jo.Ať si je tento a jemu podobní vezmou domů.Ale nedej bože že něco takového partička prosadí a pat státe starej se.Už tak tady máme okolo130 vyžírek - volyňských čechů.Do ničeho nepřispěli doma to mělo holý zadek.Tady to fasuje státní bydlení, apanáž k životu.A přidá se zaměstnání a důchody.Kopat.Kopat to všechno tam odkud to přišlo!
  • proc se o sve islamske bratry ve vire, nepostaraji islamske zeme????? (asi by jim nezbylo na sjezdovky na pousti ci podmorske tenisove kurty)
  • V naší zemi tak jako v dalších evropských zemích je judaisticko-antická křesťanská tradice, kultura a civilizace. Proto jsem pro přijetí pouze takových uprchlíků, kteří budou tyto hodnoty respektovat a budou se integrovat. Křesťanství je tolerantní a nevyžaduje od nich nechat se povinně pokřtít, mohou být i ateisty nebo i vyznavači jiné víry, pokud to ovšem nebude v rozporu s naší křesťanskou civilizací.

    Vyznavači islámu však nepatří do Evropy, protože jsou více či méně netolerantní a snaží se vnucovat většinové společnosti svou víru, své zvyklosti. Nechceme-li naši civilizaci zahubit, měli by tito lidé dostat na vybranou: buď se přizpůsobit nebo odejít. Doma mohou chodit celý den v noční košili, mít hlavu omotanou ručníkem a pětkrát denně s ní mlátit o zem. Ale pouze doma ve svém soukromí.

    Nezapomínejme, že právě naše judaisticko-antická křesťanská civilizace dospěla nejdál v aplikaci vědy a techniky a k vytvoření postindustriální informační společnosti 21.století. Pokud země jiných kultur tyto objevy a vynálezy také využívají, tak převážně proto, že je převzaly právě od naší civilizace. V opačném případě by žili, a mnohde ještě myšlením a způsobem života, spočívají ve středověku nebo dokonce i starověku.

    Pro přijímání uprchlíků je toto vše nutno mít na paměti. Je třeba vytvořit v jejich zemích pod mezinárodní kontrolou oblasti, jakési reservace, a tam jim poskytnout humanitární pomoc. A kdo se pokusí toto území narušovat, tvrdě proti němu zasáhnout. Japonci za WW2 také "zlobili" a stačila Nagasaki a Hirošima a jak jsou od té doby hodní. Je to kruté, ale napráskat lumpovi je vždy menší zlo. Problém je však v tom, že jsou země vlastnící vojenské prostredky, jako např. rozvojový CCCP, kde jeho vládci tyto rozmíšky ještě podporují ve snaze urvat pro sebe nějakou kořist.
    • my stojíme ne na judaismu a křesťanství (mimochodem neevropská náboženství), ale na antice a ta pak na starších civilizacích a shodou okoností zrovna z Blízkého východu...to my čerpáme z nich, ne oni z nás *15* *15* *15*
      • Naše civilizace stojí na antice a ta vychází ze starších civilizací, ale také na judaismu a křesťanství. To nelze popřít. A naše současné necivilizace je důsledkem komunismu.

        Islám vychází v podstatě z křesťanství, ale velmi se od něho liší. A jeho vyznavači neznají nebo odmítají civilizace, které existovaly na jejich území před Mohamedem. *3* *3* *3*
        • v tom případě naše civilizace stojí i na komunismu jako ideologii v Evropě vzniklé a v ní taky praktikované. a právě tatato ideologie nám umožnila naše nadstadardní pracovní zákonodárství i jiné výhody, levičáci nám je vybojovali a mezi nimi na prvním místě komunisté,. díky.

          Islám ze žádného křesťanství nevychází - asi jsi zešílel, viď. Křesťanství vychází z judaismu a islám pak z obou a také z předislámských představ a zvyklostí (obřízka). Všechna tato náboženství však vznikla na Blízkéím Východě, tedy v Asii a nejsou, na rozdíl od komunismu a taky od řecké demokracie, evropskými konstrukty

          Vyznavači islámu smozřejmě znají a neodmítají civilizace, které byly před nimi, jen militantní islám ničí sochy pod záminkou, že islám zakazuje zobrazovat lidi (asi nebyl Mohamed žádný sexbombáč, že si to nepřál...), jinak samozřejmě do doby, než normální státy v regionu, kde je islám, USA a jeho služebné státy rozbily, jejich university i jejich muzea (nyní dílem rozbita islámisty dílem rozkradena amíky) byly plné těchto památek a jejich studiem se vědci, jejich vědci, zabývali.
  • Poděkujte socialistům a jiným levičákům v EU kteří multikulturalismus
    desítky let podporují.
    • ano, my jim denně děkujeme, že nám vytvořili slušné podmínky k životu a dosud se snaží, aby nás zdivočelý kapitalismus nepřeválcoval, aby se nevrátily i k nám doby, kdy byla dětská práce ovbyklá a zaměstnavatel byl pánem nad životy.
    • A proč si tam ty socialisty a levičáky volíme?
      • protoze v EU je naplavenin jak nas....o
  • Uprchlické kvóty jsou správné, ale EU je nepřijme, tvrdí španělská expertka....Tomu se dá věřit až se najde jeden ! ..zdůrazněno aspoň jeden "politik" či "expert" !.., který by si vzal několik "takových" na své náklady rovnou do svého domu, ke své rodině a to natrvalo, včetně jejich rozmnožení-začlenění.., aby tak ukázal "koule" za co, proč a za koho vlastně tedy hlasoval..Každý takový "politik", který by pro takovou záměrně vědomou sebedestrukci Evropy a na úkor vlastních občanů i zrady vůči nim, bez jakéhokoliv mandátu od těchto občanů, zvedl ruku, musí být s největším opovržením od občanů právem nazván vlastizrádcem i s právem pro občany-voliče být doslova přinejmenším vyliskán a proklet jako.. persona non grata..i se svoji rodinou v hanebném odsouzení a nutností takové okamžitě vykopat z Evropy pro výstrahu ostatním co by takto chtěli byť jen pomyslet či dokonce udělat ve své vazalské tuposti i uprděnosti pro záměry "někoho jiného" to samé..!!!
  • Pasáků koz nebo chovatelů velbloudů náš pracovní trh moc nepotřebuje...
    • dnes... ale zítra?
  • Pokud se s námi do této doby přímořské státy nedělili o své výhody (turistika, rybolov, námořní doprava apod.), tak nevidím důvod aby se s nimi vnitrozemské státy dělily o nevýhodu, která se najednou objevila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit