Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První velký omyl: povolení stavby. Druhý velký omyl: zbourání stavby.

    Fakt národ hokejistů, prostě "vod manťáku k manťáku.."
  • Švandrlík se tam nahoře musí chechtat. To je jak z černých baronů: " k čemu je nám kašňa, zbůrať!" V tomto kocourkově se vše podřizuje heslu: " co můžeš, urvi, co nemůžeš to zk..vi!"Hlavně, že recyklujeme svíčky, z Havlovy piety!
  • Tady to nemůže dopadnout jinak, než že záhadnému investorovi v polovině prací dojdou peníze.
  • Některé dějinné etapy je v rámci péče o duševní zdraví národa nutné nechat zmizet. Včetně pomníků, umění a architektury, která nesplňuje předepsaná klišé a nedá se jednoduše zaškatulkovat. Národ by pak měl v hlavách zbytečně zmatek! A kdyby čistě náhodou příští režim naoktrojoval jiná kritéria, postavíme je zkrátka znovu. Němci postavili znova například Drážďany.
  • Stavba byla atypická a projektanti tehdy použili jako vzor stavby ze zahraničí, dokonce USA, ale protože to stavěli komunisté, tak nejbohatší Kellner, co nejvíce dokázal ze státního rozkrást, tam postaví bednu, jakých se staví po Praze tisíce bez elegance a šmrncu, místo , aby to přestavěli tak, aby to bylo ekonomické, tak na to vezmou bagry.Na Karláku je jedna gigabedna naprosto bezkonkurenční odporný moloch, kvádr opravdu hnusný, ovšem po revoluční , hotel u Anděla , bývalý Mówenpick stavba z hlediska architektury podprůměrná, a že nám jich tu nastavěli zbohatlíci z celého světa. Málo co stojí za to a bourá se i stará Praha o sto šest. Stačí někoho uplatit. Praha má největší historické centrum pomalu ze všech měst v celé Evropě, protože komunisté zdaleka nebourali centrum Prahy, jako dnešní mocipáni, kteří pro prachy udělají a dovolí úplně všechno. PO celé republice jsou rozházené bedny všech velikostí a barev, odporné, hnusné, ale výhodné, hlavně pro někoho. Zavřít je, až budou černí nenasytné zrůdy.
  • Když si u nás žid vzpomene všechno prosadí
  • Údi,po komunistech máte co bourat, hovada, po vás už nebude co,zbudou jen trosky a zbořeniště! *16* "Open gate",už se tu pomalu ani nemluví česky.
  • úřad povolil demolici bor...elu Praha? Tak UŽ JE TO TADY....UŽ JE TO TADY....
  • ......á sochy jsou již odstraněné,tak se vrhnou revolucionáři na stavby.......doufám,že jednou zasypou i Metro...... *2*
  • Mno soudruh Lukeš že něco povAŽUJE... ACH BÓŽE A ty jeho zmetky .-... pitomec... na takovou zajímavou stavbu by se nezmohl tak haní.. no a Kellner.. podobný cvok. ale žádný strom neroste do nebe, na něj taky dojde, jen co se začně zkoumat původ penez k jeho "podnikání" a jen co se začnou rozmoitávatř ty jeho kulišárny...ze začátků---..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit