Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, že s emisema si nikdo starost nedělá.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/422028-recky-tisk-turci-spusti-novou-migracni-vlnu.html
  • https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/syrska-armada-dobyla-cast-aleppa-lide-opousti-domovy-7022
  • Do Itálie dorazil rekordní počet 171 tisíc migrantů z Afriky
    Od začátku roku do Itálie dorazilo ze severní Afriky 171 299 migrantů, uvedlo podle agentury Reuters italské ministerstvo vnitra. Padl tak rekord z roku 2014, kdy jich za celý rok do země doplulo 170 100. Cestou jich letos ve Středozemním moři zahynulo nejméně 4663.
  • Smutné…

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Ve-jmenu-pravdy-siri-lez-ve-jmenu-dobra-slouzi-zlu-Svetaznaly-podnikatel-ktery-se-rozesel-s-kavarnou-promlouva-o-tom-jak-se-elitam-hrouti-svet-463604
  • "Je třeba všude zakládat revoluční ohníčky, až celý svět zachvátí požár socialistické revoluce." (Uljanov, vrah carské rodiny včetně dětí). Není snad IS takovým ohníčkem? Psychopat a fašista Putler potřebuje rozvrátit civiizovaný svět, aby mu mohl poskytnout "bratrskou pomoc", tj. vydrancovat ho, aby nasytil své stepní nájezdníky.
    • A připochcanej Simonek by zakládal ohníčky a svoje posrané pemprsky by rozdával havloidním revolucionářům, kteří by běhali kolem dokola a křičeli, to máte za chrchlu našeho vůdce zrzavého Veškrnu. To by byla krása, taková hovnová revoluce, viď Simonku?
  • Islámský stát je enfant terrible strýčka Sama.
    • josef.servit.9
      V Allepu je to, stejné, ráno jsou rebelové a odpoledne IS. Amíci mají dojem, že jsme debilové.
      Divadlo obléhání Mosulu je trapné??!Jo a bílé přilby to je k possrráání!Máte pravdu Mandelinky jsou Tuzexmužíci.
      • a já myslel že usa tam tu valku minule vyhrálo
  • Kdo zcela záměrně, dlouhodobě a zcela promyšleně vymyslel, vzbudil, vytvořil, financoval, financuje, podporoval a stále i ještě podporuje tzv. islámský stát a jiné teroristické, fašistické a "majdanové" skupiny..v principu rozeštvávej všechno i všechny a panuj..či v zájmu tzv."demokracie a svobody", což velmi úzce souvisí i s tzv. "běženci" do vazalské a silně protektorátní tzv. EU, kde na zájmy většiny občanů, tzv. "elity" už doslova otevřeně "kakají".., ten taky má plnou odpovědnost za všechno, co se nyní ve světě děje..Ti hasiči a obyčejní lidé obecně za tohle vše nemohou, ti už bohužel jen musí nést následky a výsledky "politiky", co vytváří cca 1-3% nejmocnějších i totálně nejbohatějších, mocenských skupin a lidí světa..
  • když koalice vytlačovala Hussaina z Kuvajtu, také tam hořely ropné vrty. a myslím že Maďaři postavili speciální hasící tank se kterým dojeli těsně až k vrtu a za pomocí raketového nebo jakého motoru tam chrlili vodu. Bylo to velmi účinné. vrt který normálně hasili několik týdnů uhasili za pár minut. Jsme o 26 let dále. Technologie se posunuly. Hasební technika se rovněž zdokonalila. Minimálně ten tank existuje, ne-li ještě něco lepšího. Tak co dělá světová koalice? Proč nepomáhá když tak žvaní jak chce Iráku pomáhat? Mám podezření, že někomu ta situace náramně vyhovuje. Vždy když je chaos a zmatek na trhu s ropou může se dost manipulovat se světovou situací. Když v roce 1928 FED vyvolal světovou krizi, díky chaosu dokázali američtí bankéři a průmyslníci postavit na nohy a vyzbrojit Hitlera. Navenek političtí a ekonomičtí křiváci žvaní o lásce a míru a za zády skrývají kudlu a čekají kdy budou moci nic netušící oběť bodnout.
  • a Výstřiky v mlze, online seriál tupého trolla 723 983 963.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit